שירשור יצירות

../images/Emo126.gifשירשור יצירות../images/Emo126.gif

הכנתי סרטון חדש חדש על אליסה בצעירותה ששיחקה במי הבוס..? ומיכוון שלא היה לי לאן לשרשר את זה אז לקחתי אישור מגל ופתחתי הודעה חדשהה חחח
אז אים יש לכם גם יצירה חדשה שהכנתם לא מזמן אתם מוזמנים לשרשר אותה לכאן...... ותכף אני שמה את הסרטון......

סרטון חדש על אליסה../images/Emo202.gif

טוב אז שמתי את הסרטון ביו טיוב וגם העליתי לכם אותו על קובץ שתוכלו להוריד אותו למחשב שלכם.....ולראות אותו בצורה יותר טובה.... תהנו ואל תשכחו תגובות חח....

always be me mc

New member
מדהים מדהים מדהים!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סירטון ממש יפה, שיר מושלם, תמונות מושלמות הצלחת להעביר את ההרגשה באופן מושלם ויפה ביותר. נתתי חמישה כוכבים ואם אני לא טועה גם שמתי במועדפים. כשאני אחזור אני גם אוריד את זה אבל באמת כל הכבוד סיוון!
את משתפרת יותר ויותר מסירטון לסירטון. אין את המלכה שלי

spelling

New member
פששש סיוון../images/Emo188.gif

אחלה סרטון כל הכבוד את באמת הולכת ומשתפרת! וראיתי אפילו שהגיבו לך...

always be me mc

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד סיוון! את פשוט שולטת ברקעים!
האמת את שולטת בהרבה דברים חח אבל ברקעים במיוחד וזה תמיד כיף לגלות מחדש מה עשית
אך סיוון תעשי לי ילד, רקע או משהו
סתם סתם חח

spelling

New member
מזהההההההההההההה?

סיוון תלמדי אותי גם!!!!!!!!!!! חח אהבתי מאוד!

always be me mc

New member
יפה יפה לרגע חשבתי גנבת את זה מאיפה

שהוא ואז הבחנתי בסגול ובחתימה שלך וידעתי שזו את
זה כזה יפה
לדעתי כדאי להציע את זה לאליסה כדי שתוסיף לאתר שלה ואז הוא יראה הרבה יותר שמח וציבעוני
מה שאני מנסה לומר זה כל הכבוד סיוון!
אגב אני עכשיו את הסירטון האחרון שלך בDVD שלי והוא מהמם יותר מרגע לרגע

always be me mc

New member
אוקי אז בעיקרון התמונות של אליסה

בקטע הזה שבו היא מדברת הן יפות ויפות מאוד אבל השילוב שלך.. איך נאמר זה יצא מוזר חח באמת חשבת שתחברי חצי פרצוף של אליסה עם תמונה אחרת ותצאי מזה בשלום?
סורי. אני מעריצה שלך ומכבדת את הנסיונות שלך אבל זה פשוט מוזר אז .. זהו חח לא נורא. פעם הבאה

למעלה