שמחה רבה שמחה רבה, התפקדות הגיעה-

../images/Emo126.gifשמחה רבה שמחה רבה, התפקדות הגיעה-

אפשטיין בא.
עבר עלינו חודש עמוס, ואנחנו בפתחו של עוד חודש עמוס ומרגש. בואו נקבל את אפריל בזרועות פתוחות! התפקדות
-
שם-
גיל-
עיסוק נוכחי-
צבע עיניים-
זמן בפורום-
גר ב-
משהו על עצמיכם שממש חשוב לכם להגיד- סיכום חודש מרץ-
שיר של כפיר שעשה לי את החודש-
שיר לא של כפיר שעשה לי את החודש-
האלבום שעשה לי את החודש-
האמן שעשה לי את החודש-
הופעת החודש-
בילוי החודש-
הבנאדם שעשה לי את החודש-
החוויה הכי טובה של החודש-
החוויה הפחות טובה של החודש-
ה-מאכל/מסעדה של החודש-
תמונה מגניבה שצילמתי/צולמתי החודש- פתיחת חודש אפריל-
מתחו אתכם השנה [או אי פעם] ב1 באפריל? אם כן- איך?-
מתחתם מישה השנה [או אי פעם]ו ב1 באפריל? אם כן- איך?-
תכניות לחופשת פסח-
תכניות לאפריל בכלליות-
הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש החודש-
הופעות שמתוכננות-
משהו להוסיף?!?!
שיהיה לכולם אפריל שמח,איחולים ופעילות לפסח תגיע בהמשך
אוהבת מאוד
נטע.

מסכמים חודש. בע

התפקדות - שם- הילי גיל- 18 עיסוק נוכחי- עושה חיים. :) צבע עיניים- חום זמן בפורום- שנה ומשו גר ב- כרמיאל משהו על עצמיכם שממש חשוב לכם להגיד- ממש לא
סיכום חודש מרץ- שיר של כפיר שעשה לי את החודש- ליפול שיר לא של כפיר שעשה לי את החודש- נו מה, חודש זה 30 ימים, אתם רוצים 30 שירים? האלבום שעשה לי את החודש- אין האמן שעשה לי את החודש- נועם ואביב. הופעת החודש- ההשקה
, ההופעה של אביב בביט.. וואו. בילוי החודש- אביב בביט וכל שאר השטויות עם אליעד
, המסיבה של גורדון.. הבנאדם שעשה לי את החודש- מיכלי, שיר, ענברי, אליעד, ניר, אהרוני, בר ונועם. החוויה הכי טובה של החודש- אממממ..תכלס, הנסיעה למיכלי בשבוע שעבר ממש חיזקה אותי ונתנה לי כוחות מחודשים.
החוויה הפחות טובה של החודש- היום. בא לי להקיא מהיום הזה. ה-מאכל/מסעדה של החודש- קפה קפה תמונה מגניבה שצילמתי/צולמתי החודש- פתיחת חודש אפריל- מתחו אתכם השנה [או אי פעם] ב1 באפריל? אם כן- איך?- כן! מיה ואריאלה
מתחתם מישה השנה [או אי פעם]ו ב1 באפריל? אם כן- איך?- חח כן. תכניות לחופשת פסח- אממ הופעה של כפיר ומפגש, וחברים וצופים ושטויות. אנערף. תכניות לאפריל בכלליות- נוווו דיי אין כוח הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש החודש- את כולם הופעות שמתוכננות- דיי יא חופריםםםם הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo16.gif.

שם- אריאלה גיל- עוד 15 ימים 22
עיסוק נוכחי- מובטלת אש צבע עיניים- חום דבש זמן בפורום- מההתחלה כזה גר ב-בית שלי משהו על עצמיכם שממש חשוב לכם להגיד- אני מתעבת את פסח. סיכום חודש מרץ- שיר של כפיר שעשה לי את החודש- "האור יעלה" שיר לא של כפיר שעשה לי את החודש- "boy meets girl"/ evan taubenfeld האלבום שעשה לי את החודש- לא חושבת שהיה אחד ספציפי האמן שעשה לי את החודש- התבלינים
הופעת החודש- הממ כפיר, בגלל שאשכרה בכיתי מרוב צחוק. עברי, בגלל "משהו אמיתי". יואב, בגלל השירים החדשים המדהימים. בילוי החודש- בעיקר המון זמן איכות עם שמואלי הבנאדם שעשה לי את החודש- מר
החוויה הכי טובה של החודש- "הולם אותך לקפוץ לי, אתה מוזמן להמשיך" [אני צריכה להתחיל לשלם תמלוגים לאורעד נראה לי
] החוויה הפחות טובה של החודש- התאונה? ה-מאכל/מסעדה של החודש- כשיש כל כך הרבה בארבי בחודש אחד, יש גם יותר מידי ארומה
תמונה מגניבה שצילמתי/צולמתי החודש-
פתיחת חודש אפריל- מתחו אתכם השנה [או אי פעם] ב1 באפריל? אם כן- איך?- לא זכור לי משהו רציני מתחתם מישהו השנה [או אי פעם]ו ב1 באפריל? אם כן- איך?- מתחתי מלא אנשים
[סליחה הילי
], היה מצחיק אש תכניות לחופשת פסח- הזכרתי שאני מתעבת את פסח? תכניות לאפריל בכלליות- הופעות וכאלה, מפגש, יומולדת!, יום הזיכרון בטח הולכים לבי"ס או משהו, אולי עבודה חדשה הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש החודש- לא יקרה, אבל את החברה הכי טובה הופעות שמתוכננות- אפרת גוש, כפיר, התבלינים

inbarIL

New member
"אם יש בנאדם שפוי בעולם הזה זו את.."../images/Emo23.gif

שם-ענבר:) גיל-16 עיסוק נוכחי-חופש
צבע עיניים-חום זמן בפורום-שנה וקצת:) גר ב-רעות
משהו על עצמיכם שממש חשוב לכם להגיד-שומדבר מיוחד
סיכום חודש מרץ- שיר של כפיר שעשה לי את החודש-וואי אממ מלא
אממ בעיקר ליפול ובובה על חוט
שיר לא של כפיר שעשה לי את החודש-אממ הרבה תומר ממיה ויהושע
ונועם ועברי וזה
האלבום שעשה לי את החודש-דפנטלי יותר טוב כלום של עברי
האמן שעשה לי את החודש-עברי
כפיר תומר יהושע נועם!
הופעת החודש-עברי בבארביייייייייייי
חוץ מזה גם ההשקה של נועם+פעמיים מוזה..והופעה מדהימה של יהושע בבארבי גם השקה..הבנאדם הזה הוא הכי מלך שיש. וכמובן- כפיר בבארבי באחת ההופעות הכי כיפיות שהיו לי
בילוי החודש-בארבי
הבנאדם שעשה לי את החודש-פיפול מסויימים
החוויה הכי טובה של החודש-האמת שהיה חודש מעולה..הופעות חברים פורים חופש ימי הולדת יציאות מפגשים
טוב האמת בא לי לפרט^^ שנה
, השקה לסינגל
ואחר"כ הילי וטאובר אצלי
, משחקים בחצר האחורית [יפתח אופיר אהאעאה] פורים+חופש
(היה כזה כיף), עם מיכלי בת"א, מוזה1#, כפיר בבארבי
יומולדת למיכלי
עברי בבארביייייייייי#$& (כפרעליו
) יומולדת ליובלי
, לסיים עם היישור סופית
, יומולדת לרוני+עינת
השקה של יהושע
מוזה2#:) החוויה הפחות טובה של החודש-באחת ההופעות.. ה-מאכל/מסעדה של החודש-אממ גרינהאוס עם אמא וכרמל
תמונה מגניבה שצילמתי/צולמתי החודש-וואי האמת שיש מלא אבל שתהיה זו
פתיחת חודש אפריל- מתחו אתכם השנה [או אי פעם] ב1 באפריל? אם כן- איך?-חח אין לי כוח
מתחתם מישה השנה [או אי פעם]ו ב1 באפריל? אם כן- איך?-סוגשל
תכניות לחופשת פסח-כתבתי בשרשור תוכניות:) תכניות לאפריל בכלליות-כןןןןןן- חופש, ליל הסדר, ראפטינג, יומולדת לטרגר
, הופעה, מ-פ-ג-ש, כל מיני ימי כיף ולישון אל אנשים והם אצלי וזה
אממ יומולדת לאתי לסביון לשני:) חתונה של אחות של חברה
רוקעצמאות+יומולדת:) יהיה כיף
הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש החודש-כולכם במפגש:) הופעות שמתוכננות-בינתיים כפיר (אה..ובארבי ב-15.6
) משהו להוסיף?!?!לא

inbarIL

New member
יומולדת לאריאלה גם../images/Emo3.gif שכחתי את זה

והופעות יומולדת אה? :) רק עוד 20 ימים, אריאליD:

להגיד קולורבי זה כמו לצעוק

התפקדות - שם-מורי גיל-28 עיסוק נוכחי-צהרונית ומדריכה בחוג בר/ת מצווה של התנועה ליהדות מתקדמת בקהילת כל הנשמה (אחח כמה שזה נשמע פלצני
) צבע עיניים-ירוק/חום זמן בפורום-שנה ומשהו גר ב-ג'רוזלם משהו על עצמיכם שממש חשוב לכם להגיד-קניתי את האוסף החדש של גידי גוב והוא גאוני ! סיכום חודש מרץ- שיר של כפיר שעשה לי את החודש-כלום שיר לא של כפיר שעשה לי את החודש-come back to me-david cook,האמת שלך - ליבי רן האלבום שעשה לי את החודש-דיוויד קוק ועידן חביב האמן שעשה לי את החודש- כפיר הופעת החודש-ללא ספק ההופעה של כפיר כי אני לא זוכרת מתי צחקתי כל כך הרבה בערב אחד . בילוי החודש-הסופ"ש במרכז!! הבנאדם שעשה לי את החודש-מרוני כפרעליו ותומר!!!!! החוויה הכי טובה של החודש-ימי הולדת כיפיים החוויה הפחות טובה של החודש-טפו טפו אני לא יודעת.. אולי דרמה קטנה עם אחי הגדול אבל אנחנו רגילים אליו אז.. ה-מאכל/מסעדה של החודש-ג'יפניקה או בבט קשה לי להחליט
תמונה מגניבה שצילמתי/צולמתי החודש-במחווה לעברי
פתיחת חודש אפריל- מתחו אתכם השנה [או אי פעם] ב1 באפריל? אם כן- איך?-לא מתחתם מישה השנה [או אי פעם]ו ב1 באפריל? אם כן- איך?-לא תכניות לחופשת פסח-מה זה חופש פסח?? תכניות לאפריל בכלליות- לעבור אותו הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש החודש-מרוני (אבל אני תמיד רוצה לפגוש אותו) הופעות שמתוכננות-הייתה מחשבה ללכת ליום הראשון של ההופעות בים המלח (אהוד בנאי והנטאשות
) א-ב-ל חברים שלי לא יכולים בסוף לכן זה יהיה כפיר
(פיצוי הולם לדעתי ..) משהו להוסיף?!?!כן, אני שונאת שתוכניות יוצאות לחופש !!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifבסימן התחפושת שלי מפורים-----

שם-נטע
גיל-18
עיסוק נוכחי- עוד שניה מסיימת יב'|
צבע עיניים- ירוק-אפור-כחול
זמן בפורום- הרבה
גר ב- יבנה [ובקרוב מקום אחר... אין לי מושג איזה!]
משהו על עצמיכם שממש חשוב לכם להגיד-נופ. סיכום חודש מרץ-
שיר של כפיר שעשה לי את החודש-ליפול
שיר לא של כפיר שעשה לי את החודש-מטריה בשניים
האלבום שעשה לי את החודש-מלטף ומשקר
האמן שעשה לי את החודש-עברי ועוד
הופעת החודש-נועם בבארבי בפורים
והופעה שלי בפורים
[מעעעעפן!]
בילוי החודש-ההופעה של נועם וכל מה שהיה אחריה, ונראה לי שהיו עוד ששכחתי. אה ובת"א עם חלק מהגרעין
הבנאדם שעשה לי את החודש-גל, עדן, ועוד מלא אנשים.
החוויה הכי טובה של החודש-חיזוקים ומילים מחממות מהחברים לגרעין, פגישה עם חלק מהגרעין, הרבה חברים, הרבה חזרות, פורים, חופש, הרבה יציאות ביבנה עם חברים.
החוויה הפחות טובה של החודש-הבאסה שלא הייתי בפורים עם הגרעין, לא הלכתי לבצפר מלא, ועוד כלמיני..
ה-מאכל/מסעדה של החודש-ג'פניקה!! [סושי] |יאמי|
תמונה מגניבה שצילמתי/צולמתי החודש-עם התחפושת המגניבה שלי!!!!! פתיחת חודש אפריל-
מתחו אתכם השנה [או אי פעם] ב1 באפריל? אם כן- איך?-כן
מתחתם מישה השנה [או אי פעם]ו ב1 באפריל? אם כן- איך?-לפני מלאמלאמלא שנים את אמא
תכניות לחופשת פסח-הרבה מדי
תכניות לאפריל בכלליות-המון מדי
הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש החודש-אתכם , את כפיר, את הגרעין [שיואו אני כזאת חופרת!!]
הופעות שמתוכננות-
!!!! עמיעד אוברמן, כפיר, נועם בן דוד [ידיד מהגרעין כפרעליו], מג'יקל מיסטרי טור עם הגרוס, וזהו נראה לי. מקווה שאני אספיק לכולן!!
משהו להוסיף?!?! תאריך גיוס- 16.9.2010. אני אהיה בת יותר מ19 וחצי!
"הנך כרגע במסלול-- נח"ל". שני הדברים האלה כלכך מרגשים אותי.

מבינה אותך בקשר לגיוס מאמי../images/Emo23.gif

חח כשמתחילים לדבר על הדברים האלה, ההתרגשות גוברת.. פףף חבל שיש לי רק עוד ארבעה חודשים על אזרחי..

inbarIL

New member
../images/Emo207.gifעידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. אני לא מאמינה.

../images/Emo214.gifמי זה?../images/Emo163.gif

אני לא מחוברת לטלויזיה... מתחיל גוסיפגירללללללללללללל ביום שנייייייייייייייייייייייייי

נאאאנייייי קטנייייייי ../images/Emo9.gif

שם- נופרי [: גיל- 16.7 עיסוק נוכחי- זונה. צבע עיניים- חום מוזר. זמן בפורום- באמת שאין לי מושג. גר ב- בית שלי. משהו על עצמיכם שממש חשוב לכם להגיד- התחלתי לשמוע מוזיקה בערבית. זה רע?
סיכום חודש מרץ שיר של כפיר שעשה לי את החודש- אמונה. שיר לא של כפיר שעשה לי את החודש- מקום לצידך/דור דניאל. והקלטה של ידיד שלי. האלבום שעשה לי את החודש- החדש של עידן רייכל. האמן שעשה לי את החודש- וואו,שאלה טובה.ץ הופעת החודש- הופעה שאני וחברה שלי העלנו
בילוי החודש- וואי המון.. צ'יקה פורים, החמישי הגדול חחח וכמובןכמובן- שוקניון עם אישתי. הבנאדם שעשה לי את החודש- בעלי, אמא, שנוצ' וחדשייייייי החוויה הכי טובה של החודש- כל ההתקרבות הזאת לבנות החדשות
החוויה הפחות טובה של החודש- שזה נגמר
ה-מאכל/מסעדה של החודש- ארומההההההה תמונה מגניבה שצילמתי/צולמתי החודש- יש המון, ממש המון, נעלה סתם אחת מיום שישי. פתיחת חודש אפריל מתחו אתכם השנה [או אי פעם] ב1 באפריל? אם כן- איך?- כן,השנה.. שידיד שלי נפצע בתרגיל צבאי, המפקד שלו התקשר אליי
זה היה ממש עצוב רק שתדעו! מתחתם מישה השנה [או אי פעם]ו ב1 באפריל? אם כן- איך?- כן,את אמא
שאחותי חוזרת מחול השבוע, ואת חברה שלי- שתלמידי הדרום לומדים עד סוף יולי חחחח תכניות לחופשת פסח- הממ, אחרי שלומדים ומנקים- ערב פסח פאדיחות רצח חחח, פורום [לא של אינטרנט], פארקוש, ים, ת"א, סופרלנד נראה לי. תכניות לאפריל בכלליות- אלללללללה מתכונותתת. קריעת תחת! הבן אדם שאני הכי רוצה לפגוש החודש- שאלה קשה.. טובנו- משפחתי המורחבת והיפה
הופעות שמתוכננות- איןלימושג.

למעלה