סכמשון חמודון.

../images/Emo126.gifסכמשון חמודון.

אני ממש רוצה לכתוב לכם הודעה גדולה כזו, ואני עוד אכתוב, אבל כרגע אני רוצה לחזור קצת לשגרה הנחמדה שלנו, אז יאללה סכמשו. [סכמש ראשון בתור אדומה, תנו להתלהב
]
שיר השבוע של האפשטיין-
שיר השבוע של אמן אחר חמודי-
האמן שעשה לכם את השבוע-
בילוי השבוע-
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-
הכי פחות טוב שהיה השבוע-
תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם-
תמונה שעשתה לכם את השבוע-
ציטוט השבוע-
תכניות לשבוע הבא-
משהו קטן להוסיף?-
אוהבת את כולכם!! מאוד מאוד מאוד.
מנטוס.

Miss Nat

New member
מסכמת ראשוננההה

שיר השבוע של האפשטיין- בובה על חוט שיר השבוע של אמן אחר חמודי- If you can aford me, של Katy Parry האמן שעשה לכם את השבוע- Katy Parry בילוי השבוע- קניון עם אמא :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הכי פחות טוב שהיה השבוע-מטלות שבועיות תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- על גופתה המתה תמונה שעשתה לכם את השבוע- ציטוט השבוע- תכניות לשבוע הבא- למצוא עבודה, יום הולדת לחברה ומבחן במתמטיקה ואזרחות :/ משהו קטן להוסיף?- שיהיה לכם סוף שבוע מדהים :)

../images/Emo118.gif../images/Emo145.gifיש לי ארץ טרופית יפה

שיר השבוע של האפשטיין- נגיד ש"להיות עצמי", עוד מההופעה שיר השבוע של אמן אחר חמודי- "קשה בלעדיך"/שרון ליפשיץ, אבל עם חיוך שנוי במחלוקת שכזה האמן שעשה לכם את השבוע- מיכל אמדורסקי!
בילוי השבוע- ריור מאסיבי על עידן מהשרדות
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- שבוע שלא כלל את יום שני
הכי פחות טוב שהיה השבוע- ממשיכים את הספירה קדימה
והוסיפו לי עוד שלושה ימים על מדים אינעל-אחותי-הצולעת
תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- ללא כל צל של ספק, אבודים. אם זה רק היה אפשרי, הייתי מתחתנת עם הסדרה הזו תמונה שעשתה לכם את השבוע-
ציטוט השבוע- "|שיעול||שיעול| אני לא מרגישה כל כך טוב"
.. אה ו"העיר הזו קשה לה, תומר! קשה!" תכניות לשבוע הבא- בואו נראה.. איזה אחד, איתמר מאירי. ועוד איזה אחד, איתן שפירא. והשחרור הכה מיוחל [יש בי ממש צורך לעשות איזה טופס טיולים או משהו
] משהו קטן להוסיף? שני דברים קטנים. דבר ראשון, מזל טוב לנטע
דבר שני, חסר למי שאני לא רואה ביום שלישי בקפה ביאליק

../images/Emo214.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo210.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

שיר השבוע של האפשטיין-הפחד נעלם
שיר השבוע של אמן אחר חמודי-אין אחד ספציפית, אבל כולם בספרדית
האמן שעשה לכם את השבוע-מורן גמליאל (כי סופסוף הוציא את האלבום לחנויות
) בילוי השבוע-עם אחותי הקטנה והמדהימה, אמא שלי וסבתי המקסימה ביום חמישי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-כל יום חמישי היה מושלם
עד הצהריים עם המשפחה ובערב חברה מאוד טובה שלי באה לבקר אותי מהדרום המרוחק... הכי פחות טוב שהיה השבוע-זה שאני עדיין לא מרגישה כ"כ טוב, אבל יש שיפור מהותי.. תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם-נגמר "אחת שיודעת"
מה יהיה?
תמונה שעשתה לכם את השבוע-X ציטוט השבוע-אינני בקטע של ציטוטים
תכניות לשבוע הבא-להתחיל לחזור לשגרה ולקוות שיהיה טוב
משהו קטן להוסיף?- הדבר הכי מצחיק השבוע - שאחותי הקטנה התקשרה לנטע מהפורום וחשבה שמדברת עם חברה אחרת שלי, ונטע לא הבינה מה יש לי ועל מה אני מדברת, וקלטתי שבתדודה שלי לא מדברת עם נטע הנכונה ואז היה ממש מצחיק

../images/Emo214.gifויש לי גם דבר הזוי השבוע!!!!!111 ../images/Emo9.gif

כשחברה שלי הייתה אצלי, נתתי לה לבחור סרט שנצפה בו וזה מידיעה גמורה שאני לא סובלת סרטים. חמש דקות מתחילת הסרט נרדמתי וישנתי עליה(המחלה שאני חולה בה מתבטאת בעייפות
), הקטע שזה היה ממש מצחיק.. וואי, אני לא אשכח את זה

"אני ילדה בוגרת ונחמדה..."../images/Emo6.gif

וואו. כמה פעמים אמרתי את זה לעצמי אתמול. כמעט מתי. שיר השבוע של האפשטיין- אין כבר זמן
(אין לי כבר כוחות!!!!!) שיר השבוע של אמן אחר חמודי- הרבה עמית ארז, שיר סיכום - איה כורם. האמן שעשה לכם את השבוע- עמית, איה כורם, רג'ינה ספקטור
בילוי השבוע- אתמול היה מבדר
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- לחזור
הכי פחות טוב שהיה השבוע- לגלות שאני כן עושה מבחן בלשון, לברוח מהם תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- גריי'ס
התגעגעתי. תמונה שעשתה לכם את השבוע- ציטוט השבוע - "היי יעל!" "כן כן. תמתין שניה" *מדברת עם חברה* "היי משה!! שמת לב שאמרתי לך שלום?" "כן, שמתי לב מה - "היי משה!"
(אקס של חברה שלי שאני קצת שונאת עכשיו) תכניות לשבוע הבא- ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד, אההההה וטינק
משהו קטן להוסיף?- אוהבת

../images/Emo126.gif"שהחושך ילך, שהאור ימלא.. את הכל."

שיר השבוע של האפשטיין- אמונה
שיר השבוע של אמן אחר חמודי- "היום יום הולדת" סתם
אממ... "יש בי אהבה" של אריק איינשטיין שאני ואחותי שרנו לאבא.
האמן שעשה לכם את השבוע- כפיר, אסף אמדורסקי, יואבי.
בילוי השבוע-ת"א, מסעדה עם חברים, יום שישי בערב
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-היומולדת, המסיבה של אבא שהייתה מדהימה, הלילה של שישי עם חברים, מסעדה עם אבא, דודים באו לפה היום..
הכי פחות טוב שהיה השבוע-אכזבות קטנות אבל לא משמעותיות.
תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם-אממ הישרדות, המצגת שאח של אבא והבני דודים הכינו ליומולדת
תמונה שעשתה לכם את השבוע-
ציטוט השבוע-"בואי נשב על בירה וסיגריה, - אבל אין לי סיגריות, - ולי אין כסף לבירה, - טוב אז בואי סתם נשב"
[אני וחברה שלי בדיון מקסים על מה לעשות בת"א]
תכניות לשבוע הבא-מפגש לגבי גרעין אומנויות, סמינר, וזהו בינתיים.
משהו קטן להוסיף?-אוהבת אתכם!

שה לה לה לה לה

שיר השבוע של האפשטיין- האור יעלה שיר השבוע של אמן אחר חמודי- up all night-take that האמן שעשה לכם את השבוע- טיק דאת,ג'ון מאייר בילוי השבוע- הצגות של ילדי גן
|הדגשהדבר הכי טוב שקרה השבוע- שיחות מפתיעות הכי פחות טוב שהיה השבוע- להיות טיפה חולה |הדגשתכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- אז בגלל שגוסיפ לקחה חופש של שבוע (מי מרשה להם מי ??) ואחים ואחיות של שבועיים (גררר!!!) זה משאיר אותי עם השידורים החוזרים של הישרדות אי הגלות בהוט זון
(אראס מאוהב|) ציטוט השבוע- אוח היה לי משהו מצחיק מאתמול אבל אני כבר לא זוכרת אותו :( תכניות לשבוע הבא- יומולדת לחברה ממממממש טובה, לפגוש את הדסי ,והופעה של איתמר
משהו קטן להוסיף?-

כי כבר התחילו את הספירה לאחור.. :)

שיר השבוע של האפשטיין- מנגינה קטנה, כלום. שיר השבוע של אמן אחר חמודי- שמתי לב-נועם פנחסוב, מותר את אצלי בראש-שלומי שבן, מניפולציה-בטי, לפעמים-אביב גפן, שירי קטנטנות. האמן שעשה לכם את השבוע- נועם פנחסוב ושלומי שבן בילוי השבוע- ממ אתמול.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ענברי
, ימי פעילות.. הכי פחות טוב שהיה השבוע- יום חמישי. תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם- גוסיפ גירל, ואבודים. והקטע ההוא, שאליעד כתב. תמונה שעשתה לכם את השבוע- ציטוט השבוע- "אנחנו ננצח." תכניות לשבוע הבא- הופעה של איתמר, בדיקות, צופים, עבודה משהו קטן להוסיף?- נופ

inbarIL

New member
"רבלדהההההההה טם טם! צ'יקו דיפיסילללללללללל"

שיר השבוע של האפשטיין-בובה על חוט, ליפול, תצעק, אמונה, יש לך כוח
שיר השבוע של אמן אחר חמודי-וואייייייייי כל הערב קטנטנות+המורדים אתמול
וגם השיר בסוף הסרט שאני והילי ראינו היום
ועוד מליון כי שמעתי את כל האייפוד בנסיעה
האמן שעשה לכם את השבוע-קטנטנות?XD
בילוי השבוע-פיקניק והחלקה על הקרח
, הופעה של תומר בשלישי
וסופ"ש בכרמיאללללללללל
.
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-ימי הולדת, צחוקים וכאלה:)
הכי פחות טוב שהיה השבוע-לא נגמר..
תכנית\סרט\ספר\מגזין\משהו אחר שקראתם או ראיתם-קטנטנות
שישי הפוך אמממ לא יודעת
תמונה שעשתה לכם את השבוע-יש מליון אבל שתהיה זו
ציטוט השבוע-"איך את תמיד נקלעת למצבים האלו?!" [אחח..העגלת סופר הזו
]
תכניות לשבוע הבא-הופעה של איתמר, הופעה של עברי
משהו קטן להוסיף?-תיזהרו מהילי סקס
היא דוחפת אנשים בין מיטות ולא נותנת להם לצאת, מצלמת אותם כשאחרים עושים בהם מסירות עם עגלות סופר, ומפגישה להם אנשים הזויים מהצופים שמסתכלים לך בעיניים בצורה מפחידה וכאלה
אבל כן, היא נשמה. וברצינות, אממ אני אוהבת אתכם! ומנטה שלי- שוב מזל טוב [תרתי משמע
]

inbarIL

New member
זקס*../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למרות שגם הילי סקס מתאים

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!

ואני חשבתי שזאת בדיחה פרטית שלכן

למעלה