רוצים לסכם?

../images/Emo126.gifרוצים לסכם?

לא חובה
שיר של כפיר שעשה לי את השבוע- שיר לא של כפיר שעשה לי את השבוע- אמן השבוע- החוויה שעשתה לי את השבוע- החוויה הפחות טובה מהשבוע- מאכל השבוע- תכנית טלויזיה של השבוע- בילוי השבוע- תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש- תכנונים לשבוע שבא עלינו לטובה- משהו להוסיף?-

אני רוצה לסכם.. אבל עם עין אחת, תקבלו אותי?

שיר של כפיר שעשה לי את השבוע- תצעק .. שיר לא של כפיר שעשה לי את השבוע- תראי אותי-נועם, בוכה על הקבר, האמת, שלכת, סוף העולם ועוד המון-אביב גפן, התבלינים וכאלה.. וקולדפליי.... אמן השבוע- אביב גפן ונועם. החוויה שעשתה לי את השבוע- ההופעה של אביב עם אליעד!!
היה מושלם, יומולדת למיכלי, היום היה ממש נחמד :) החוויה הפחות טובה מהשבוע- דלקת בעין, לא הייתי בהופעה של נועם, שיחות מזעזעות, ציניות מיותרת... מאכל השבוע- צ'יפס ובירה.
תכנית טלויזיה של השבוע- ממ אין בילוי השבוע- ההופעה של אליעד. ללא ספק
והיום המסיבה אצל גורדון.. תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש- אממ הייתי היום ביומולדת של חברה היה ממש נחמד, ומחר אני הולכת לישון הרבה... תכנונים לשבוע שבא עלינו לטובה- צופים, עבודה, יום מיון
, לישון אצל מיכלי, יומולדת לפורום 2031
משהו להוסיף?- כן, תמונה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

הוא לא אומר מילה, אפילו לא סליחה.

שיר של כפיר שעשה לי את השבוע- ברור ששיר הטוקבק שיר לא של כפיר שעשה לי את השבוע- "משהו אמיתי" ו"איש יקר"/ עברי לידר אמן השבוע- ^^ החוויה שעשתה לי את השבוע- לעמוד ליד עידן חביב במשך כל ההופעה!!!
החוויה הפחות טובה מהשבוע- הייתי ממש חולה ;[ מאכל השבוע- אכלתי בעיקר כלום השבוע, בגלל המחלה תכנית טלויזיה של השבוע- סיימתי עונה ראשונה של בברלי בילוי השבוע- כפיר בשלישי תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש- יומולדת לידיד והופעה של עברי תכנונים לשבוע שבא עלינו לטובה- להמשיך להבריא משהו להוסיף? אני רוצה את שמואלי ליומולדת!!

inbarIL

New member
ואת חושבת שתבכי עליו, ותצעקי עליו..../images/Emo14.gif

שיר של כפיר שעשה לי את השבוע-שיר הטוקבק!
, הפחד נעלם+כראוגרפיה
, ליפול! ["לא רוצים מה?!?! ליפול ליפול ליפול.."], וכל ההופעה בערך.
שיר לא של כפיר שעשה לי את השבוע-משהו אמיתי של עברי. וואי. הביצוע הכי מדהים בעולם. אין..אני עדיין בשוק מזה..
אמן השבוע-ע-ב-ר-י. המלך של העולם. וכפיר..אחת ההופעות שהכי נהנתי בהןD:
החוויה שעשתה לי את השבוע-כפיר בבארבי, עברי בבארבי
כתר|
, יומולדת למיכלי
, להנות ולצחוק ולרקוד עם חברים, שיחות טלפון טובות...
החוויה הפחות טובה מהשבוע-מבחן..וללמוד בבארבי
למרות שזה היה אחד המצחיקים
מאכל השבוע-אמממ הסוכריות מהמתנה למיכלי?
תכנית טלויזיה של השבוע-שולחן לחמישההההההה האעהאאההאהאהאהאעא!!!1111
בילוי השבוע-בארבי.
תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש-הופעה של עברי בבארבי (כבר אמרתי שהיה מדהים?
)..ושבת בבית כזה.:)
תכנונים לשבוע שבא עלינו לטובה-אממממ מבחנים..ללמוד..לחכות לפסח
משהו להוסיף?-עידן חביב בהופעה של עברי זה אחד הדברים השווים
ולראות את הבארבי כשכל הדלתות הצדדיות פתוחות+כשהבר למעלה עובד וכשאי אפשר לעבור ולנשום מרוב אנשים..זה כיף

../images/Emo214.gifשבוע כל כך משמעותי עבר בחיי ../images/Emo63.gif

שיר של כפיר שעשה לי את השבוע-"כלום"
כל כך רוצה שיצא האלבום הבא כבר
שיר לא של כפיר שעשה לי את השבוע-דור דניאל - רציתי אמן השבוע- כפיר החוויה שעשתה לי את השבוע-כנס מחזור..אחרי שנתיים להיות בכיתה שלמדתי בה...לראות את כולם... החוויה הפחות טובה מהשבוע-לא הייתה אחת כזאת! מאכל השבוע-תותים וקצפת של ארומה
תכנית טלויזיה של השבוע-כמעט מלאכים
בילוי השבוע-ההופעה של כפיר..
תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש-אני מתחילה להיות עצלנית שזה משהו! תכנונים לשבוע שבא עלינו לטובה-שיהיו חדשות טובות ?
משהו להוסיף?- אני משוחרררררררתתתתתתתתת !!! וזה הכי כיף בעולם

והוא לוחש לי כבש תזהר!!!../images/Emo6.gif

שיר של כפיר שעשה לי את השבוע- שיר הטוקבק כמובן!! וגם כלום ואין עוד זמן שיר לא של כפיר שעשה לי את השבוע- האמת שלך-ליבי רן
אמן השבוע- כפיר החוויה שעשתה לי את השבוע- הסופ"ש!!!! החוויה הפחות טובה מהשבוע- שיחה טיפה מעצבנת ביום חמישי מאכל השבוע- ללא ספק ופל בלגי תכנית טלויזיה של השבוע- שנות ה 70 בילוי השבוע- הסופש אצל מיקה תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש- יומולדת לשני אנשים שאני אוהבת כה, צחקתי עד דמעות כל כך הרבה פעמים .. תכנונים לשבוע שבא עלינו לטובה- דווקא שבוע שקט מתוכנן לי משהו להוסיף?- אריאלה, היית כה חסרה בסוף אתמול ..:(

אם יקרה לך משהו, אין לי טעם לחיים..

שיר של כפיר שעשה לי את השבוע- אושר ועצב. שיר לא של כפיר שעשה לי את השבוע- שום דבר לא יפגע בי, רוץ ילד רוץ/כנסיית השכל, יה/מוש בן ארי. אמן השבוע- כנסיית השכל. החוויה שעשתה לי את השבוע- שיחת נפש. החוויה הפחות טובה מהשבוע- דלקת גרון, מיון ב2 בלילה וכאבים :/ מאכל השבוע- תה
והפיצה של אתמול. תכנית טלויזיה של השבוע- אולי הפעם. בילוי השבוע- כל החמשוש המדהים הזה. תכנונים לסופ"ש/מה עשיתי בסופ"ש- שישי בית ריק של חברה, היה טוב
ושבת אצל חברה אחרת- פיצה ואנשים טובים. תכנונים לשבוע שבא עלינו לטובה- להחזיק את הבית בלי אמא 4 ימים, ללמוד- והפעם ברצינות! ולנקות, הרבה.. משהו להוסיף?- מתאים לי חיילת?
[אני מימין]

למעלה