"שמחה רבה שמחה רבה חמסין הגיע אוגוסט בא"

../images/Emo126.gif"שמחה רבה שמחה רבה חמסין הגיע אוגוסט בא"

בלי שהרגשנו, חודש שלם מהחופש הגדול שלנו עבר וחלף והתחיל לו החודש הכי חם בשנה, אוגוסט!
אז בואו נסכם את חודש יולי הנפלא ונקבל בברכה את חודש אוגוסט [שגם הוא הולך להיות נפלא לא פחות!
] נתחיל בהתפקדות קצרה, כדי שמי שלא מכיר את כל חברי הפורום יכיר,
שם
זמן בפורום
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?
ונמשיך,
שיר החודש של כפיר:
שיר החודש לא של כפיר:
האמן שעשה לכם את החודש:
האלבום שעשה לכם את החודש:
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:
התחדשות החודש:
תמונת החודש:
תכנונים לאוגוסט:
מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט:
משהו שבא לכם להוסיף:
יאללה, אנשים, סיימתי לחפור, עכשיו תורכם.
שיהיה לנו חודש מצוין! מנטוס.

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: הילי, הילה, שילע'.. זאת אני
גיל: 17 וחצי מקום מגורים: כרמיאל זמן בפורום: אממ אין לי מושג, משהו כמו 5 חודשים
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? אין לי רעיון כרגע, אבל הפורום מאוד חשוב לי ואני אשמח לעזור בכל מה שצריך.. ונמשיך, שיר החודש של כפיר: עצוב שיר החודש לא של כפיר: וואי היו מזה הרבה.. בעיקרון אביב גפן, נועם פנחסוב, שלומי שבן והרבה לד זפלין
האמן שעשה לכם את החודש: נועם פנחסוב 3> האלבום שעשה לכם את החודש: אין הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: מופע בכורה של נועם בצוותא הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: אממ כלום. התחדשות החודש: בגדים בפול אנד בר תמונת החודש:
תכנונים לאוגוסט: לעבוד והרבה, הופעות, חברים.. מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט: ממ.. כולכם בערך
משהו שבא לכם להוסיף: לאב יו! הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifגם אני ../images/Emo9.gif

שם נטע מנטה.
גיל17 וחצי
מקום מגורים יבנה
זמן בפורום מאז שהוא נפתח
[כמעט שנה]
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? יש הרבה מחשבות.. אבל שומדבר לא סגור
שיר החודש של כפיר:האור יעלה בביאליק
שיר החודש לא של כפיר:כל השירים של האמנים מלמטה:
האמן שעשה לכם את החודש:כפיר, עברי, מורן גמליאל, רועי טל, יואב דגני
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:מסיבה, רחובות, ת"א ["מפגש פורום"
] , כיף עם חברים , טלפונים, חיבוקים, ועידות
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:הגעגועים העזים ליובלי שחזר היום [והתקשר אליייי
]
התחדשות החודש: לקים, דברי יצירה, נסיעות
תמונת החודש: קולאז' תמונות מהחוויות הכי הכי של החופש הזה. שימו לב לכוכבת של הקולאז' [רמז- זו לא אני.] שהייתה איתי ולקחה חלק עצום בכל החוויות הכי מדהימות של החופש הזה. אוהבת אותך
תכנונים לאוגוסט:עבודה, הופעה של יואב ברביעי, אולי הופעה של כפיר בכרמיאל [
], סתם להיות בבית, ולהיות עם חברים!
מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט: המון אנשים ואנשות מושיים ומושיות
משהו שבא לכם להוסיף: 1851, אני אוהבת אתכם!

../images/Emo18.gif

שם: אתי גיל:21 מקום מגורים: ביתשאן זמן בפורום: מממ מחנוכה בערך הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? ונמשיך, שיר החודש של כפיר: תצעק/ מנגינה קטנה שיר החודש לא של כפיר: החדש של דני .. אני צועק [חח תצעק ואני צועק.. יש לי קטע עם צעקות
] האמן שעשה לכם את החודש: יש הרבה חבל שאני אחפור
האלבום שעשה לכם את החודש: כפיר.. שמעתי אותו הכי הרבה הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: מממ הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: פחחח התחדשות החודש: ייאייאיא
תמונת החודש:
תכנונים לאוגוסט: הופעות, עבודה מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט: יואב, דני, שחר ענבר, כולם נו
משהו שבא לכם להוסיף: לא

inbarIL

New member
יוליייייייייי אוח../images/Emo99.gif

שםענבר
גיל15
מקום מגוריםרעות
זמן בפורוםקצת יותר מחצי שנה..
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? יש כמה רעיונות
שיר החודש של כפיר:שיר הטלפון
סתם, אמ, "והלילה יעבור לו", "תצעק", "האור יעלה"
שיר החודש לא של כפיר:יש כ"כ הרבה
הרבה כפיר, עברי, יואב, נועם, אביב, וכמובן- יו שוד נואווווווווו
האמן שעשה לכם את החודש:האמנים הנ"ל
האלבום שעשה לכם את החודש:האנשים החדשים / עברי לידר :)
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:כ"כ הרבה!
עמיתשי הייתה אצלי יומיים!
ת"א עם מנטה וטאובר, לפגוש את שרוני, בכרמיאל עם הילי וטרגר ומיכלי ועמיתי האהובות שלי, מופע סופשנה בג'אז, הופעות של נועם וכפיר ועברי, יומולדת לשתי חברות ועוד יומולדת לחברה הכי טובה שלי, הממ יציאות יציאות יציאות יציאות
אאהע! עם חברות, סרטים, צחוק, שיעורי פיתוח קול, פאקינג שני שירים חדשים שלי! שיחה מאיתי
, להיות בעזריאלי עם חברות [וגם לפגוש שם את מיכלי וטרגר
] לחזור למודיעין וישר ללכת לעוד קניון
[זה היה מצחיק] , הרבה רכבת, טרגר ישנה אצלי
, הרבה לייעץ ולהרגיש טוב עם זה, ועידות@#%^, קפה ביאליק
, לראות מלא סרטים עם אמאאאא, לבלות עם המשפחה, פשוט להיות מאושרת.
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:קשור במשפחה..אבל עבר
התחדשות החודש:ווווווווואע, כרטיסים לנסיעות לכרמיאל ות"א
כרטיסים להופעות!
, לימונדה ופוקצ'ה בקפה ג'ו
מתנה לחתונה של אחות של חברה, אממ מה עוד? תותים מגומי
ממתקים ליומולדת של חברה, כרטיס לסרט
, חולצה, שני זוגות כפכפים
חצאית, דאורדוראנט, מיני-פיצה, ומתנות לחברות.
תמונת החודש:יש יותר מדי אז אני סתם זורקת תמונה
[בכל אופן מנטהשלי הכל הדדי
]
תכנונים לאוגוסט:הייתה הופעה של כפירי
יש של יואב נועם ואיתמר [ואולי מורן גמליאל], הממ לבלות עם חברות, שחר וענבר מתחילות שנת שירות
, שוויץD: אולי לונדון [אז נועם בא איתי, אה?!
], עוד ימי הולדת, פגישה של הכיתה החדשה|שקשוקשיניים|, הופעה של עברי במודיעין..בטח יש עוד
פשוט להנות. :)
מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט:אוח אוח אוח אוח את כולכם יפות ויפים שלי
משהו שבא לכם להוסיף:תצחקו על העולם שזז לאט
ותגיבו בשרשור לכפיר
העתקתי מלא מיואב
תסלחו לי, רייט?

../images/Emo126.gifאבל מצד שני........../images/Emo12.gif

כן שמתי את התמונות בקולאז'. מה זה אומר עלי?
שאני בעצם פוסטמה?!

שהיה חודש טוב../images/Emo3.gif

שם: דניאל גיל: 17 וחצי
מקום מגורים: יהוד זמן בפורום: אני בפורום מאז שהוא קומונה
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? אני משאירה את זה לך
ונמשיך, שיר החודש של כפיר: האור יעלה שיר החודש לא של כפיר: כל מיני האמן שעשה לכם את החודש: לא שמעתי מספיק מוסיקה, אבל בגלל אתמול עברי!
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: יום בנמל עם דיני והאחיות.. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: את כולו?
התחדשות החודש: בגדים.. תמונת החודש: מהנמל תכנונים לאוגוסט: לייסם את הקורס המסריח הזה בהצלחה, מסיבות, ווליום כינרת.. מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט: לא בא לי להגיד אותו פה:-\ משהו שבא לכם להוסיף: שנמאס לי מבנים

שלי פאר

New member
הופ .. שלילע

שם : שלי גיל: 21 מקום מגורים : בדירה קטנה חשוכה מעט לר רחוק מכאן בסמטה בצד .. זמן בפורום : לא ברור . הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? אני בקושי פה . ונמשיך, שיר החודש של כפיר: לבד שיר החודש לא של כפיר: בשדות של המושב - אורטל אופק האמן שעשה לכם את החודש: נעם פנחסוב האלבום שעשה לכם את החודש: לא יודעת יש מלא הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: עברתי לגור לבדדדד לבדדד לבדדדדד הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: פסח התחדשות החודש: אני אומרת לכם, מאז שאני גרה לבד, טוב לי . תמונת החודש: תכנונים לאוגוסט: לעבוד , לישון , להיות בים ושוב לישון ולעבוד כי זה החודש האחרון שאני נחשבת חיילת משוחררת. מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט: ההופעה של נעם פנחסוב משהו שבא לכם להוסיף : התגעגעתי .. גם להנהלה .

"לא באתי לבד כל נתניה על הגב"../images/Emo8.gif

שם:נועה גיל:17 מקום מגורים:נתניה סיטי! זמן בפורום:מאז שהוא נפתח בערך,מהתקופה ששלי פאר וגל היו כותבים פה. הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?יש כל מיני תכנונים ותכף יצאו לפועל. ונמשיך, שיר החודש של כפיר:דפנטלי כלום
שיר החודש לא של כפיר:אקמול-הגיע זמן לזוז
המושבה-ים,אקסום-איפה הכסף? האמן שעשה לכם את החודש: כפיר והיהודים. האלבום שעשה לכם את החודש:רוי אדרי-עצור תזמן הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:יומהולדת,הופעות,חברים,מצאתי פאב חדש להתנחל בו[אפילו 2] ועוד דברים טובים. הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:וואי דפנטלי לשכוח. את תקרית עכו למחוק ומהר. התחדשות החודש:המתנות ליומהולדת,דברים לנרגילה. |תמונת החודש: תכנונים לאוגוסט: כל מיני הופעות,אולי אילת או חוף דור,פסטיבל הבירה בת"א,סלקום ווליום,הרבה מנזול ומסיבה לסגור תחופש. מישהו שאתם מצפים לראות באוגוסט: מי שיבוא להופעות,טייני,עדי ושני לפני שהן טסות
וסתם את כל החברים. משהו שבא לכם להוסיף: התמכרתי לשיר של אקמול

למעלה