שרשור ריטוש מרוכז

Nienna17

New member
../images/Emo126.gif שרשור ריטוש מרוכז ../images/Emo126.gif

לכאן אפשר להעלות תמונות משלכם שאותם חברי הפורום יוכלו לרטש/לעצב כבקשתכם/כרצונם. בשרשור זה מעלים משתמשים בקשות לגבי כמות קטנה של תמונות. בקשות ריטוש/עיצוב לכמות גדולה יותר של תמונות,יש לעשות בשרשור חדש שתפתחו-באופן מסודר. כמה הנחיות כלליות:
רצוי מאוד להעלות תמונות ברזולוציה מעל ל 800/600.
יש מקרים בהם לא ניתן לבצע את בקשת המשתתף בשל תמונות פגומות מדי/באיכות ירודה מדי.
תמונות שצולמו בפלאפון לעיתיים בעייתיות לריטוש (אבל אם האיכות במכשיר שלכם טובה,נסו)
אם לא מרטשים לכם ועבר הרבה זמן-כנראה הסיבה טמונה באיכות הירודה של התמונה/בבקשה שלכם.
חברי הפורום אינם קוסמים,ועושים הכל ברוח טובה ובהתנדבות.
השתדלו לבקש באופן יפה ולא ללחוץ על המרטשים
השרשור יפתח אחת לכמה זמן וברגע שיתמלא יסגר.נא לא להוסיף בקשות ברגע שנסגר.
נא לשרשר כמו שצריך..הסבר לאומנות השרשור תמצאו בטאגליינס. ובנוסף, כל בקשה לריטוש בודדת שלא תשורשר לשרשור הזה תימחק. אם ברצונכם להעלות לפורום מספר בקשות, אתם יכולים לפתוח שרשור משלכם. העלאת תמונתכם לשרשור זה מאשרת לכל האנשים אשר יערכו את תמונתכם להשתמש בתמונה זו בתיק העבודות האישי שלהם ו/או באתרהאישי שלהם, במידה ואינכם מעוניינים בכך אנא המנעו מהעלאת תמונתכם לשרשור זה.

JOYE האחת

New member
אשמח אם תעצבו לי בבקשה../images/Emo70.gif

אני מעלה 2 תמונות שאני מתלבטת בינהם.. אשמח אם תעזרו לי בבקשה..אני רוצה להכין לחבר שלי מין תמונה או קולאז' אפילו של ה-2 תמונות שיהיה כתוב עליה.."איתך לאורך כל הדרך...!" ואני רוצה לעשות לו מזה מגנט.. אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי!! לעשות את זה כמה שיותר יצרתי ומיוחדד.. אם התמונות לא טובות תגידו אני יעלה אחרות כי אני באמת מתלבטת בין התמונות... תודה ענקיתתתתת על הכל
מקווה שתעזרו לי.. אז הנה התמונה ה-1

Lola85

New member
היי לכם ../images/Emo9.gif

אשמח גם לריטושון/עיצוב שזה יהיה עדיין טבעי כמו המקור אבל קצת יותר "מעניין" ובלי הבלטות ברקע חח חוצמזה כמובן אתם מוזמנים לשחק עם זה חופשי (אל תתיחסו לפרצוף הדבילי-זה מכוון
) יום טוף!

j u l i a 1 3

New member
:]

אפשר בבקשה להרזות קצת את הבחורה הימנית (רגליים, בטן מה שבא לכם) אבל שלא יהיה מוגזם, שיראה אמיתי וזה... תודה :]

j u l i a 1 3

New member
ועוד משהו די פשוט

להעיף את העיניים האדומות ואם בא לכם גם קצת לרטש אתם מוזמנים :] תודה :]

j u l i a 1 3

New member
ובקשה אחרונה ><

אם זה אפשרי- להבהיר את התמונה כי היא יצאה ממש כהה ולא מבינים כלום :S

למעלה