שרשור יצירות

always be me mc

New member
../images/Emo126.gifשרשור יצירות../images/Emo126.gif../images/Emo140.gif

טוב הפורום הזה קצת יבש מדי אז אני אשרשר לפה כמה דברים שהכנתי וכמובן שאם יש לכם גם אז אתם מוזמנים להצטרף ולהוסיף

always be me mc

New member
באנר של השחקניות האהובות עלי(אליסה גם כמובן)

המ ולמי שלא מכיר שאר הבנות: הראשונה מימין זו קריסטין קרוק('סמולוויל'), אחריה נמצאת היידן פניטייר('גיבורים'), אז אליסה ובסוף גם לורה וונדרוורט('סמולוויל') וכן בזמן האחרון יש לי חיבה לבלונדיניות

always be me mc

New member
יצירה רק עם אליסה../images/Emo23.gif

ומכיוון שאין לי כבר תפיינט שופ אז השתמשתי באתר http://www.picnik.com/ כדי לערוך את התמונה הזאת

always be me mc

New member
אליסה ובריאן../images/Emo171.gif

כי התלהבתי מהמסגרת המגניבה וחשבתי שיצא חמוד

always be me mc

New member
ודבר אחרון חביב לבינתיים../images/Emo221.gif

בהשראת הצבע האהוב עלי(כחול דא!
) החלטתי לעשות עם תוכנה חדשה את הקולאג' הזה המורכב מהשחקנים שאני אוהבת לובשים את הצבע שאני הכי אוהבת
ופה יש: טום(וולינג, 'סמולוויל' הלו? חח), אליסה שלנו, לורה ו. והיידן פ. מן הסתם לא היה קשה למצוא תמונות של טומי בכחול
אבל לא היו לי תמונות של קריסטין והאינטרנט לא רצה לעבוד אז החלטתי לעשות ככה ובפעם הבאה או בצבע הבא אני אכניס אותה
וכן כפי שניתן לראות יצירה זה תחביב אבל בזמן האחרון לא יצא לי לעשות הרבה על אליסה אז אני אנסה להשתפר

חח..קריסטין בכחול../images/Emo9.gif

זה יצא ממש יפה,אני אנסה להפוך את זה לרקע שולחן העבודה כי הוא נראה ממש נחמד
תודה גל
שבוע טובבבבב

always be me mc

New member
חח נשמע מצחיק אני יודעת../images/Emo3.gif

ושמחה שאהבת
המ ובעקרון זה אמור להיות קולאג' ולא רקע אז אני לא בטוחה איך בדיוק זה יצא לך אבל מה שבטוח תראי הרבה ריבועים
ואם כבר אני מקשקשת על קולאז'ים אז נראה לך כדאי לי לעשות אחד עם צבע ורוד? שחור? לבן? בחרי
אני גם חושבת לעשות אחד על פיבי/לאנה/קלארק הרעים
וראית איך אני מנסה לדחוף את טום לכל דבר? אין הוא לוהט
הוא שווה את זה
ו-
על התגובה

always be me mc

New member
אה ושבוע טוב שלי!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

כי כמו טמבלית אני שוכחת לכתוב דברים מתי שאני צריכה XD

אם את מחליטה לעשות את זה עם

קלארק-טום ..אני ארצה לראות את זה ורווד-אני כמעט בטוחה שלא תמצאי אותו לבוש וורוד..
אבל אני בטוחה שזה ישעשע אותי עד בכי (בכי טוב..חח) אהה כן,במחשב שלי זה נכנס יפה לרקע שולחן העבודה
יש מעט ריבועים ולא רואים 100% יפה אבל זה עדין לא איבד את היופי של מה שעשית
..כל הכבוד גל
.. שבוע טוב

always be me mc

New member
חחח

האמת שהתכוונתי לורוד או אדום אבל אם את מתעקשת אז אנסה בהזדמנות לערוך כך שיראה כאילו שהוא לובש ורוד
חח וזה בהחלט יהיה משעשע
זה יראה כאילו הוא הושפע מקריפטונייט ורוד(וכן יש סוג כזה
) אה ואני שמחה לשמוע שהרקע עלה לך יפה
אני מקווה שתהני לך ממנו ותודה כפרה
שבוע מצויין

always be me mc

New member
אנימציה חדשה שהכנתי../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

כן אם אני כבר פה אז אוסיף דברים לרשימה *האמ* שרשור חח דיי חשבתי על נטלי כשהכנתי את זה אז אני מקווה שתאהב
זה בעקרון על פיבי שעושה שטויות ביום הולדת של וייאט ותלחצו על האנימציה כדי באמת לראות אותה זזה

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי
ואני בטוחה שזה נכון lol

למעלה