../images/Emo126.gifתורי ../images/Emo9.gif
ביום ראשון הייתה המסיבה בבי"ס, נפגשתי עם עוד כמה חברים והלכנו, היה די מעפן, קודם כל היו כיתות ט'-יב' מה שאומר הרבה הרבה אנשים לא רצויים
דבר שני היה די ג'יי די מעפן, ודבר שלישי, שכבה יא' גנבה את כל הפוקוס משכבת יב'
אבל בכל זאת היה נחמד, רקדתי קצת וצחקתי וזה.. ד"א, התחפשתי ל-
- חיברתי שני לבבות למשקפיים, עלה לראש וחולצה צהובה שכתוב עליה | מאוהב|
הרבה אנשים לא הכי הבינו את התחפושת אבל שיהיה
בסביבות 12 אני ועוד 4 חברים הלכנו לכיוון פיצריה שתמיד הולכים אליה אחרי פורים [לי זו הייתה שנה ראשונה
] הייתי קצת עם חברים, שתינו בירה/דיאט קולה וזה והיה מגניב לא אחרי הרבה זמן החלטנו ללכת אלי הביתה, בהתחלה חשבנו לשתות וודקה וזה אבל החלטתי שבסוף לא אז סתם הזמנו פיצה ולקח לשליח מלא זמן ואז הוא פתאום נכנס בלי לדפוק בדלת וזה היה מפתיע ומצחיק, אכלנו פיצה, ישבנו במרפסת ועישנו, שמענו מוזיקה, רקדנו והיה ממש נחמד, אח"כ כולם הלכו, אני וידיד המשכנו לבנות ריקודים למופע של פורים ובערב עוד הלכנו לחזרה
יש לציין שבין שבת לראשון לא ישנתי אז ביום ראשון הלכתי לישון בלילה וישנתי כמו תינוקת 13 שעות.
ביום שני בצהריים היו חזרות, אח"כ חזרתי הביתה וחיכיתי שיגיע הערב. בערב נפגשתי עם חברה וידיד, נסענו להופעה של נועם, אחרי ההופעה הלכנו לפלורנטין כי שמענו שיש שם מסיבת רחוב, מיצינו אותה אחרי רבע שעה פחות או יותר, הלכנו לאלנבי, רצינו ללכת לאיזה פאב מגניב אבל גילינו שהוא היה סגור, נפגשתי עם אבא שלי כי התבכיינתי לו בטלפון שכמעט נגמר לי הכסף והוא הביא לי עוד, נכנסנו לקפה ביאליק, היה שם הזוי בטירוף , יצאנו והלכנו לפרילנד [כבר הגיע 2 בלילה איכשהו] ישבנו בפרילנד, שתינו טקילות ובירות, רקדנו, צחקנו, השתוללנו, אח"כ 3 חברות שהצטרפו לפני הפרילנד הלכו ואני וגל וסיוון הלכנו לכיוון הרכבת, הגענו, חיכינו איזה חצי שעה בקור של 6 בבוקר, ונסענו ליבנה!!!היה לילה מטורף ! [יש לצין שמההופעה עד הפרילנד הייתי עם התחפושת וקצת אחרי שהגענו לפרילנד הורדתי הכל
] יום שלישי לא עשיתי כלום, הייתי כל היום בבית, הברזתי מהחזרה, ישנתי המון והייתי בטטה אחושלינג. היום בבוקר הלכתי למתנס ובאיזה 11 עלינו להופיע בהפנינג פורים של יבנה, היה די מעפן אבל ניסיתי להוציא את המיטב מלהיות על הבמה , שמי שמכיר אותי יודע שזה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם בערך
הופעתי בתור ושתי אז היה לי כתר מגניב כזה עם קצת נוצות וביקשתי אותו לעצמי והוא עדיין עלי
היום יש לי עוד חזרה להופעה שיש לי מחר , רק אני ועוד שני בנים, שרים שני שירים ויהיה מגניב. אז... תודה למי שקרא, אני לא מתנצלת על החפירה כי אני נגמלת מהתנצלויות
אז... אם קראתם, פנאן, אם לא- הפסד שלכם