עידן חדש בפורום

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo126.gif עידן חדש בפורום

אז לאחר תקופה של שנה וקצת, שרוטה במוח המנהלת פרשה מתפקידה ממניעים אישיים, אז תחילה רציתי להודות לה על כך שפתחה את הפורום וניהלה אותו... זהו, עד כאן
ועכשיו עידן
חדש !
רעיונות/הצעות לשיפור
חבר'ה אם יש לך בקשות, טענות, מענות, הצעות לשיפור וכל שאר ירקות אנא תעדכנו אותי או כאן או במסרים ונשקול בחיוב כל הצעה.
מפגשי פורום
חשבתי על רעיון, במקום לעשות סתם מפגש אפשר לארגן איזשהוא טיול משותף, למשל טיול לאיזה נחל או משהו...מה דעתכם ?!
סיכומים שבועיים
אם הכל יפעל כמו שצריך והפורום יתאושש קצת מתרדמת החורף שלו (ונראה שזה קורה) השיקומים השבועיים יחזרו בגירסתם המקורית.
עמוד ראשי
מדי שבוע-שבועיים העמוד הראשי יעודכן, הודעות נבחרות,מאמרים, מחברי הפורום, לוחות ועוד... זהו להפעם שיהיה לכולנו רק בכיף והעיקר שתיהנו ותשמרו על עצמכם ! נ.ב: אם עדיין יש אנישם המעוניינים להצטרף אלי ביום שישי לבקר את רן , אנא שלחו מסר או שרשרו לכאן ונתאם.

nawa

New member
לוח הופעות מעודכן

שוטי הנבואה - יום חמישי 31/03 בשעה 22:00 פאב הפטריה קיבוץ דן להזמנות: 050-7305398 - יום חמישי 07/04 בשעה 22:00 המעבדה ירושלים מחיר: 70-80 להזמנות: 02-6734116 - יום שבת 16/04 בשעה 21:00 תיאטרון בית ליסין בדיזינגוף מחיר: 100-115 להזמנות: 03-7255333 - יום חמישי 28/04 בשעה 21:30 קיבוץ בית גוברין, אמפי תיאטרון להזמנות: 08-6811020 מוש בן ארי - יום שבת 02/04 הנמלה קרית אתא להזמנות: 0528795510,0507615445 - יום שלישי 12/04 בארקה באר שבע פרטים בהמשך - חוגגים דיסק זהב מוצא"ש 16/04 גולדסטאר זאפה להזמנות: 03-6499550 - יום חמישי 28/04 בשעה 21:30 מרכז ענב לתרבות להזמנות: 03-5217763

מזל טוב אחי../images/Emo65.gif

כל כך מגיע לך להיות מנהל, וגם אני חושבת שכדי להתאושש. בנתיים אין שום רעינות לשיפור... אבל עם הזמן שיהיה, אני אדע למי לפנות
מפגש טיול לא נראה לי הכי מתאים.. ואולי יהיה טוב למפגש בפסח
בהצלחה מאן. ואתה חייב לדבר איתי בקשר להסעה מחר של רן... טנקיו

../images/Emo110.gifמזל טווווווווב../images/Emo65.gif

כששמעתי מלי שהיא פורשת מהפורום ממש התאכזבתי אבל אני מבינה אותך ליקו אז כל הכבוד לך מותק על הניהול היפה:) וגם ממש חששתי מהניהול העתידי, לא רציתי שינהלו אותו אנשים שלא יתאימו לניהול הפורום, עכשיו כשנודע שנאור המנהל החדש אני ממש שמחה:) אללה נאור! אתה באמת מתאים לניהול של הפורום, בהצלחה לך!!!!

nawa

New member
תודה לכולם !

בע"ה ובעזרתנו הפורום יחזור לקדמותו... אגב בימים אלה עידו (מהפורום הרשמי) עובד על הקמת האתר הרשמי של השוטים בכתובת www.foools.com , חשבתי שנארגן שזה יהיה הפורום הרשמי אבל לצערי בלתי אפשרי כי הם הולכים לפתוח פורום ישירות באתר, בכל מקרה עידו אמר שנעשה כל מיני שיתופי פעולה כך שיהיה טוב... שיהיה לכולנו סופ"ש קסום, נאור.

COW COW

New member
מזל טוב ו..........

אני חשבתי מהתחלה שאתה ולי הייתם צריכים להיות מנהלים ביחד אבל גם זה מצוין באותה מידה, וכן חזרתי.

טחחח :)

ניצ לא שכחתי להחזיר לך מסר. אני עצלן. גם הוא יגיע ביום מן הימים

למעלה