שאלה...

DoDaDa

New member
../images/Emo126.gifשאלה...

חזרתי לא מזמן מדיזינגוף סנטר...הלכתי לשם במיוחד בשביל תומר...ולא מצאתי כלום
היה שם רק פוסטר די מוזר שלהם ומחזיק מפתחות לא מיוחד ממש...יצאתי מאוכזבת. אבל קניתי 3 דיסקים- דוקי א"א ושנניגנס... מה שאני לא מבנה זה שעל הדיסק שנניגנס רשום שיש 14 אאוט טייקס נדירים וכאברים...רציתי לדעת מזאת אומרת...אאוט טייקס ועל איזה כאברים הם מדברים... סך הכל נהנתי מהדיסק

healing drug

New member
בדיסק הזה יש קאבר של Outsider

של Ramones (ודרך אגב- הם אלופים) ולכן כתוב קאברים... וגמאני לא יודעת ללמה רשום שמה 14 שירים נדירים משו כזה... עכשיו גמאני סקרנית (חחח)

whatascene

New member
shenanigans

הדיסק מורכב מאוסף של b-sides (בד"כ נמצאים בסינגלים) ושל טראקים נוספים שהלהקה הקליטה לסרטים (כמו אמריקן פאי, גודזילה וכו'). רשימה מלאה של הדיסקים, כולל הsoundtracks שבהם השתתפה הלהקה: http://www.greendayauthority.com/LV/disc.shtml

וגם...

קראתי שהיו איזה שניים שלוש שירים שהיו אמורים להיכנס לכל מיני דיסקים (לא זוכרת איזה) שגם הם נכנסו לשם.... כאילו זה אוסף של כל מיני שירים שהיו להם אבל הם לא הפיצו אותם כ"כ הם לא הקליטו במיוחד או משהו....

whatascene

New member
דווקא יש

לפחות 4-5 פוסטרים, 2 מחזיקי מפתחות וכמה כפתורים.. לא כמו בחו"ל, אבל זה מה יש..

את חושבת שעוד חודש וחצי זה עדיין

יהיה ..ומישהוא יודע את הכתובת לחנות של המפורסמים בניו יורק הייתי שם פעם אחת ולא מצאתי ועוד 3 חודשים אני שם אותפם ואני רוצה להיות בחנות הזאתת בטוח יש דברים של גרין דיי!!!

whatascene

New member
חנות של מפורסמים?

את מתכוונת משהו כמו hard rock cafe או חנות של מרצ'נדייז?

DoDaDa

New member
תיקון: פוסט1 מחזיק מפתחות 1...

ולא בדקתי אם יש חולצה...ואין אפילו סיכה 1...

DoDaDa

New member
באסה...הייתי שם אתמול-הפוסטר מוזר

אלה הראשים שלהם אבל הגוף שרירי מעוות כזה...

BlueBeIl

New member
פוסטר קונג פו

כן זה שם מלא זמן, אף אחד לא קונה את זה כי זה כזה פוסטר מכוער!
הם בטח יחדשו את המלאי בקרוב, גרין דיי כאלה פופולריים לאחרונה.

DoDaDa

New member
../images/Emo126.gifעוד שאלה בקשר לדיסק!

(שנניגנס) בחוברת...איפה שכתוב על כל השירים יש שמה שיר (מיתחת ל- תירד אוף וויטינג פור יו) יש שיר שקוראים לו-D.U.I. והוא מחוק...עם ספריי למה זה??

DoDaDa

New member
אני יכולה לסרוק את זה למחשב...

אבל לא נראה לי שמותר

healing drug

New member
השיר הזה: d.u.i בכלל לא בדיסק

כנראה שהוציאו אותו (סיבות אני לא יודעת) בעריכה או משו... ודווקא כן אפשר לסרוק את המחיקהה (של השיר כן) את לא עושה משו רע- את לא מורידה שירים שלהם מהקאזה או משו -וגם זה לא כל כך נורא... נצל"ש: תגידו למישו יש פה את השיר : favorit son? למה ניסיתי למצוא אותו ולא הצלחתי...:( זה שיר יפה? איך אפשר להשיג אותו? חיפשתי אותו בכל הדיסקים שלהם -למה קיוויתי שישימו אותו איפה שהוא- ואז אני קולטת שהוציאו אותו ב-2004 עם הדיסק הזה של ה-28 להקות...טוב אז בקיצור אני שואלת איפה אפשר להשיג ת'שיר הזה?

whatascene

New member
בקשר לD.U.I

"The song DUI, by Tre Cool was supposed to appear on Shenanigans. The track was scratched, and was said to be planned to be released only on the Japanese verison of Shenanigans. The Japanese verison was released, minus DUI. The CD inlay for the regular Shenanigans has D.U.I. on the inside, but it is spray painted out." מתוך: http://www.greendayauthority.com/LV/disc.shtml הדיסק שבוא נמצא favorite son (שגם מופיע שם), יצא לפני הבחירות בארה"ב, והכוונות שלו די ברורות מהעטיפה.. בקשר לפוסטרים, הייתי בתומר לפני כמה זמן והיו שם 5 בערך, 2-3 חדשים לפחות ועוד 2 מ2000 ואולי עוד אחד לא זוכרת של מה..

BlueBeIl

New member
כן זה היה גם בי סייד של משהו

זה שיר די נחמד, לא משהו מיוחד.

למעלה