סטיגידיש.

../images/Emo126.gifסטיגידיש.

החוויה הטובה של השבוע- החוויה הפחות טובה של השבוע- שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע לא של כפיר- אמן השבוע- אלבום השבוע- הבנאדם שעשה לי את השבוע- תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- תמונת השבוע- הפתעת השבוע- תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- תכניות לשבוע הבא- משהו להוסיף? המשך סופשבוע רגוע ונעים. אוהבת הכי הכי הכי הכי.

../images/Emo126.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

החוויה הטובה של השבוע-סיימתי סופסוף עם היבטים בעיצוב והסמינר בראשון שהיה פשוט מדהים.
החוויה הפחות טובה של השבוע-אני לא סובלת את המורה שלי לעיצוב גרפי.
שיר השבוע של כפיר-אין כבר זמן, אמונה
שיר השבוע לא של כפיר-כלמיני של הביטלס
אמן השבוע-הגרעין ברשלא"צ
אלבום השבוע-
הבנאדם שעשה לי את השבוע-הגרעין שלי, נועם המדריך, הגרעין בראשון.
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע-
תמונת השבוע-
הפתעת השבוע-אממ....... לא יודעת
תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-אתמול הייתי אצל סבתא והיום.. להכין עבודה באומנות
תכניות לשבוע הבא-בגרות באנגלית, לסיים עם המגמה סוףסוף, המסיבה של קרלסברג בע"ה.
משהו להוסיף? 9.8- סמינר פתיחה. שנת שירות היר איי קאם.

I'll be there for you..../images/Emo23.gif

החוויה הטובה של השבוע- איתמר בפרנקלין, כל מיני יציאות כיפיות עם חברים.. והיום במיוחד היה אדיר
החוויה הפחות טובה של השבוע- געגועים... שיר השבוע של כפיר- ליפול שיר השבוע לא של כפיר- יש המון.. פףף.. אבל נראה לי ש-I'll be there for you-בון ג'ובי לוקח בגדול..
אמן השבוע- איתמר מאירי, בול ג'ובי אלבום השבוע- אין הבנאדם שעשה לי את השבוע- טרגר, אליעד, בר והוא..
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- אין תמונת השבוע- הפתעת השבוע- להרגיש בנוח איתן אחרי כ"כ הרבה זמן.. והSMS ממנו.. תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- אממ פרנקלין, חברים, צופים שטויות.. תכניות לשבוע הבא- צופים, שופינג [הגיע הזמן], הופעה של כפיר, צמח, מיכלי בסופ"ש משהו להוסיף? נופ הודגש באמצעות מדגישומטיק

זה לא מה שהבטיחו לי.

החוויה הטובה של השבוע- שבוע שלם של שקט, וההופעה של איתמר
החוויה הפחות טובה של השבוע- כל היום המזעזע הזה שהתחיל ב8 בבוקר שיר השבוע של כפיר- "להיות עצמי" שיר השבוע לא של כפיר- "crushed"/ lesley roy אמן השבוע- Lesley Roy אלבום השבוע- אין אחד ספציפי הבנאדם שעשה לי את השבוע- ההורים, שהיו בטבריה כל השבוע
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- אני מכורה ל"מירוץ למליון" ברמות היסטריות תמונת השבוע- אייאייאיי
הפתעת השבוע- ראש פינה זה רחוק, ורשיון חדש
מה עשיתי בסופ"ש? הקאתי. והופעה של התבלינים. תכניות לשבוע הבא- בעיקר לירות לעצמי בגב, או משהו משהו להוסיף? לעמוד בהופעה ליד אסופת ילדים בני 13 שמעשנים ומנסים לעשות פוגו, לחלוטין יכול להרוס כל הופעה. ורועי לביא הוא הגיבור החדש של חיי
.

יש עיר על הירח

החוויה הטובה של השבוע- חבר ממממש ממממש ממש טובשלי התארס ועשה לי הכי שמח בעולם. החוויה הפחות טובה של השבוע-לקום בבוקר ולגלות שנגמר החלב
שיר השבוע של כפיר-כלום שיר השבוע לא של כפיר-you found me - the fray,וגם הביצוע המשולם!!! של אדם למברט ל cryin וגם הביצוע המהדהים של כריס אלן לhartless אמן השבוע-גלעד שגב
אלבום השבוע-האלבום השלישי של גלעד שגב
וברצינות, הפיל הכחול!!111 הבנאדם שעשה לי את השבוע- אפרים תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- אמריקן איידול (אחח איזה גמר מדהים) הישרדות טוקנטיאקס (היום בערב גמר!!) תמונת השבוע- הפתעת השבוע-שאחד החברים הכיטובים שלי התארס!!! תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-הייתי אצל אחותי וחיפשתי את הטווס שלה שהלך לאיבוד , הוא חזר אגב היום בבוקר... תכניות לשבוע הבא- משהו להוסיף?

inbarIL

New member
קצת באיחור אבל למי אכפת../images/Emo3.gif

החוויה הטובה של השבוע- ל"ג בעומר
הרבה לצאת לאכול עם אמא
לקנות בגדיםD: חופש, יום ממש כיפי בבצפר, יום שבת
החוויה הפחות טובה של השבוע- הרבה בלבול..
שיר השבוע של כפיר- בואי תפרקי אותי
שיר השבוע לא של כפיר- וואייי טוב שאין מליון בערך
אממ קיס מי בגירסא של מקפליי
מלאמלא בון ג'ובי
כל השירים של ל"ג בעומר..כל מיני שירים של דיסני..אין לי כוח לכתוב את הכל
אבל בהחלט שבוע מלא במוזיקה.אההה וכל הפסקול של הבועה בערך! וכל הלייב של עברי..וזלא"ד..ומה לא
אמן השבוע- בון ג'ובי, מקפליי, עברי, ברייטאייז
אלבום השבוע- הפסקול של הבועה, לייב של עברי, זלא"ד של עברי..
הבנאדם שעשה לי את השבוע- סער
הכי בעולם. ועדי..מדהימה. וההוא מיום שבת..
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- גוסיפ גירל ושולחן לחמישה נגמרה העונה..ושרה וביילי ביחד!!!!!!!11
תמונת השבוע- אממ כמה מל"ג בעומר..אבל אין לי כוח להקטין וזה..
הפתעת השבוע- יום שבת. הופתעתי בענק.
תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- אממ בשישי הייתי הרבה עם חן ועם אחותי
ובשבת אירוע משפחתי בצהריים
תכניות לשבוע הבא-אממ בגרות במחשבת, אולי אולי אולי יום הסטודנט בת"א..תגבורים
משהו להוסיף?אין דבר יותר בריא ממוזיקה, באמאשלי..

למעלה