שרשור תמונות לריטוש מרוכז

Nienna17

New member
../images/Emo126.gifשרשור תמונות לריטוש מרוכז../images/Emo126.gif

תודה ל wine for ever שממנה קיבלתי את הרעיון לשרשור הזה
. בכל מקרה אז מה הקטע? תעלו לפה תמונות שיש לכם בשביל ריטושים. כל אחד שיתרום כמה שיש לו (פשוט כמשמעו - כמה שיש לכם), ובסוף אני אטגלן את השרשור, ככה שבנוסף לאתר שיש לנו כבר בקישורים יהיה לנו עוד מאגר תמונות (מאגר משלנו אבל
). אז מה להעלות? כל תמונה שניתן לרטש (ושהיא לא מרוטשת) תמונות לא קטנות (לא חייב תמונות באיכות של 1MB), לא מטושטשות ולא שרופות - כל מה שעונה על תקן התמונות לריטוש. מה לעשות עם תמונות גדולות? - אחת הבעיות היא שאם תעלו אותה לשרת מסויים שמעלים אליו תמונות, התמונות בסופו של דבר ירדו ואז המטרה של השרשור לטווח הרחוק לא ממש מתממשת. אז אם אין לכם קישור לאתר שתמיד יישמור על התמונות, פשוט קבצו אותן בפוטושופ או בכל דרך אחרת שאתם מכירים, אבל קבצו את התמונות ברמה שתצליח לשמור הכי הרבה על איכותה של תמונה, ושגם תוכלו בנוסף להעלות אותה לתפוז. אם כן יש לכם שרת שתמיד יישמור על התמונות, בנוסף לקישור של התמונה הגדולה, הוסיפו גם להודעה שלכם את התמונה בגודל קטן יותר (עד 500KB) שיוכלו לראות אותה בצד. אז יאללה למה אתם מחכים? תרמו לשרשור הזה
יאללה יאללה
אני גם אתרום חלק נכבד, אבל אין שום דבר המונע מהשרשור הזה להיות מאוד מאוד ארוך

Nienna17

New member
א\ נתחיל עם הפשוטות ../images/Emo13.gif

אין בהכרח מה לתקן בתמונות האלה (כמו פצעים וקמטים), אבל בהחלט אפשר להשתגע איתן עם הריטושים המגזניים
אז הנה סדרה של כמה תמונות מסט דומה.

בלי להעליב או משהו,

אבל אני לא מבינה למה אנשים מתעקשים לרטש תמונה שכבר רוטשה. כל המוסיף גורע, וזה שהריטוש שנעשה על התמונה הנ"ל לא רצחני (וזה גם מה שעושה אותו לכל כך טוב) לא אומר שיש מקום לעוד, לרצוח.

התמנה הזו כלל לא רוטשה.

רואים שהיא טבעית, תסכימי איתי שהיא זקוקה לקצת ריטוש, וקצת צבע.

אתם צוחקים או משהו כזה?

הצבעים הדהויים נעשו בכוונה. אין ספק שעברו קצת עם כלי החתימה, וזה שמרקם העור לא הרוס כליל לא אומר שהתמונה לא רוטשה. זה כן מרוטש, למקום שהשאירו כמה פגמים כמו השפתיים היבשות.

Nienna17

New member
התמונה לא רוטשה

וזה בדוק מהמקור של התמונה. אין טעם להתווכח, באמת. אם את חושבת שהיא רוטשה - ואללה שיהיה לך בכיף
אבל אני אומרת לך, שהיא לא רוטשהץ נקודה. הכל מאהבה כן?

כל התמונות האחרות מהסט רוטשו ורק זאת מיוחדת?

ובכל אופן, אני לא רוצה להמשיך את הוויכוח. אישית, אני לא רואה מה בדיוק יש לתקן פה (למעט הפיצעון המיקרוסקופי על המצח).

Nienna17

New member
חחח בשאר התמונות את באמת רואה ריטוש?

באמת, ממך ציפיתי שתדעי להבחין, אפילו אם זה ריטוש של הורדת פצעון אחד, בין תמונה מרוטשת לתמונה לא מרוטשת. אני יודעת שאת לא רוצה להפוך את זה לוויכוח, ותאמת גם לי ממש לא בא - אבל שמעי, התמונות האלה באמת לא רוטשו. יש דבר כזה שנקרא צילום ממש טוב, ויש דבר שגם נקרא דוגמניות טובות
. יש כאלה, אכן כך - כאלה שלא זקוקות כלל לריטוש. (לי אישית יש כמה תמונות כאלה, מירין שחף, שרק מהסתכלות את לא מאמינה שהתמונה לא רוטשה) הסתכלי על התמונה הרביעית שהעלתי, את באמת יכולה להגיד לי שהיא לא רוטשה? תמונה אחת שלא רוטשה מתוך סט שלם מצביעה על כך שגם שאר התמונות לא רוטשו - האם היא "המיוחדת" מכל הסט? זה ממש קטנוני כל הוויכוח הזה. התמונות שמועלות לשרשור הזה לאו דווקא נועדו רק בשביל תיקון בסיסי, אלא בשביל כל מי שרוצה תמונות בשביל להתעסק איתן - כמו שאת במיומנותך הגבוהה עושה, ותסכימי איתי שאת והרבה אחרים ממשיכים הרבה מעבר ל " ריטוש בסיסי" , לא כך? בכל מקרה, סתם להוספה, התמונות האלה לקוחות מאחת מהתוכניות "הטופ מודל" השונות באחת מהארצות בעולם שאימצו לעצמן את תוכנית הריאליטי המפורסמת (לא זוכרת איזו), והסט הזה הוא סט תמונות ללא איפור וללא ריטוש. בכל מקרה, את יודעת שאני מתה עלייך ואין לי שום כוונה להתחיל לריב איתך על דבר שטותי כמו זה

למעלה