סכמ"ש אדום

../images/Emo126.gifסכמ"ש אדום../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

לכו על זה
שיר השבוע של כפירוס-
שיר השבוע לא של כפירוס-
אמו השבוע-
הדבר הטוב של השבוע-
הדבר הלא טוב של השבוע-
תמונת השבוע-
מאכל השבוע-
משהו מגניב שקראתי השבוע-
תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש?
תכנונים לשבוע הבא-
משהו קטני להוסיף? שיהיה לכפ סופ"ש מגניב ושבוע מהמם.
נטע

inbarIL

New member
והפנים האחרות שלי, את מכירה אותן שנים. ../images/Emo14.gif

איזה מבאס..עניתי ואז לא נשלח
ולא עשיתי העתק
שיר השבוע של כפירוס-בובה על חוט
והלילה יעבור לו
שיר השבוע לא של כפירוס- כבשים וכשהקיץ יבוא של עברי
כמה זמן לא שמעתי את יותר טוב כלום..
אמן השבוע- עברי
הדבר הטוב של השבוע- אממ לא להיות בבצפר די הרבה..הרצאות של פסיכולוגיה, לסיים מוקדם, לסיים עם מחשבת ומת'..כאלה..
הדבר הלא טוב של השבוע- להיות חולה, מבחנים, לימודים, להפסיד דברים..
תמונת השבוע- אין לי כוח
מאכל השבוע- שוקו?
משהו מגניב שקראתי השבוע- התחלתי שוב את The wave:)
תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש? אממ להירגע..ללמוד הרבה
תכנונים לשבוע הבא- וואי!
קודם כל השקה של יהושע!!!!!!!!!111
נועם במוזה
, מפגש בנמל ת"א
, אממ חופש פסחחחחחח
וכאלה
משהו קטני להוסיף?מה אם יש לי משהו גדולי להוסיף?
ממש אפליה מה שהולך כאן. (
) ומנטה
הכי סקסי אדום

מסכמת שבוע..../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפירוס- עצוב שיר השבוע לא של כפירוס- אני צריך אותך-אלג'יר, Highr-Creed, יס סר איי קן בוגייייי
אמו השבוע- אימו השבוע התכוונת? או אומן השבוע?!?!?!?! האאאא??? סתם נו ניסיתי להתחכם.
הדבר הטוב של השבוע- מיונים לצבע
, מיכלי
, חיפה עם אליעד ובר
, שנה לפורום
ועוד כמה.. הדבר הלא טוב של השבוע- סתם נו תמונת השבוע- מאכל השבוע- פתיבר משהו מגניב שקראתי השבוע- אממ על האשה בת ה-130.. בונה מטורפת זאתי
תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש? אממ אתמול חזרתי מאוחר, ישנתי הרבה.. ועוד מעט יוצאים לשתות בירה.. ומחר אין לי מושג עוד.. תכנונים לשבוע הבא- צופים, עבודה [הפעם באמת], מפגש פורום, הופעה [עדיין לוידעת של מי], מיונים לצבא וחודש חדששששש
משהו קטני להוסיף? לא ממש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

שם אולי יכבה כל מה שמתייסר בי.

שיר השבוע של כפירוס- "תצעק" שיר השבוע לא של כפירוס- "בדידות"/גירסאת הסקעת, "לבד"/ עברי לידר אמן השבוע- עידן חביב
, ועברי הדבר הטוב של השבוע- בעיקר ההסתדרות הזו שלנו פתאום |חמסה טפו| הדבר הלא טוב של השבוע- הייתי קצת דרמה קווין, והיתה איזו התמוטטות עצבים, והגב שלי ממש כואב
, והפרקים של "חשופים" שהשלמתי דיי ערערו אותי- עד כמה מטופש שזה נשמע [וואו, לא חשבתי שהיה שבוע כזה מזעזע :$] מאכל השבוע- אכלתי היום קניידעלך! משהו מגניב שקראתי השבוע- שהדיסק של דור דניאל יוצא היום
תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש? למות מכאבים, ולחרוש על הVOD אם הוא יעבוד
משהו קטני להוסיף? אני מצטטת יותר מידי את עברי לאחרונה, זה חייב להיפסק

../images/Emo126.gifאיזה מזל, חייכת אלי פתאום ../images/Emo183.gif

שיר השבוע של כפירוס- ליפול, אמונה שיר השבוע לא של כפירוס-מטריה בשניים [שנינו יחד..], כמה כוכב, תמיד אהבה, וכל "מלטף ומשקר"
, הרבה שירים של Switchfoot
אמן השבוע-switchfoot ועברי הדבר הטוב של השבוע-יום שלם בת"א עם כלמיני חברים, יום נוסף בת"א,מלאמלא רכבת מלא אנשים חדשים ומגיבים שהכרתי, להקה [כמעט כמו פעם
] , בצפר, מבחן באזרחות שהלך פנאןןןןן, וזהו נראלי.. הדבר הלא טוב של השבוע-מליוני באסות ושנתקעתי ביום שלישי בלילה בת"א [אבל הסתדרתי בסוף] תמונת השבוע-
מאכל השבוע-אממ.... שוקולד
ונקנקייה בלחמניה משהו מגניב שקראתי השבוע-24 דקות ברכבת
תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש?הלכתי לישון ביום שישי ב7 בערב וקמתי היום ב8 בבוקר, היום אני לא יודעת מה אני אעשה.. תכנונים לשבוע הבא-מיון תעסוקתי יום שני, לסיים או להגיע כמעט לסיום הפרויקט בעיצוב גרפי, עבודההההה , מתחיל החופש!, אולי מסיבת שכבה
משהו קטני להוסיף?קטנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo214.gifהשבוע שהוציא אותי לאזרחות מוחלטת ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של כפירוס-אמונה
שיר השבוע לא של כפירוס-יופי של שקט
אמו השבוע-וואו... קשה לחשוב רק על אחד :X הדבר הטוב של השבוע-המסיבת שחרור שלי!!!!! עם כל החברים הכי טובים בעולם, אין לי מושג איך באו הרבה יותר אנשים ממש שחשבתי
וזאת הייתה המסיבה הכי מושלמת שהייתה לי אי פעם~!!!
הדבר הלא טוב של השבוע-לאאאאאאאאא..... תמונת השבוע-יש בפייסבוק מלא
מאכל השבוע-ממ.... אוכל שאמא הכינה אתמול
משהו מגניב שקראתי השבוע-X תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש?ישנתי 12 שעות, כעת נשאר רק לארגן את הדברים..ומחרררר שאני כל כך מחכה לו...
תכנונים לשבוע הבא-להיות עם החברה הכי טובה ביקום
ללכת למקום שעשיתי בו שירות כדי להפרד מכולם, לחפש עבודה חדשה ועוד ועוד ועוד.... משהו קטני להוסיף?כיף לי
נ.ב- נטלי (של כנרת
) אם קראת פה במקרה - השיחת טלפון שלך ממש עשתה לי את השבוע, אני אוהבת אותך

למעלה