סכמ"שוס

../images/Emo126.gifסכמ"שוס

החוויה הטובה של השבוע- החוויה הפחות טובה של השבוע- שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע לא של כפיר- אמן השבוע- אלבום השבוע- הבנאדם שעשה לי את השבוע- תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- תמונת השבוע- תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- תכניות לשבוע הבא- משהו להוסיף? שיהיה סופ"ש מהמם [אני הולכת לחרוש לספרות]

זה שלך יקשיב, לא תמיד הוא גם יחבק

[
וואו, המשפט הזה כל כך מסמל את השבוע הזה] החוויה הטובה של השבוע- הממ לא היה משהו גרנדיוזי החוויה הפחות טובה של השבוע- כאבים כאבים שיר השבוע של כפיר- "אם הוא יילך" ו"מנגינה קטנה" שיר השבוע לא של כפיר- "אתה תחזור"/אפרת גוש אמן השבוע- קטנטנות!! אלבום השבוע- לא היה אחד ספציפי הבנאדם שעשה לי את השבוע-
הכפרה ומשפטי המחץ שלו תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- "מארלי ואני". מה הקטע בלהראות לי איך מרדימים את הכלב?
תכניות לסופ"ש- היום פגישה נוסטלגית במוזס תכניות לשבוע הבא- "יו מאמי, תותים! בוא נעצור!"
משהו להוסיף? עדי אשכנזי היא המלכה הבלתי מעורערת

inbarIL

New member
שבוע מעולה יחסית../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

החוויה הטובה של השבוע-יום חמישי עם השכבה
, אתמול בספא
וצהריים עם אחותי..ובערב יציאה ממש כיפית
החוויה הפחות טובה של השבוע-מישהו אדיוט ממש.
שיר השבוע של כפיר-רק בגלל הטקס- אמונהההההההההההה [מבינה את עצמי
]
שיר השבוע לא של כפיר-אממ יש מלא נו..אבל בעיקר השירים של ההרכבים והשירנושא של חצויה
אמן השבוע-הרכבים
אלבום השבוע-זלא"ד
הבנאדם שעשה לי את השבוע-יש מלא..הבנות בעיקר..
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע-ממ שולחן לחמישה, הישרדות, והסרט שראינו בסינמה סיטי
תמונת השבוע-יש מליון אבל שתהיה זאתי..גם במילא כבר הקטנתי אותה
תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-אממ אתמול הייתי בספא וצהריים עם אחותי, ובערב הבנות עשו לי הפתעה מאוחרת ליומולדת והיה לי ממש ממש כיף..והיום צהריים עם המשפחה וסתם בית כזה
ועוד מעט אבא טס לאיזה שבוע וחצי..
תכניות לשבוע הבא-ל"ג בעומר
ואולי לראות עוד אנשים וזה
משהו להוסיף? אני הכי אוהבת את השכבה שלי בעולם. אה, ויש לי תעודת זהות

כל כך הרבה ימים כבר אין הגיון...

החוויה הטובה של השבוע- שופניג ספונטני וגם לראות שני חניכים שלי לשעבר פתאום באמצע היום
החוויה הפחות טובה של השבוע- פיספסתי הופעות שרציתי להיות בהן וגם מות של מישהו שבכלל לא קשור אלי בשום דרך שעשה לי קצת עצוב. שיר השבוע של כפיר- שביר כמוך שיר השבוע לא של כפיר- יסמין- הפיל הכחול אמן השבוע- הפיל הכחול וגם הדיסק של דור דניאל למרות שעוד לא החלטתי לגביו בדיוק! אלבום השבוע- ההופעה של ג'ון מאייר
הבנאדם שעשה לי את השבוע- שוהם תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע- האנטומיה של גריי תמונת השבוע- אין לי כוח לתמונות תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]- ישנתי וקראתי והיה כיף
תכניות לשבוע הבא- אממ לא יודעת משהו להוסיף? כואב לי הראש הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo9.gif

החוויה הטובה של השבוע-הרבה שינה, הרבה שיחות ליליות, הרבה בברלי הילס, להיות עם אמא בלי לריב, הפתעה לחברה, הצגה - "הרטיטי את ליבי" ממש יפה, ערב קומפוזיציה של מגמת מוזיקה [להתאהב בו מחדש
]
החוויה הפחות טובה של השבוע-מועקה ו-יש לו חברה. עדיין.
שיר השבוע של כפיר-לא יצא לי לשמוע.
שיר השבוע לא של כפיר-Creep של רדיוהד
אמן השבוע-רדיוהד ויואב דגני
אלבום השבוע-יואב דגני, אחרי שנייים!
הבנאדם שעשה לי את השבוע-אממ.... מישהו
תכנית טלויזיה/ספר/סרט השבוע-דה הילס
תמונת השבוע-הלק האהוב עלי נשבר לי בחדר וזה מה שקרה.......
תכניות לסופ"ש [או- מה עשיתי בסופ"ש?]-כלום כלום וקצת ללמוד לספרות.
תכניות לשבוע הבא-מתכונת בספרות, בגרות בהיבטים, עבודה.
משהו להוסיף? למה האנשים הכי מוזרים בעולם מוצאים את דרכם אלי?! מישהו מוכן להסביר לי?!

למעלה