מדהים את האמת עכשיו היא ממש יפה....
ל לא עוצרת באדום123 New member 8/3/08 #85 אני יודעת שזה לא מושלם, כי עשיתי את זה ממש מהר... אבל הייתי חייבת. קשה לשאת את הכיעור הזה על גבי הפורום היפה שלנו (-:
אני יודעת שזה לא מושלם, כי עשיתי את זה ממש מהר... אבל הייתי חייבת. קשה לשאת את הכיעור הזה על גבי הפורום היפה שלנו (-:
NLO New member 6/3/08 #21 ../images/Emo62.gifסתם רעיון, אולי כדאי לפתוח עוד קטיגוריה לתמונות האלה באלבום הפורום, ולקשר אליו בטאגליין. אגב, אאל"ט לאלבומים אפשר להעלות קובץ הרבה יותר גדול מ-500M.
../images/Emo62.gifסתם רעיון, אולי כדאי לפתוח עוד קטיגוריה לתמונות האלה באלבום הפורום, ולקשר אליו בטאגליין. אגב, אאל"ט לאלבומים אפשר להעלות קובץ הרבה יותר גדול מ-500M.
N Nienna17 New member 6/3/08 #22 נכון אני יודעת העניין הוא.. שאלבום זה... קשה להסביר אבל הוא יותר "מוסתר" מאשר טגלונים - נכון זה נשמע טפשי, וכן יש מצב שאפילו עדיף להעלות תמונות גדולות לאלבום. בכל מקרה, מעריכה את התגובה שלך, ופשוט שתדע שזה גם עלה במוחי
נכון אני יודעת העניין הוא.. שאלבום זה... קשה להסביר אבל הוא יותר "מוסתר" מאשר טגלונים - נכון זה נשמע טפשי, וכן יש מצב שאפילו עדיף להעלות תמונות גדולות לאלבום. בכל מקרה, מעריכה את התגובה שלך, ופשוט שתדע שזה גם עלה במוחי