סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo126.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo79.gif

יש לכם שאלות על מיסוי בארה"ב? פורום עוברים לארצות הברית מארח הערב (23:00 שעון ישראל, 16:00 שעון החוף המזרחי ו-13:00 לפי שעון החוף המערבי) את נתן שחורי, שייתן סיוע ומענה לשאלות בענייני מס ארה"ב-ישראל. שאלו עוד עכשיו את כל מה שרציתם לדעת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=456&msgid=94427113 (
שרשור שאלות לשומרי השבת יפתח בפורום בנפרד)
אוהבים לכתוב
יש לכם אח/ות
בואו לכתוב מאמר בנושא יחסי אחים/ות בפורום אחים ואחיות ואולי תזכו בפרס נחמד במיוחד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=94316634 סופשבוע רגוע

darklighter

New member
../images/Emo124.gifטוב כמו שאתם כבר יודעים../images/Emo190.gif

עד 15 למרץ לא יצא פרק חדש בארה"ב, ביס התאריך לא סגור אבל זה פחות או יותר באותו זמן... מה שאומר תקופת יובש בפורום (שדי התחילה
) אתם מוזמנים להציע ראיונות לפינות חדשות ודיונים וכאלה וכל מיני כדי להעביר את הזמן וכדי ש"תפוז אנשים מודיע" לא יהיה המשתמש הכי פעיל פה
אני חשבתי על:
חוליה חלשה- תמונות משותפות (לג'נסן נפרד וג'ארד נפרד כבר היה)
חוליה חלשה- פרקים (רצוי על עונה 1)
חוליה חלשה- תפקידים קודמים של ג'נסן /ג'ארד (אפשר להיעזר בIMDB ואני אישית מעדיפה לעשות לכל אחד בנפרד...)
משחק זיהוי תמונות מפרקים
משטרת האופנה על תמונות של השחקנים
ציטוטים נבחרים של דין/סם מהסידרה (ולא חסר חחח) עוד רעיונות... מה שבא לכם...ולא חייבים הכל בבת אחת... עכשיו כל אחד/ת מוזמנ/ת לבחור פינה שנראית לו/לה או להציע דברים אחרים...

MirrorGirl

New member
אני יכולה לקחת את הפינה../images/Emo28.gif

של הציטוטים הנבחרים, אני פשוט אקח ציטוטים מהאתר שישלי
או שאם מישהי רוצה היא יכולה לבקש ציטוטים ואני אמצא לה אותם אני אפתח תפינה ביום שלישי?

darklighter

New member
שלישי בסדר../images/Emo190.gif

אני מעדיפה שלא תשימי את כל הציטוטים בפעם אחת אלא תשימי כל פעם 2 ונעשה הצבעה וככה זה יפעיל גם אנשים אחרים...אה ולהקפיד על סימון ספוילרים שצריך כן?
וגם קשה להכניס 64674764764 ציטוטים בהודעה אחת...

best in me

New member
למה על טבעי לא מופיעה באתר של יס?

שמו שם את כל התכניות החדשות שעומדות לבוא חוץ מעל טבעי או שלא ראיתי טוב.. הנה קישור וסליחה שנצל''שתי במקום לא קשור

Adi Levy

New member
הסדרה נרכשה אבל כנראה שתתחיל רק

באפריל או מאוחר יותר

darklighter

New member
גם לי נראה ככה../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif

בבקשה שתדעו תעדכנו אותי כי אני כנראה לא יהיה בארץ בזמן הזה..

Adi Levy

New member
אני רוצה את משחק זיהוי התמונות

מפרקים השאלה היא האם מותר לשים תמונות ספויילר? ומתי אפשר להתחיל?

darklighter

New member
מותר אבל תסמני../images/Emo190.gif

שזה די יצמצם את הבחירות לפרקים 201-215, אבל שיהיה... בגלל זה אמרתי שעדיף עונה 1... כשיגיע ליס תוכלי כבר לשים לפי קצב הפרקים... ואפשר להתחיל מתי שבא לך...עכשיו זה זמן טוב כי גם אין פרקים וצריך למלא את הפורום איכשהו...

MirrorGirl

New member
זה מה שהתכוונתי לעשות D:../images/Emo28.gif

לפרסם כל פעם 2 ציטוטים או ציטוטים שביקשו במיוחד D:

למעלה