סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo126.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo79.gif

יש לכם שאלות על מיסוי בארה"ב? פורום עוברים לארצות הברית מארח הערב (23:00 שעון ישראל, 16:00 שעון החוף המזרחי ו-13:00 לפי שעון החוף המערבי) את נתן שחורי, שייתן סיוע ומענה לשאלות בענייני מס ארה"ב-ישראל. שאלו עוד עכשיו את כל מה שרציתם לדעת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=456&msgid=94427113 (
שרשור שאלות לשומרי השבת יפתח בפורום בנפרד)
אוהבים לכתוב
יש לכם אח/ות
בואו לכתוב מאמר בנושא יחסי אחים/ות בפורום אחים ואחיות ואולי תזכו בפרס נחמד במיוחד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=94316634 סופשבוע רגוע

lacrimosa girl

New member
נצל"ש= סקר צרכנים!

תגובות יתקבלו בברכה =]
1. האם היית מעוניין לרכוש מתקן לאחסון עגילים, בו כל העגילים תלויים פרוסים ומסודרים וכך קל נוח ומהיר למצוא את המבוקש?
2. האם היית רוכש כרית ניידת קטנה ונוחה לנשיאה? הכרית תידבק לחלון הרכב/אוטובוס/רכבת וכו', וכך תפתר בעיית אי הנוחות בשינה בנסיעה ובכאבי הצוואר והגב הנגרמים ממנה.
3. הם היית רוכש ארגז אחסון שמחולק לתאים ומחליף את השקיות בסופר שלא- נוחות לשימוש, אחסון ונשיאה, ומזהמות את הסביבה? הארגז מחולק לתאים ויכול לשמש לנשיאת פרות וירקות, להפרדה בין מוצרי חלב ובשר ובין מוצרים הנמכרים בתפזורת. נוח לשימוש, אחסון ונשיאה.

Super Alonit

New member
../images/Emo3.gif

1. אממ לא נראה לי, אני מסתדרת עם קופסה מבולגנת
אלא אם זה זול ואז אני מוכנה לנסות את הסידור החדש.
2. אוווו נחמדי
שאמא תרכוש לי, אני מרוששת. 3. לא נראה לי נוח בכלל להסתובב בסופר עם ארגז ענק שמכיל המון פירות וירקות.

lacrimosa girl

New member
יאי תודה =]

אני צריכה את זה לקבוצת יזמים צעירים שיש לנו בבצפר...

blacknwhite

New member
בהצלחה לך../images/Emo9.gif

1. האמת שנסתמו לי החורים באוזניים (איזה 3 פעמים...
) אבל אני מסתדרת גם עם בלגן. למרות שאם הקופסא היתה זולה הייתי שמחה לנסות
2. נשמע חביב ביותר. לנסיעות ארוכות, אם הכרית באמת נוחה. נכון יש את הכריות המוזרות למטוסים? אני לא סובלת אותן. אם הכרית נוחה- את יכולה לבנות עלי. 3. לא נראה לי כמו משהו שהייתי קונה, האמת. אבל הי, זאת רק אני... אגב, באותו נושא, מה דעתכם על דפדפת עם חורים שלא נקרעים? (גם אם תנסו לקרוע ממש חזק?
)

The Cat Woman

New member
לא, לא ו.... לא.

1. אצלי הם פשוט מונחים בקןפסא וזה לא מפריע לי. כאילו- הם די מסודרים, זה לא מבולגן או משהו... 2. נראה לי מיותר לסחוב איתך כרית. 3. ארגז זה לא דבר נוח לנשיאה ברחבי הסופר!

The Cat Woman

New member
אתה שומע faith no more?!?!../images/Emo12.gif

חשבתי שאני היצורה היחידה ששומעת אותם... נו טוב, Faith No More- A Small Victory

למעלה