../images/Emo126.gifצובעים תמונת B&W ../images/Emo124.gif
מצטטת את KITTYGIRL: "לא להגיב ולא לשרשר או כלום פה עד שאני מסיימת...זה יעשה המון בלגן. גם כשאני אסיים אני אגיב במקום מסויים שאליו תשרשרו מה שלא מובן... כי אחרת הכל יסתבך פה חח ><" _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ צביעת תמונה של שחור לבן יכול להיות תהליך מאוד מתיש, ארוך, ומורכב מהרבה מאוד שכבות
. נקודה חשובה: השיטה שאני הולכת להביא לכם פה היא לא תקפה לכל צביעת תמונת שחור לבן ואפשר לשנות פה הרבה דברים לפי ראות עיניכם. אפשר לשחק עם שכבות ועם המודים לא כפי שאני ציינתי - אני רק נותנת כיוון, וכל השאר תלוי חלקית בכם. כזכור לחלקכם צבעתי תמונה מלפני כמה חודשים של כריסטינה אגילרה ואפילו פרסמתי את התהליך (הלא מלמד
) ביוטוב ואתם יכולים לראות אותו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jcgmSoY3evA _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ המדריך שאני הולכת להביא לכם כרגע הוא מדריך לגמרי שלי. את השיטות האלה למדתי לבד מנסיוני האישי.
מצטטת את KITTYGIRL: "לא להגיב ולא לשרשר או כלום פה עד שאני מסיימת...זה יעשה המון בלגן. גם כשאני אסיים אני אגיב במקום מסויים שאליו תשרשרו מה שלא מובן... כי אחרת הכל יסתבך פה חח ><" _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ צביעת תמונה של שחור לבן יכול להיות תהליך מאוד מתיש, ארוך, ומורכב מהרבה מאוד שכבות