שרשור שאלות

שמלה שחורה קטנה

היכן ניתן למצוא שמלה שחורה קטנה,עדיף שלא במקומות כמו רנואר וקסטרו.... תודה!

loligoth

New member
../images/Emo214.gifעזרה בבקשה :]

אני רוצה לעשות קעקוע שיראה כמו תכשיט. בינתיים לא הצלחתי למצוא מה שאני מחפשת באינטרנט. וכאן אתן נכנסות; בבקשה תעלו תמונות של שרשראות או צמידים [הקעקוע יהיה צמיד רגל] שהחוט עצמו מיוחד [חרוזים ולא יודעת מה]. בינתיים התכשיטים שהעלתי בחקתי הם כאלו עם לולואות [נו, הרגילים] ואני רוצה משהו עדין ונשי ולא מוצאת...

moli123

New member
בוקר טוב..אשמח לעזרה =]

שלום. לאחי יש בר מצווה עוד חודש וכחלק מההכנות אני מחפשת שמלה. הבעייה היא שיש לי דמיון לשמלה שאני רוצה ושבחנויות אין דבר כזה כנראה כבר.. בכל מקרה השאלה שלי היא כזו.. האם מישהי ראתה איפשהו שמלת קולר(אם ככה מכנים אותה) מבד סטאן כזה(נדמה לי) ? זו בעיקרון השמלה שאני מחפשת..אם למישהי יש מושג איפה יש משהו בסגנון הזה אני אשמח לדעת..ואם למישהי יש תמונה של שמלה כזאת אני גם אשמח לקבל אותה.. תודה רבה=]

DANA178

New member
חדשה פה:)ושאלה

שמחה לראות שיש מקום מגניב לדבר על אופנה:) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג גרביונים לימי החורף אני לא מדברת על הגרביוני ניילון השקופים הרגילים אלא בחורף יש יותר עבים שלובשים אותם נגיד עם חצאית מיני ומגפיםם..מקווה שהבנתם אותי תודה על העזרה וחג שמח:)

sapiii

New member
שאלה

איפה אפשר למצוא תיק עור בצבע חום-קקי? באזור ת"א.. בסגנון הצורה של התיק בתמונה. תודה

אני ראיתי לא מזמן שמלה מעלפת

אבל היות וסתיו התחיל אני לא יודעת כמה יש להם אותה.אבל בחנות זברה היתה שמלה שחורה אני בזמונו רכשתי ירוקה

תמונות של השמלה

הי לא יכולה לעזור לך לגבי איפה אפשר להשיג שמלות כאלה אבל מוסיפה לינק עם תמונות של שמלה שאולי את רוצה.

דינוסיק

New member
אני חיפשתי כאלו המון בחורף שעבר

בסוף מצאתי בסופרפארם של המותג שלהם לייף. הן לא הכי איכותיות אך בכל זאת שירתו אותי נאמנה.

אם את מכירה מישהו

שטס לחו"ל, את יכולה לבקש שיביאו לך מH&M. אני לאחרונה קניתי את כל הצבעים שיש להם, זה מגיע במידות רגילות כמו S, M וכו..נדמה לי שכל גרביון עלה 3 יורו.

דינוסיק

New member
כמו תמיד תלוי בתקציב

יש אפשרות לפנות לתופרת שתגשים את החלום שלך. אמא שלי תפרה לחתונה שלי שמלהת קולר ממשי פראי שיצאה מדהים. זה אומנם לא זול בכלל אבל תקבלי בדיוק את מה שאת רוצה.

לא בדיוק...

אני רוצה שמלה קלאסית, תפורה היטב שתעמוד במבחן הזמן. לצערי, ברשתות הגדולות השמלות הן לעיתים קרובות עם קשקושים ותוספות שונות, הבדים לא תמיד נעימים והגזרות לא מאוד מחמיאות. אולי אני דורשת יותר מידי?

את יכולה לנסות בהוניגמן

אני קניתי שם שמלה שחורה יפייפיה בקיץ ואלבש אותה לחתונה השבוע. יש להם מגוון שמלות והם מאוד השתפרו בשנים האחרונות. למרות שאני לא קונה שם כמעט כי הכל די גדול עליי. אני לא מאמינה בשמלה אחת שהולכת להרבה שנים, אולי אם זו תהיה שמלה של שנל, אבל אני מניחה שללכת עם שמלה כמה שנים זה יכול להיות נחמד, אם ממש מתאהבים בה. :)

yael800

New member
שאלת סניפים

היי, איפה יש בקניון איילון את TWENTY FOUR SEVEN? מבחינת, על יד איזו חנות. והאם יש בארץ Urban Outfitters? תודה מראש

למעלה