שרשור העלת התוצאות הסופיות לאתגר

Nienna17

New member
לא לשכוח

גם את זה: שם לתחפושת: אביזרים: רקע/סביבה/אווירה: מדוע בחרתי בתחפושת הזאת? כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת? ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה?

Darkscape

New member
טוב נו,

כתבתי כבר בפעם הקודמת. אז מה היה לנו שם - שם לתחפושת: אלסטיגירל. אביזרים: מסכה. כדי ליצור חליפת-על צבעתי באדום על הגוף המקורי. הסמל של Incredibles נלקח בצורה וקטורית מ-brandsoftheworld.com. תספורת "קונדוליסה" שעוצבה מהשיער המקורי (החלק שהכי פחות מספק בעבודה). רקע/סביבה/אווירה: גרדיאנט רדיאלי... מדוע בחרתי בתחפושת הזאת? אשמתו של NLO, הוא התחיל עם פיקסאר ורטטוי. כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת? הרבה! אבל מי שם לב ברגע שמתחילים לעבוד? ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה? כשאני מסתכל על התוצאה החדשה שהיא חלקה יותר אז די מרוצה, אבל עבודות כאלה אף פעם לא נגמרות, תמיד מוצאים איך לשפר עוד.

NLO

New member
טוף אני אמשיך P=

שם לתחפושת:עכברה אביזרים:שמלה (?) וקשת בצורת אוזניים רקע/סביבה/אווירה:מאורת עכבר+רטטוי מדוע בחרתי בתחפושת הזאת?במיוחד עבור קוראת סמויה שלי פה. P= כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת?שעה+ ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה?דיי זה המקור אגב, http://www.halloweenfantasy.com/files/thumbnails/t_19050_01.jpg

אפסט

New member
ושלי

שם: אשת נחש. קונספט מקור : קונאן הברברי (למי שזוכר/ת את סדרת האנימציה לפני ....הרבה שנים קישור למקור ההשראה <קישור> ) אביזרים : שריון חוליות, חצאית של נסיכה לוחמת , פגיון וחגורה. למה התחפושת הזו? - סתם קראתי קומיקס בו זמנית לקריאה בפורום וצץ הרעיון. רושם אישי: יש מה להוסיף ואפשר לשפר.עוד הרבה.(הלשון קצת מיותרת)

התלבטתי בין התחפושת של השוטרת לתחפושת של

מרינה.... בסוף החלטתי ללכת עם ההתמכרות ------------------> שם לתחפושת:מרינה הכוסית אביזרים:1)בגד ים אדום עם צדפים 2)מטפחת "הישרדות" 3)שרשרת זהב מגן דוד 4)צמיד 5)שיער אדום 6)כוסית... רקע/סביבה/אווירה:החוף בקאריביים עם כוכבי הישרדות מדוע בחרתי בתחפושת הזאת?כי אני מכורה להישרדות כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת?שעה ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה? די מרוצים

wine forever

New member
הנה שלי :"]

שם לתחפושת: בוקרת אביזרים: חצאית, חולצה וכובע בוקרים :] רקע/סביבה/אווירה: טבע+ סוס לבן מדוע בחרתי בתחפושת הזאת? בגלל שכשחיפשתי בגדים אז מצאתי את החצאית וזה הזכיר לי בוקרים ^^ כמה זמן לקח לכם לעבוד על התחפושת הזאת? שעה +- ולסיום, האם אתם מרוצים מהתוצאה? כה ^^ זאת הפעם הראשונה שאני מלבישה ככה מישהו.. אז אני יחסית מרוצה

bug a boo

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifכולכם תותחים,אחד אחד..יפה!!

באמת תותחים ../images/Emo45.gif

רק חבל שלא הרבה שיתפו פעולה. אני חושבת שהפורום אוהב הרבה יותר אתגרי ריטוש פחות עיצוב ושמעטס, ככה אני לפחות :)

למעלה