סכמ"שו.

../images/Emo126.gifסכמ"שו.

החוויה הטובה של השבוע- החוויה הלא טובה של השבוע- שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע לא של כפיר- האמן שעשה לי את השבוע- אלבום השבוע- תמונה שעשתה לי את השבוע- מאכל השבוע- תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע- תכניות לסופ"ש?- תכניות לשבוע הבא? תהנו!

../images/Emo126.gif"אני טובעת בדמותך... ../images/Emo14.gif"

החוויה הטובה של השבוע-חברים, חזרות, צחוקים מטורפים, חיבוקים, סולואים, אהבה.
החוויה הלא טובה של השבוע-ערב יום השואה. היה לי נורא קשה אבל עם זאת חייבת להגיד שהיה מחזק ושגיליתי שחברים שלי באמת דואגים לי.
וחוויה ממש לא טובה- נגנב/נעלם לי הMP3
שיר השבוע של כפיר-מנגינה קטנה
שיר השבוע לא של כפיר-השירים מהטקסים של יום השואה ויום הזכרון. בערך כל מה ששמעתי.
האמן שעשה לי את השבוע-הלהקה. כפרות עלינו.
אלבום השבוע-
תמונה שעשתה לי את השבוע- אני מעוותת להפליא בפלאפון של ידיד שלי
זה כזה קורע.
מאכל השבוע-עוף ותפו"א היום בארוחת ערב.
תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע-פרויקט מסלול, בברלי הילס 90210!
תכניות לסופ"ש?-לשבת מלא בבית.. איי גס..
תכניות לשבוע הבא?הופעה בערב יום הזכרון ויום הזכרון, הופעה בערב יום העצמאות, בדיקות בשניידר, מסיבה.
מקווה שהכל יעבור בשלום.

|ואין מה לעשות, הכל מתפורר.."../images/Emo14.gif

החוויה הטובה של השבוע- הופעה של דגני, עם כל הבנות
, כמה טלפונים ממש טובים שהיו השבוע.. החוויה הלא טובה של השבוע- שהכל מתפרק לי לאט ובזהירות, והדלקת המזורגגת בעין
שיר השבוע של כפיר- אם הוא ילך, ללא ספק.. שיר השבוע לא של כפיר- השבח לאל, קרן אור-יואב דגני, מלאמלא דבע אלון
האמן שעשה לי את השבוע- יואב דגני, גבע אלון אלבום השבוע- Days of hunger-Geva alon תמונה שעשתה לי את השבוע- מאכל השבוע- ארומה
תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע- הפסנתרן.. בפעם המליון. תכניות לסופ"ש?- עזבו, דלקת. כאבים. בית. תכניות לשבוע הבא? להתאפס על עצמי, לחזור לעצמי המחייכת והאופטימית.. ועוד כמה דברים שוליים למדיי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

איזה שבוע הזוי..

החוויה הטובה של השבוע- נראה לי שיום שישי בערב,כאילו אתמול. החוויה הלא טובה של השבוע- יום השואה, והריב איתו
והאבא המטומטם שלי ושאמא גילתה.. שיר השבוע של כפיר- אם הוא ילך. שיר השבוע לא של כפיר- אבות ובנים/אביתר בנאי האמן שעשה לי את השבוע- לא יודעת.. אלבום השבוע- תמונה שעשתה לי את השבוע- אין לי כוח
מאכל השבוע- תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע- כמו תמיד-אולי הפעם תכניות לסופ"ש?- היו.. שישי בית ריק, והיום אולי פארק. תכניות לשבוע הבא? עבודה בתקשורת, בגרות בעלפה באנגלית, יום הזיכרון, טקס, עצמאות, על האש, ים, ובחזרה למתכונת
שמעו,זה היה שבוע כלכך הזוי מבחינת הכל אצלי. אני בעצמי לא מצליחה לעכל אותו.

../images/Emo214.gif../images/Emo201.gif

אני אוהבת אותך
ואם את צריכה לדבר, אל תהססי להתקשר...
בגרות בעלפה באנגלית זה אחד הדבריםםםםםםםםםם
הבגרות הכי קלה שהייתה לי

כי בלעדייך כל העיר הזו ריקה ..

החוויה הטובה של השבוע- ההפגנ של דוד שלי ביום השואה. באמת שזה היה מעולה. בכלל יום השואה היה יום מעולה מבחינתי השנה . החוויה הלא טובה של השבוע- תובנות קטנות כאלה ושהצורב שלי לא רוצה לצרוב !!! שיר השבוע של כפיר- כלום שיר השבוע לא של כפיר- how to save a life- the fary האמן שעשה לי את השבוע- גידי גוב אלבום השבוע- שלל שיריו - גידי גוב תמונה שעשתה לי את השבוע- מאכל השבוע- גלידה של אלדו תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע- גם גוסיפ
כי הם חזרו סוף סוף!!!! וגם האנטומייה כי התמכרתי קשות!! תכניות לסופ"ש?- לראות האנטומייה (העונה השלישית מחכה לי) תכניות לשבוע הבא? אממ יום הזיכרון הולכים להר הרצל ואז אולי לחברים ויום העצמאות עוד נטול תוכניות, נראה...

inbarIL

New member
פעם הייתי עובר בשבילה דרך קירות../images/Emo14.gif

החוויה הטובה של השבוע- בית לבד עם אחותי ומלא זמן עם אחותי
, מסעדות, ה-חתונה
, ימי הולדת, זמן עם סער ולירון..ואיתי ויובל..שבוע כזה של חברים.
החוויה הלא טובה של השבוע- ריבים עם ההורים, אחותי במצב ממש רע, חלק מהיום ההוא, הרבה לבד, הרבה עומס רגשי ותהפוכות..
שיר השבוע של כפיר- דפנטלי כלום.
שיר השבוע לא של כפיר- אף אחד משנינו..
האמן שעשה לי את השבוע- נועם
אלבום השבוע-
תמונה שעשתה לי את השבוע- וואי..רציתי לשים תמונה עם החברות מהחתונה אבל אין לי חשק..ובאמת שהם האחים הכי מתוקים בעולם, אין דברים כמוהם.
מאכל השבוע- פירה
תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע- יפתח/החבר של הדי'גיי. כן, זה נחשב בקטגוריה של סרט או אנערף
תכניות לסופ"ש?- ..
תכניות לשבוע הבא?אממ יומעצמאות, רוק"צ, ימי הולדת, מבחנים..כל מיני.. יהיה טוב וזה.

הלב מלא באלכוהול שלך

החוויה הטובה של השבוע- הטיסה לכרמיאל היתה משעשעת משהו החוויה הלא טובה של השבוע- הממ יום השואה הוא לא כשהיה, וזה שהגענו לסכנין במקום לת"א קצת גרם לי לג'ט לג מטורף עד היום אפילו :$ שיר השבוע של כפיר- שיר הטלפון שיר השבוע לא של כפיר- "לא שרע לי"/ אפרת גוש, "הכל רחוק הכל איתך"/ דור דניאל האמן שעשה לי את השבוע- איתמר
אלבום השבוע- באופן בלתי צפוי בעליל [!] "בין החלומות"/ דור דניאל מאכל השבוע- השניצל תירס ואני התאחדנו בשנית תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע- שולחן לחמישה, ממש הדחקתי את זה שלצ'רלי היה סרטן בעונה הרביעית!!
תכניות לסופ"ש? מסתבר שהיו, תודה תכניות לשבוע הבא? נקווה שעבודה, ויום הזיכרון בעיקר. ויום הולדת לענבריל!

חכמיוש

New member
עדיין מותר? :)

החוויה הטובה של השבוע- פריז בתחילת השבוע... הופעה של יואב... חברות שלי הנשמות שלי... החוויה הלא טובה של השבוע- לחזור לשגרת לימודים - עבודה , להתסבך קצת בסכ'נין ובדיר חנה :p, מחשבות מעצבנות... שיר השבוע של כפיר- אם הוא יילך... והשירים בביצוע שהוא עשה לפרוייקט של גלעד שליט שיר השבוע לא של כפיר- 2 האלבומים של שירי מימון, שמור + השבח לאל - יואב דגני האמן שעשה לי את השבוע- יואב אלבום השבוע- 2 האלבומים של שירי מימון, דור דניאל תמונה שעשתה לי את השבוע- תמונה עם אמא שלי.. מפריז... מאכל השבוע- אממ המבורגר :) תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע- הפסנתרן, פעם ראשונה שראיתי... תכניות לסופ"ש?- היה סופ"ש...משפחה, חברות.. תכניות לשבוע הבא? וואיי, מלא.. לימודים, עבודה, ההצגה כנר על הגג, יום העצמאות, פיקניק משפחתי, יום הולדת לבת דודה שלי

../images/Emo214.gifלא לשכוח!

החוויה הטובה של השבוע-
החופשה הכי מושלמת בעולם?! ההצעה להיות שלו לתמיד?
החוויה הלא טובה של השבוע-כל מני ויכוחים באמצע XD שיר השבוע של כפיר-עוד ועוד ועוד מלחמה...עוד ועוד כבוד, בשביל מה?!
שיר השבוע לא של כפיר-THE CORRS האמן שעשה לי את השבוע-איריס פרחי !
אלבום השבוע-THE CORRS תמונה שעשתה לי את השבוע-תמונות מאילת
מאכל השבוע-מסעדת "המטבח"
בהרודס אילת
תכנית/סרט/ספר/מגזין/משהו אחר של השבוע-לעעעע... תכניות לסופ"ש?-עבר! תכניות לשבוע הבא?להנות מהחיים!!!!

למעלה