סכמ"ש אחרון לספטמבר ולשנת תשס"ח!

../images/Emo126.gifסכמ"ש אחרון לספטמבר ולשנת תשס"ח!../images/Emo75.gif

שיר השבוע של כפירי:
שיר השבוע- לא של כפיר:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
מאכל השבוע:
סדרת/סרט/ספר השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? [
]
אנשים, בקרוב מאוד שנה חדשה ולזה יפתח שרשור מיוחד, תהיו בטוחים
עד אז, שיהיה סופשבוע נפלא! אוהבת!
נטע מנטה

../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif

שיר השבוע של כפיר: לא שמעתי, אבל "להיות עצמי" שיר השבוע- לא של כפיר: "בקצב אחיד בתנועות של הגוף"/ עברי לידר. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: משהו שכבר הפך לזיכרון הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: הלקאה עצמית is a bitch בילוי השבוע: ההופעה של סקעת, בספונטיניות הזויה שכזו
מאכל השבוע: הצ'יפס של הלה פצ'אנגה
סדרת/סרט/ספר השבוע: מפרץ האהבה [רק בגלל שלא בא לי לצאת פריקית של האח הגדול
] תמונת השבוע: צרובה בזיכרון
תכניות לשבוע הבא:
ראש השנה. אוהבים תפוח בדבש? אין לי רגשות לתפוח בדבש

inbarIL

New member
הצ'יפס של לה פאצ'אנגה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ומפרץ האהבה? באמת אריאלה?

../images/Emo74.gif

שיר השבוע של כפירי: אמונה שיר השבוע- לא של כפיר: רק את יכולה- המרפסות הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיש תאריך מעוגן באירועים של דוסים שאני הולכת לראות את בעלי!!!! הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:לא יודעת אני אחזור אליכם בילוי השבוע: ציד מכשפות מאכל השבוע: עוף סיני סדרת/סרט/ספר השבוע: הישרגות עוה 17 שהתחילה אתמול!!!!!!!!!! תמונת השבוע: תכניות לשבוע הבא:ראש שנה וכאלה ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? אוהבת את התפוח לא אוהבת את הדבש

מסכמת בזמן../images/Emo2.gif

שיר השבוע של כפירי: רק תבקשי. שיר השבוע- לא של כפיר: הדג נחש-מה נעשה. ולא זוכרת,זרמו. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לראות את קרן והבנות,הטיול,היום החופשי וההצגה,היומהולדת של שלו,ובטח ההופעה של היום בערב. הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: קרן טסה=\. בילוי השבוע:ת"א בראשון,הטיול השני,ההצגה בשלישי,וההופעה היום. מאכל השבוע: פיצה
סדרת/סרט/ספר השבוע: ספר-אחי הקטן והמצוייר-טלי משהו..סדרה-איך פגשתי את אמא עונה 4 !!. תמונת השבוע: טיול שנתי י"א 2008
תכניות לשבוע הבא: חג,אולי מסיבה,הופעה,וזורמת. ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? לא ממש,לא.

../images/Emo126.gifGirls just wanna have fu-hun

שיר השבוע של כפירי:כמובן שמנגינה קטנה
שיר השבוע- לא של כפיר:הצבעים משתנים- מורן גמליאל. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ת"א יום ראשון, 2 דיסקים חדשים, הצגה עם אבא, סיימתי עם טיפולי השיניים [בשעה טובה!
] יום הכנה לצה"ל בבצפר ומרצה חתיך שכזה
|ריר|
, הצלחתי להקים את עצמי לבצפר אחרי אירוע [כבוד!] , ענבריל הקדישה לי את מנגינה קטנה ב
, דיברתי עם כפירי ב
והוא וענבריל עשו לי הכי שמח על הלב שאפשר.
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:חוסר שינה
בילוי השבוע:ת"א ו"הלילה ה12" בגשר. [מומלץ] מאכל השבוע:פיתה של עבולאפיה |יאמי|!!! סדרת/סרט/ספר השבוע:התחלתי בשעה טובה את "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" שקיבלתי מתנה ליומולדת 17!
תמונת השבוע:התמונה היא בעצם מלפני איזה 3 שבועות, אבל רק עכשיו די נזכרתי בה והיא בפרופיל שלי בפייסבוק
היא צולמה באוטובוס בדרך חזרה מ"משואה" ב8.9, מתי שהייתה גם ההופעה של דגני
תכניות לשבוע הבא:ראש השנה אצלנו, קצת חופש מבצפר, להתחיל פרויקט במחשב גרפי, ולחייך. ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש?ברור!

"עוד ועוד ועוד ועוד ועוד.. אף אל תפסיק..

אל תפסיק לחלום."
שיר השבוע של כפירי: אין כבר זמן שענברי הזמיעה לי בהופעה
, כלום.
שיר השבוע- לא של כפיר: לעוף-נועם פנחסוב
, המכתב- אביב גפן
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הרבה יעל אהרוני
, יומולדת לאהרוני, קניתי סנדלים חדשות
, יום פעילות כיפי ביותר..
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: אכזבה, געגוע... בעצם אולי זה חיובי.
בילוי השבוע: אתמול ביומולדת
מאכל השבוע: תפו"א מוקרם
סדרת/סרט/ספר השבוע: אחת שיודעת.
תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא: לחץ בלימודים, ראש השנה עם המשפחה
ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? כן מאוד :) הודגש באמצעות מדגישומטיק
סופ"ש מעולה בנות.

Miss Nat

New member
My week :)

שיר השבוע של כפירי: little music שיר השבוע- לא של כפיר: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: There are so many... haha Vegas meet my sister הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: None בילוי השבוע:I saw water dancing show it was so amazing מאכל השבוע: chrims\salad and chese סדרת/סרט/ספר השבוע: None תמונת השבוע: I will show you when I will came back to Israel תכניות לשבוע הבא: Tomorrow morning I"m going to the lake ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? [] Yea ofcurse I do

"יש פסנתר!!!!!!!!!11" ../images/Emo6.gif

איך שאני מתה על הבנאדם הזה, כפרעליו
שיר השבוע של כפירי: כלום ששמעתי היום ביוטיוב
שיר השבוע- לא של כפיר: תתעורר
, שימו לב של שילה
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: השיר, הפידבקים
, הפעולה של יום שלישי הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: 76 במתמטיקה, הפעולה של היום בילוי השבוע: לא מבלים!
מאכל השבוע: גלידת שוקולד רום צימוקים
סדרת/סרט/ספר השבוע: האנטומיה קצת, מגרש ביתי 2!!!11 תמונת השבוע: אני לפני שנה עם התספורת האהובה עליי
בסוף שנה אני עושה יותר קצר! תכניות לשבוע הבא: ראש השנה עם המשפחה, חופש!
, צעדת פתיחת שנה... ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש?בטח!

inbarIL

New member
"אל תנסי לעצור..בכי יכול לעזור" ../images/Emo14.gif

שיר השבוע של כפירי:החדש
שהיה בהופעה, ו-והלילה יעבור לו, שגם היה בהופעה
שיר השבוע- לא של כפיר:You and me- Lifehouse, ועדיין Stupid boy
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ההופעה, בשורה ממש טובה, ת"א..
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:
בילוי השבוע:ההופעה ברביעי, ת"א בחמישי
וגם אתמול בטי-מרקט בת"א
הרבה ת"א בקיצור
מאכל השבוע:פתיתיםםםםםםםםםםםםםם
סדרת/סרט/ספר השבוע:אחת שיודעת
והיפה והחנון
תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא:חופש, סופסוף..
ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש?ברור
ענבר.

אניי

שיר השבוע של כפירי: אין. שיר השבוע- לא של כפיר:הרבה הרבה נועם פנחסוב. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה של נועם הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: ביציפר,שעות שינה בילוי השבוע:הופעה מאכל השבוע: ארטיק לימון סדרת/סרט/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין תכניות לשבוע הבא: לנוח חג..... ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? [] לאא איכס אנשים, בקרוב מאוד שנה חדשה ולזה יפתח שרשור מיוחד, תהיו בטוחים עד אז, שיהיה סופשבוע נפלא! אוהבת! נטע מנטה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע של כפירי: יש לך כוח שיר השבוע- לא של כפיר: אלייך שר-הראל סקעת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פגשתי את הראל ואת כפיר 3> הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: עדיף לא לדעת. בילוי השבוע: הופעה של הראל מאכל השבוע: פיצה סדרת/סרט/ספר השבוע: הפיג'מות תמונת השבוע: שלי ושל כפיר 3> תכניות לשבוע הבא: ראש השנה ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? ייאאאמממייי.. (זה כבר עונה על התשובה לא?! XD)

../images/Emo214.gifמאוחר מאשר לעולם לא

שיר השבוע של כפירי:שביר כמוך שיר השבוע- לא של כפיר:הדיסק של LEONA
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הלילה הלבן עם אמלי שהתחיל בארומה, המשיך להופעת כפיר והסתיים בלילה שכולו פאב
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:שחסרות לי ה-ר-ב-ה שעות שינה בילוי השבוע:יום רביעי האחרון לוקח הכל... מאכל השבוע:ארוחת החג שתהיה עוד כמה שעות.. סדרת/סרט/ספר השבוע:וידוי- אתמול בכיתי פעמיים באח הגדול. מה קורה לי
תמונת השבוע: תכניות לשבוע הבא:נחיה ונראה ושאלת הבונוס: אוהבים תפוח בדבש? []

למעלה