שאלון צבעים לסופ"ש

tutana

New member
../images/Emo126.gifשאלון צבעים לסופ"ש../images/Emo126.gif

ראיתי את זה באחת הקומונות בתפוז וחשבתי ששאלון כזה עוד לא בטוח היה כאן. אלא אם הוא היה בתקופות הארוכות שאני לא הייתי פה ולא כתבתי כאן מסיבות כאלה ואחרות. אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו? תמונה הוסיפו תמונה שבא לכם, רצוי צבעונית

tutana

New member
אני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש הרבה חשובים. האח"מים כבר יודעים על כך. 2- אתה אהב עגבניות?אכן כן. 3- וגמבה?כן. 4- ותותים?בטח. 5- אתה נגעל מדם?לא יותר מדי... 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול כשנחתכתי בעבודה.! וזה לא נעים.! 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:חולצה אדומה על המיטה. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?זה מסמן את השילוב בין הטוב והרע. 10- אוהב את הצבע?בטח
צהוב 1- מה דעתך על לימון?אחלה בחלה. 2- אוהב חרדל?כן. 3- וגבינ"צ?פחות אוהבת אבל בסדר... פעם ב.. זה חביב. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לההאאאא אין מצב... אני רואה הכל כרגיל ויש לי ראייה של סופרמן ולכן שום דבר לא קורה לי. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?חחח צהוב מלוכלך. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...מז"א? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא. האריזה של הקרטוניות הירוקות של המיץ תפוחים ובכלל של כל המיצים זה כסוף ואטום בפנים. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?ה"יופליי קרנבל" שאכלתי כרגע לארוחת בוקר. 9- מה לדעתך צהוב מסמל?. שמחה... חום... אלא אם זה צהוב חיוור ואז זה דיי מסמל מוות. 10- אוהב את הצבע הזה?אני חיה איתה בשלווה ובנחת. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא. החלטנו לפרד אבל להשאר ידידים. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא. אבל לא מתה על לשבת עליו הרבה זמן. לא נעים ואחרי זה מלא דברים נדבקים אלייך! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אני יודעת.:S מה אני זאתי מצלילי המוזיקה שאהבה לטייל בהרים? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמול. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול. כי ממנו יכולים לצמוח עוד עלים. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?הוא אחלה ספר. בלי קשר לצבע הכריכה שלו. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?עט ירוק על השולחן. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?חיים. צמיחה התפתחות. יש לי לאחרונה נטייה לקנות דברים ירוקים:S אל תשאלו:S. 10- אוהב את הצבע הזה?כן :) כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?," ואם תהיו טובים. אולי תצליחו לראות את הדרדסים" אין לי בעיה ספציפית איתם. כנראה שאם לא ראיתי אותם עדיין היתי ילדה מאד רעה:S. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מה איתם? אלא שהצפיה אסורה מתחת לגיל 18? וואלה לא יודעת... מה אמורה להיות דעתי עליהם? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כן אבל זה לא בגלל השמים. או שזה מההנגאובר שתשימו לה שאנשים שיכורים נוטים להרים את הראש למעלה בחיפוש אחרי האור< אלא אם חשוך בחוץ.> אבל לא זה מה שגורם לסחרחורת אלא העובדה שהחזקת את הראש הרבה זמן למעלה. 4- אוהב ללכת לים?אכן. אני מתה על ים. גדלתי ונולדתי ליד נהר. אז אני מתה על כל מהשקשור למים. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?ממממ.... 3-2? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הקלמר שלי =] 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שלווה. שקט, הכחול של הים הרגוע. 10- אהב את הצבע הזה?כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פקינז עם פפיון ורוד. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?פאקצה- אופי! לא הצורה החיצונית. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?יש לי גופיה לבנה עם ציורים ורודים. ויש לי גרביים ורודות ועגילים. אבל בגדים בגדים שלמים בורוד אין לי. 4- זה צבע רק לבנות?ממש אבל ממש לא! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן. 7- החיים ורודים?לא משהו. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?השקית של הנעליים שקניתי אתמול. זה ורוד מזעזע...!!! ביקשתי שקית כחולה אבל מישהו הקשיב לי?? לא! 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אין לי מושג. 10- אוהב את הצבע? אני חיה איתו ביחסי גומלין כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כן. 2- וקלמנטינות?כן. 3- וגזר?כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?אני הולכת עם כתום כל הזמן אבל כשאני שמה נעליים כתומות ותיק כתום ושרשרת כתומה ומכנס שחור וגופיה שחורה אני פרסומת מהלכת של רשת אורנג. 6- אורנג' חברה טובה?חחחחחח בדיוק דיברתי על זה... החברה לא משהו. בגלל זה עברנו לפלאפון.אה סורי זה מממן את התכנית אז צריך להתחנף... אחלה חברה באמת... משהו דה בסט. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?מה איתם? שיראו לי קודם את האנשים אחרי זה נראה מה אני חושבת עליהם. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?כוס קפה.יעני הכוס ולא הקפה. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?שמחה. גוי והפינס :p. 10- אוהב אותו?אכן. אין לי כוח לצרף תמונה! תהנו

אני עונההה!!

סתם שאלה... מישהו באמת קורא את התשובות של כולם?!?! אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? כל המשפחה!! חח זה יותר מ-5... 2- אתה אהב עגבניות? כן! 3- וגמבה? גם... 4- ותותים? ברור!! 5- אתה נגעל מדם? תלוי באיזה מקרים... 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמממ תמיד-אפילו כשאני לא שמה לב... חחח 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברורררר 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הדם שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מצד אחד אהבה מצד שני משהו רע....! אדום זה כמו דם זה לא משהו טוב! 10- אוהב את הצבע? ככה ככה. צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון! 2- אוהב חרדל? איכס!! לא! 3- וגבינ"צ? כן... 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מי לא?! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אני מניחה שצהוב לא?? חחח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... וואלה?! גם לי.. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? ללא.... זה לא צהוב.... זה כמו צבע של תה! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השמש 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שזכור לי... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא שידוע לי בינתיים... חח 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא... איכס אני לא אוהבת לשים את הראש על הדשאאא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אני עכשיו לובשת חולצה בצבע בז' עם הדפס בצבע ירוק-זה נחשב?! 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: ענבים... גםם כשהם בשלים וגם כשהם לא... 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא ראיתי אף פעם.. חח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שום דבר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? לא מסמל כלום 10- אוהב את הצבע הזה? לא!! כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? קטנים וכחולי.. חח חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא ראיתי אף פעם!!!!!! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי אף פעם... 4- אוהב ללכת לים? לא זה מגעיל כל החול הזה! 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר!! אין שם חול מגעיל ומדוזות גועליות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי! 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינסים שלי! חחח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ממממממממ 10- אהב את הצבע הזה? כן בערך.... ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אהבה... יופי,רוך... חחחח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה!!!! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? ברוררר כמעט הכל ורוד! 4- זה צבע רק לבנות? לא... 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא,אבל אני לא אוהבת שבנים לובשים ורוד זה לא יפה... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) הרבה מהחברות שלי!! 7- החיים ורודים? עכשיו הם ורודים מי יודע מה יה בעתיד?! 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אמממממ האהבה---חח היא ורודה!! 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה!!!! 10- אוהב את הצבע? ברורררר כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד!!! יהודי לא מגרש יהודי!! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ברור!! כל התיקים שלי היו עם סרטים כתומים והיה לי צמיד כתום של ההתנתקות! 6- אורנג' חברה טובה? תלוי.... 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם בסדר... 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אורנג'... הפלא' שלי... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת!! 10- אוהב אותו? רק בהתנתקות הוא היה טוב...חח

אני עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? המשפחה שלי למרות שאנחנו 6 אבל הם הכי חשובים לי 2- אתה אהב עגבניות?בטח שאוהב 3- וגמבה?כן 4- ותותים?בעיקר עם קצפת חח וגם במילקשייק וגם ככה עם סוכר 5- אתה נגעל מדם?מהדם שלי לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני יומיים שתוך כדי שיעור ספורט הייתה לי הצבטברות של דם כרוש 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:החולצה האדומה שאני לובש כרגע של לי קופר 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?האדום מסמל אצלי שני דברים אחד את הסטן והרוע ואחד את האהבה והרומנטיקה שמשתלבת עם ורוד בכל מצב 10- אוהב את הצבע?אוהב אותו בגלל הפועל באר שבע חח צהוב 1- מה דעתך על לימון?מוסיף המון 2- אוהב חרדל?רק על נקניקיות 3- וגבינ"צ? אוהב בטוסטים בעיקר 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?לפעמים שהיא חמה ויוקדת כן חח 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?בצבע אופווייט 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... כדאי שתתחילי לעבוד על זה בעבודה עם המנהל סניף שלך חחח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כן צהוב פיפי חחח אבל זה טעים בטירוף חחח אני זוכר בכיתה א' אמרתי לילד מהכיתה שלי איכס מה אתה שותה פיפי של גמלים חחחח 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?האור בחדר 9- מה לדעתך צהוב מסמל?מסמל את צבעי הטבע ואת מקומותיהם בטבע 10- אוהב את הצבע הזה?אוהב אותו רק שהוא זרחני ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כן הוא בגד בי עם אבוקדואית שחומה 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)אני לא אלרגי אבל בתחילת הקיץ זה בא ועובר כזה את יודעת 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?גם על דברים אחרים מי אמרם על העולם רק 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?בחורף שנה שעברה 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי לא יודע איזה ירוק זה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?עט פיילוט 9- מה לדעתך ירוק מסמל?מסמל את הירוק בארצנו ומסמל נקיון ומקומות אקזוטיים 10- אוהב את הצבע הזה?אוהב אותו במקומות אקזוטים בלבד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?מדהימים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אוהב בזמני הפנוי וגם ראיתי אותך מככבת באחד מהן ככה שאין לך מה לדבר חח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא 4- אוהב ללכת לים?בטח 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות מהים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה דווקא מצחיק 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?4 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הפלאפון שלי הפנאל שלו כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?כחול מסמל רוגע ושקט וגם ברגעים רומנטים הוא יודע ליצור אווירה יפה מאוד 10- אהב את הצבע הזה?זאת בכלל לא שאלה ברור שאני מטורף על הצבע הזה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?רומנטיקה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה שלאט לאט הופכת לאמת אבל זה לא מפריע לי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אין לי אבל ברגע שהיה לי אמא שלי תשים אותי בחוץ חח יש לי רק הדפס ורוד על קפוצ'ון שקניתי מקסטרו מן 4- זה צבע רק לבנות?פעם חשבתי שכן רק לבנות כי זה מאוד מחמיא להן בנות בורוד זה עושה לי את זה אבל שאני רואה שזה גם מתאים לגברים אז לא רק בנות יכולות לשלוט בצבע הזה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא אבל אני אוכל לראות עליו ולזהות אותו 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)שכן שלי אוהב רק להתלבש ורוד אבל ספציפית לא מכיר אף אחד 7- החיים ורודים?ממש לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?ברשותי אין דבר כזה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?מסמל גם את האהבה ואת הרומנטיקה שהטבע יוצר בשמיים ובשקיעה מול ים ורוד זה צבע שגם מרגיע אבל לא כמו כחול והוא גורם לפעמים יותר לחשוב על שמחה ועל דברים טובים ומתוקים 10- אוהב את הצבע?אוהב אותו רק שזה מגיע לרומנטיקה כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?בטח שאוהב תפוזים ואני מקווה שאת לא עושה חסות לתפוז חח 2- וקלמנטינות?בטח מה קרה לך 3- וגזר?אוהב עם לימון 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?הייתי נמנע 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?היא טובה בזה שהיא עושה אירועים מהסוג שאני ואת היינו בו חח אבל היא אחלה חברה למרות שאין לי מכשיר שלהם 7- ומה עם "תפוז אנשים"?תפוז אנשים הם ממש אחלה ועושים עבודה טובה בפורומים בזכותם לא הייתי מכיר את האנשים שכאן בפורטל הזה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?כובע מצחייה כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?הוא מסמל את האש האהבה לדעתי 10- אוהב אותו?רק שהוא יוצר שקיעה רומנטית בשילוב ורוד וכתום זה הכי עושה לי את זה

אני../images/Emo126.gif../images/Emo66.gif../images/Emo90.gif

אדום
1. מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? יש כמה אבל אני אשמור אותם לעצמי כי אתם במילא לא מכירים אותם... ובכלל, מה הקשר לצבע אדום?
2. אתה אוהב עגבניות? כן.
3. וגמבה? בערך.
4. ותותים? כן.
5. אתה נגעל מדם? לא.
6. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול
7. יש לך בגדים באדום בארון? כן.
8. מה הדבר האדום הקרוב אליך: הפיג'מה שלי
9. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? רוע
10. אוהב את הצבע? כן. צהוב
1. מה דעתך על לימון? טעים
2. אוהב חרדל? לא
3. וגבינ"צ? מכורה
4. גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? זה קורה לכולם. לא?
5. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב?
6. רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אה?!
7. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואלה אין לי מושג, לא אוהבת מיץ תפוחים...
8. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עיפרון
9. מה לדעתך צהוב מסמל? שמש
10. אוהב את הצבע הזה? צהוב בננה כן
ירוק
1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא אוהבת אבוקדו...
2. אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא.
3. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אף פעם לא התנסתי אבל אני אשמח
4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמןןןןןןןן...
5. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.
6. תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה
7. נכון האיר פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? לא קראתי ת'ספר
8. מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? השעון שעל ידי (תרתי משמע
)
9. מה לדעתך ירוק מסמל? צמחייה
10. אוהב את הצבע הזה? כן. כחול
1. מה דעתך על הדרדסים? שולטים
2. ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא ראיתי מעולם.
3. תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה
4. אוהב ללכת לים? כן.
5. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? באותה מידה.
6. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא.
7. כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי וגם לא נראה לי שאני אי פעם אספור
8. מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הטלפון שלי בחדר
9. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע ושלווה.
10. אוהב את הצבע הזה? כן. ורוד
1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות
2. פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת!!
3. יש לך בגדים ורודים? כמה? no way!
4. זה צבע רק לבנות? ממש לא.
5. אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא.
6. מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן, ואני ממש לא כזאת!
7. החיים ורודים? ממש לא.
8. מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין לי דברים ורודים בחדר
9. מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאצות?
10. אוהב את הצבע? ממש לא. כתום
1. אוהב תפוזים? כן.
2. וקלמנטינות? לא.
3. וגזר? לא.
4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד - יהודי לא מגרש יהודי!
5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא.
6. אורנג' חברה טובה? כן.
7. ומה עם "תפוז אנשים"? כן.
8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? חצי מהחדר שלי כתום
9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? חוׁם
10. אוהב אותו? מאוד. תמונה אני אוותר על תמונה...

אני אני!איך אני אוהבת...../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש הרבה...זה קשה לענותתת המשפחה שלי כמובן וחברים זה יותר מ-5!!! 2- אתה אהב עגבניות?כן מאוד 3- וגמבה?מאדדד 4- ותותים?מאודדדדדדדדדד 5- אתה נגעל מדם?אממ כן...כשהוא לא שלי 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אממ מזמן... 7- יש לך בגדים באדום בארון?ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הגיטרה שלי למרות שהיא בבורדו נו סוג של אדום 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה
10- אוהב את הצבע?כן צהוב
1- מה דעתך על לימון?מוסיף המון 2- אוהב חרדל?לא:-S 3- וגבינ"צ?מה זה?! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב..
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?המיץ עצמו כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הגיטרה הקלאסית שלי חחחח והקלסר לימוד של הגיטרה חחחחחחחחחחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל?לא יודעת לא קראתי בשום מקום חחחחחחח סתם...פשוט אף פעם לא חשבתי על זה נגיד שאומרים אדום זה ישר או מוות או אהבה אבל צהוב לא חשבתי על זה..אולי שקט.. 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חחחחח כן שהוא היה מגיעל 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן מאוד 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אממממממ שלשום אולי...לא או שבעצם מזמן...לפני שהתחיל הקור לבשתי הרבה פעמים ירוק 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא אוהבת הארי פוטר..:-S 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?ההתחל במחשב חח סתם אין לי מושג..לא ניראה לי שיש לי אחד כזה 9- מה לדעתך ירוק מסמל?לא יודעת אוףף זאת שאלה קשה.. 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול
1- מה דעתך על הדרדסים?אוהבת..חח הם כאלה חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?חחחח לא יצא לי לראות אף פעם חחחחחחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא ניסיתי לא ניראה לי 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?אמממ לא יודעת.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חח לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אממ 3 או יותר 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?דיייי חחחח רגע..אני מסתכלת סביבי אין לי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?תמימות!?חחח לא יודעתתת 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פרווה..:-S 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אממ זה בעצם סתם סטיגמה אבל באיזה שהוא מקום היא נכונה.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אממ כן יש לי איזה 4 חולצות.. 4- זה צבע רק לבנות?חחח האמת שלא..אבל תמיד שרואים גבר עם חולצה כזאת ישר צוחקים עליו ואמרים "הומו" חחח אז לא יודעת מה להגיד בתכלס לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?חחחח לא תמיד...חחח החברים שלי ישר יצחקו עליו אני לא...תלוי בהתנהגות שלו 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)בת דודה שלי 7- החיים ורודים?יש ימים שכן ויש ימים שלא... 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הסרט שנמצא על הפלאפון שלי חחחח הוא היה של הבת של בת דודה שלי ומצאתי את זה באוטו שלהם והם גרים רחוק אז ככה אני נזכרת בקטנה..אוייי...
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?לא יודעת... 10- אוהב את הצבע?אממ כן...בתכלס כן אין לי התנגדות אליו כתום ואחרון
1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?לא גיבשתי לעצמי דעה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא אבל על התיק בצפר שלי יש סרטים כתומים כאלה שעוד שמתי אותם שנה שעברה עוד לפני ההתנתקות וכל הזמן שואלים אותי "את נגד ההתנתקות" איזה מעצבן חחח זה בכלל לא היה בעיקבות ההתנתקות 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?מזל שיש אותם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?שמסתכלים על הגיטרה הקלאסית שלי אז היא כתומה חחח הגיטרה חחח למרות שגם רשמתי את זה בצהוב 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?חום 10- אוהב אותו?כן

עונה../images/Emo187.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש הרבה יותר מ-5.. 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?לא 4- ותותים?כן 5- אתה נגעל מדם?לא ממש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום..אבל ממש טיפונת. 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:שקית של במבה עם עטיפה אדומה חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אממ פרח(?)
10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל?חמוץ אבל טעים חח 3- וגבינ"צ?אוהבת רק בטוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? חח כן
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב..משום מה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה..ואיך בדיוק אני יכולה לעזור? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?באמת? חח 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?במבה
9- מה לדעתך צהוב מסמל?אור,שמש 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?ממש לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)חחח לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אממ לא.. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?נראה לי לפני שבועיים חח לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?אין לי מושג לא קראתי חח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אממ עיפרון חח 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא,צמיחה 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?אין לי שום בעייה איתם.דווקא חמודים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אף פעם לא ראיתי אחד מהם.חח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אממ נראה לי. 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?גם וגם.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
אממ נראה לי 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?אממ אחד התיקים שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?ים..שמיים. 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?אממ פרח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אממ יש לי כמה..לא הרבה. 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן חברה שלי. 7- החיים ורודים?לא תמיד 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?החגורה שלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?פרחים.. 10- אוהב את הצבע?אפשר לחיות איתו..
כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?קצת 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?פלאפון יותר
7- ומה עם "תפוז אנשים"?מה איתם באמת?חח..אחלה אתר. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?אחת הזוגות נעליים שלי. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?תפוזים 10- אוהב אותו?כן

crazy cottage

New member
עוווונה../images/Emo163.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא,שי,יעל,עידית ונטלי 2- אתה אוהב עגבניות? כן.. 3- וגמבה? כן 4- ותותים? ברור 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני חמש דקות 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הצמיד שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם,אהבה מוות ואכזבה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אני לא מסתכלת על השמש 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לבן
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ספר אלגברה ;[ 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? בערך ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא היה קשר בחיים
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? למה שהעולם יעניין אותי כל כך?! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבוע שעבר 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קוראת את הספרים האלו 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הצמיד שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? סטטטטלה 10- אוהב את הצבע הזה? בערך כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? ראש כחול 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא אוהבת בריכה ולא אוהבת ים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? כמעט רובם 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שלי ,העיניים שלי והצמידים שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? תקווה 10- אהב את הצבע הזה? מאוווד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה אבל מה לעשות 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אמממ רק מכנס של הפיגמה וסווצרט 4- זה צבע רק לבנות? מי שמספיק גבר ללבוש ורוד הוא אחלה בן אדם 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא אני יחשוב שהוא עיוור צבעים 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? המכנס שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקקקקקצה 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעעעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אני לא לובשת כתום 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת..סלקום שליטה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה מקום 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז והמצעים שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקום ויום חדש 10- אוהב אותו? לא ממש

יאללה גמניי../images/Emo110.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אמאבא, שירלי, אור, שני ולי 2- אתה אהב עגבניות?יאפ 3- וגמבה?לא 4- ותותים?כע 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לאזוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון?כע 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:צמיד שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 10- אוהב את הצבע?כע צהוב 1- מה דעתך על לימון?איןלי דעה עליו
2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?כע 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כע 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צבעוני
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...חבל 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לאיודעת 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?צמיד שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שנאה 10- אוהב את הצבע הזה?לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?מפתאוםם
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אפ'פם לא ניסיתי אבל זה נראלי אחלה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לאזוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?הוא משעמם רצחח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?ושוב, צמיד שיליי 9- מה לדעתך ירוק מסמל?את קורסעומר אפנדציטים שילייי
10- אוהב את הצבע הזה?כע כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?קטנים ומכוערים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?מה איתם? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לאיודעת 4- אוהב ללכת לים?כע 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?אותו דבר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הרשימה באיסי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?תקווה ושקט 10- אהב את הצבע הזה?כע ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?תמיד כששואלים שאלה על מה עולה לי בראש, לא עולה לי כלום! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?גם וגם 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לא ספרתי 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כע 7- החיים ורודים?לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?צמידד.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אממ משו רך.. 10- אוהב את הצבע?מחבבת
כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כע 2- וקלמנטינות?כע 3- וגזר?כע 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נמנעתי
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כע 6- אורנג' חברה טובה?לאיודעת ישלי סלקום
7- ומה עם "תפוז אנשים"?נחמדים
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?צמידד.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?חום 10- אוהב אותו?כע תמונה הוסיפו תמונה שבא לכם, רצוי צבעונית

tutana

New member
חחחחחחח אני במקומך...

לא הייתי אומרת את זה ככה.. לך תדע מה יעשו עם זה אחרי זה! למרות שצבעי הקשת ביחד זה שולט!

למעלה