שרשור דסקטופים

always be me mc

New member
../images/Emo126.gifשרשור דסקטופים../images/Emo141.gif

שמתי לב שהרבה זמן לא פתחנו שירשור כזה אז באמת הגיע הזמן שנפתח שוב :) כזכור לכם בשרשור דסקטופים אתם מעלים לפה צילום של שולחן העבודה עם הרקע הנוכחי עליו ועושים זאת בעזרת Print Screet שלאחריו נכנסים לצייר, עושים הדבק(Paste), שומרים ומעלים ולאלו שאין להם את הכפתור הזה אז אל דאגה אתם לא מחוץ לתמונה ובמקום לעשות צילום מסך פשוט תעלו את הרקע שיש לכם על שולחן העבודה(יענו קובץ הרקע) לתפוז
הכל מובן
אני מקווה שכן אז יאללה תיכף אני משרשרת לפה את שלי

always be me mc

New member
והנה הרקע שלי../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

על הרקע אני לא אפרט הרבה אלא רק אציין שנטלי(כפרה עליה
), היא זו שהביאה לי את הרקע ומאז הוא לא עוזב את שולחן העבודה שלי
אז תודה רבה נטליוש

תודה מותק,שמרתי-מהמם../images/Emo70.gif

לא קשור: ואני יודעת שספטני משתתפת ואני מקווה שהיא תזכה
כי זה מגיע לה

spelling

New member
הנה שלי!../images/Emo188.gif

אחרי שרבתי עם אחי הקטן והקרציה שיוריד תתמונות של מנצ'סטר יונייטד כי אחרי חודשיים נמאס אפילו לי מהם! אז אתמול מצאתי ואני אוהב אותו! ובדיוק חשבתי לפתוח היום איזה מצחיק! או ששנה אפחד לא פותח או ש 2 רוצים באותו יום..הקדמת אותי חעחע מה דעתכם??

always be me mc

New member
נייס../images/Emo8.gif

אומנם לפי דעתי זה לא מיוחד כל כך ויפייפה כמו הנוף של העיר ירושלים בלילה
אבל זה בהחלט יפה
ובאמת מצחיק הקטע הזה של פתיחת השירשור

YaEl 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני אוהבת את ירושלים ../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif

נוף מדהים. רוח טובה. הרגשה מיוחדת (אולי זו רק אני?) בכל אופן, לי אין מה להוסיף לשרשור, כי יש לי סתם רקע מאחד הרקעים שבאים עם המחשב...

always be me mc

New member
שמחה לראות שאנחנו מסכימות../images/Emo8.gif

והרגשה מיוחדת האמת שגם אני מרגישה שיש אבל אני גם גרה שם אז אני לא בדיוק אובייקטיבית
ויעל אם את כל כך מחבבת את המקום אז למה שלא תבואי לבקר ונחרוש על הקניונים? דווקא יכול להיות מאוד מאוד כיף ואם בא לך נוכל לבקר גם במוזיאון ישראל, לראות את הר הרצל, את הכותל, כנסת...
המ ובאשר לרקע שבא עם המחשב אז אם זה סתם רקע ואם זה לא משהו שאת ממש אוהבת(או שכן
), אז למה את לא מחליפה?

YaEl 15

New member
חח בשמחה ../images/Emo13.gifבהזדמנות. אני גרה במרכז,

אז זה לא כאילו אני אף פעם לא שם, כי זה דיי קרוב, אבל בכל זאת - אני מאוד אוהבת את העיר. והמחשב שלנו, (חוץ מהיותו דפוק, ישן ומוציא-קולות-גסיסה-שמעוררים-בי-חלחלה) הוא מחשב משפחתי. אבא מאוד פרמיטיבי בעניין
הוא חושב שאחד (ועוד איזה אחד..) מספיק.

always be me mc

New member
מצויין(בקשר לביקור ולא המחשב../images/Emo3.gif)

אני מקווה שזה באמת יצא לפועל כי בינתיים לא פגשתי הרבה אנשים מהפורום אלא רק את מור ואת חן(West Doll)
ובאמת שהייתי רוצה לראות עוד
ובאשר למחשב והאבא אז אני מקווה ששניהם יתעשתו ולא יעשו לך בעיות בעניין

Natali Milano

New member
הדסקטופ שלי

מכיוון שאצלי אין תאפשרות סקרין אז אשים תתמונה של שוןןן כפרעעעע

למעלה