שוב נרדמנו?!?! יאללה להתעורר

../images/Emo126.gifשוב נרדמנו?!?! יאללה להתעורר../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

אז נכון שיום שני, ונכון שאין לכם כוח לכתוב שומדבר, אבל בואו וספרו לנו, מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע? וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר... תהנו, תשתפו פעולה, בקרוב דברים יותר מעניינים יקרו פה.
מנטוס.

../images/Emo42.gifמתעוררת

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? האמת שאין יותר מידי תכנונים, או בכלל.. אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע? כנראה נפגשת עם חברה לראות טיטאניק
ואולי אולי הופעה של המרפסות, ולא עולים לי בראש דברים פחות מגניבים
וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר- אני לא סובלת את ערן מהאח הגדול. ררררר. שיעיפו אותו כבר.

שלי פאר

New member
הוא מתקשר ושוב זוחל כמו לא הלך ..

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? לעבוד , להרשם למכון כושר ( אף על פי שאני כבר רשומה למכון כושר רחוק ... אז אם מישהו גר בת"א והוא רוצה לקנות ממני מנוי למכון כושר בשנקין אני אשמח ) , לישון ( לנסות לפחות ), ללכת לחברים , להוציא 20 אלף שקל בלי קופר ( כי הגיעה קולקצייה חדשה ) , ללכת למכבסה ... ( ועוד מלאנטאלפים דברים ) אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע? כל מה שמצפה לי הוא מגניב ולא מגניב וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר... : האמת .. אין לי .

../images/Emo226.gif../images/Emo192.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif../images/Emo83.gif

איזה כיף זה תפוז ורוד
מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? למצוא עבודה, דיי אני חייבת., צופים, לימודים.. סגידה לאביב
חח סתם. אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע? השבוע שלי יהיה רגיל לפי מה שאני יודעת, אלא אם כן יהיו דברים ספונטניים
וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר... 21.11 יש עשור לחלולים.
שיהיה לכם שבוע טוב

Miss Nat

New member
תמיד הכל מסתדר בסוף...נכון?

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? להכין מזוודה לקראת הטיסה :) אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע?אני חושבת שאת המשבר הכי גדול של השבוע כבר עברתי.. אני מווה שזה לא יקרה שוב כי אז אני כבר לא אדע איך להתמודד עם זה. וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר... טוב בדיחות זה לא הצד החזק שלי, נאלצו להסתדר גם בלי זה.

../images/Emo214.gifמה שבטוח, הכל עובר!../images/Emo23.gif

אם את צריכה משהו, את תמיד יכולה להתקשר
והכל מסתדר, אם עוד לא הסתדר ...

בת 1986

New member
אאאאאאאאאאאני../images/Emo9.gif

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? אמממ בעיקרון אנחנו כבר לקראת בסופו.. אז היום בערב יש תספורת לאחיין שלי
ומחר פגישה במכללה ואח"כ כנראה אני נוסעת לי-ם לבלות קצת..!!!! אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע? מגניבים- מחר י-ם!! לא מגניבים- עבודה בשישי... וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר... אממ סיפור מהמסעדה- זוג אחד נכנס ובחר להזמין דברים שבמקרה נגמרו באותו יום, נורא התבאסו ובסוף בחרו סלט.. כעבור איזה שעה העובד מטבח נזכר להכין להם את הסלט וגילה שאין חסה!! ז"א יש, אבל מספיק רק לסלט אחד.. הלכתי לזוג התנצלתי ושאלתי מי מבין שניהם רוצה את החסה.. הבעל ויתר.. בסלט של הבעל אמור להיות תפו"א וטונה, הוא אמר לא לשים תפו"א ולהכפיל את כמות הטונה.. אני הולכת למטבח להסביר לטבח.. הוא פותח ת'מקרר ואומר- "אין טונהההההההההה" חחחחחחח איזה מזל נאחס היה לזוג הזה.. בסוף פיצינו אותם בקינוח חינם..חחח

../images/Emo214.gifאני הייתי קמה והולכת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשהייתה שערה באורז שהזמנתי מצ"יינה טאון, הם נתנו לי קינוח חינם, נראה לי שהייתם צריכים לתת להם עוד סלט חינם לפעם הבאה

בת 1986

New member
חחח אני חושבת שהם שקלו את זה..

אבל הם היו סבבה... זרמו.. חח

רק תבקשי, אז אהיה לך מה שאשכח להיות../images/Emo14.gif

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? היום שיעור בגיטרה, מחר מבחן במתמטיקה |: יום שישי פתיחת שנה[אבאל'ה] אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע?אני מקווה שפתיחת שנה יהיה כיף, ושאני אקבל חניכות חמודות
לא מגניב המבחן במתמטיקה, אבל שיהיה. וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר: הייתה לנו מורה לביולוגיה סנילית XDD והיא שאלה כל שאלה 3354 פעמים והתלהבה שאנחנו יודעים
כמו למשל "למה תינוקות לא יכולים לעכל דו סוכר?" אז בסוף השיעור ידיד שלי בא וצחק עליה ושאל שוב למה תינוקות לא יכולים לעכל דו סוכר
אז היא התחילה להסביר לו! זה היה אחד הטובים

inbarIL

New member
"יהיה לבן יהיה שחור"

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב?ללמוד
ולהירגע קצת..לא משהו מיוחד. אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע?יומולדת לאבא
הרבה בית לבד
והרבה מתמטיקה
וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר...אני שונאת בנים. לפחות כאלו שפוגעים בי. /: סליחה שאני יבשה/:

../images/Emo126.gifאז מה?.. באים לפה הרבה?../images/Emo8.gif

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב?יש מצב שאני אעבוד ביום שישי [מלאאא זמן לא עבדתי
] אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע?לא הלכתי לבצפר אתמול, כי אני פוסטיש, ו... מצבי רוח מציקים כאלה, ונתקפתי פרץ געגועים עזים לכפירי. וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר...אממ.. אין לי כוח לכתוב
אז נדבר וזה

כרגיל אני בדיליי

מה התכנונים שלכם לשבוע הקרוב? הבנות בנתניה,לקחת תכרטיס מארינה,זרימה,יומהולדת לאילן ואז לת"א. אילו דברים מגניבים ואילו דברים פחות מגניבים מצפים לכם השבוע? לראות תבנות,בצפר,שטויות,יומהולדת לאילן ואז לת"א. וסתם דברים מצחיקים סלאש לא מצחיקים שאתם רוצים לספר... ~מדברים בכיתה על סיליקון וזה~ מישהי:אני אעשה סיליקון גדי המורה:נתחיל בזה שתעשי שפם ושחי.... בזזזז:"מה זה הוא ממש קטן,כמו טוויטי! ויש מלא אין לי כוח יותר לחשוב פשוט.

../images/Emo214.gifאני רואה אותך בהופעה ביום רביעי?

יש הופעה שיהיה לך הרבה יותר קל להגיע, נראה לי, הבעיה שזה ביום רביעי..יש אפשרות שתגיעי? אם כן, יש לי מכתב להביא לך
תמשיכי לעשות חיים

למעלה