- סמל הפורום -

DesertRose7

New member
../images/Emo126.gif- סמל הפורום -../images/Emo126.gif

זה השרשור המיוחד שדיברתי עליו. לכאן תשרשרו את כל היצירות שלכם אחרי שכולם יעלו אותן נעשה סקר של מי הכי טוב ויפה והוא יזכה להיות..
הסמל הרשמי של הפורום
בהצלחה

mayoosh4

New member
אני חושבת ש...

את צריכה להתנות קריטריונים.. גודל מסוים של התמונה, הכובד שלה, דברים שחייבים להופיע בה, משהו שחייב להיות כתוב עליה, כאלה...

DesertRose7

New member
קריטריונים:

בהסמל חייב להכיל
את שם הפורום - מקפליי
את מספר הפורום- 1238
גודל
אין ממש הגבלה- אבל שיהיו לכם פרופורציות, כמובןשלא יהיה כמו רקע של 600 על 800, אבל גם לא אייקון של 50 על 50 או 100 על 100
המשקל לא צריך לעלות על 250, אבל אם זה סוטה קצת זה לא כ"כ נורא. שאלות נוספות שרשרו לכאן..

MiChElLe182

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo54.gifלמה??

למה צריך סמל?? כיאלו מה הולכים לעשות איתו??.... סליחה עם אני שואלת שאלות מטומתמות

DesertRose7

New member
לעמוד הראשי!

שלא פתוח עכישו עקב בעיות קלות, אך יפתח בקרוב. אם תיכנסי לפורומים אחרים את תראי בדף הראשי בים היתר גם את הסמל של הפורום שהוא בעצם תמונה שמציגה את הפורום - במקרה שלנו - מקפליי

mayoosh4

New member
הכנתי שניים :]

אני שמה פה אבל זה לא יראה טוב אז תלחצו על זה כדי שזה יפתח בדף חדש

mayoosh4

New member
לא רואים את זה טוב =\

זה אמור להיות אנימציה.. תלחצו על זה כדי לראות את זה נורמלי!

mayoosh4

New member
אוקיי..

אז תסתכלי על השני.. יצא דווקא פחות יפה. אני מאבדת את הכישרון שלי

may90

New member
אממ... נצל"ש

זה משו מאודדדדדדדד לא קשור... אבל.. יש כזה סרטון של מקפליי שקוראים לו home movie זה זה שהם מעירים אחד את השני... קיצר.. הם אוכלים בסוף במבה?! איך זה ייתכן?! זה ישראלי ווראיתי בתמונה אחת שלדאגי יש חולצה של שח"ל שזה בכלל מפחיד אותי... האם מישו יודע את הסיבה לאחד המקרים?..

beyonce3

New member
../images/Emo46.gifמאיייייייי!!!!!!!!

לא דיברנו על זה??????וחוץ מזה זה היה צמיד ולא חוט!את תוכלי רגע להתחבר???

beyonce3

New member
../images/Emo4.gifאין לי מושג.......

אם זה קשור לשח"ל.אבל זה היה כזה חצי לב חצי מגן דוד,והם כן אוכלים במבה!!!אההה......יש מצב שהבריטים גנבו לנו את ההמצאה?!

למעלה