תודו שאתן ממש רוצות לסכמ"ש!!

../images/Emo126.gifתודו שאתן ממש רוצות לסכמ"ש!!

שיר השבוע- כפיר אפשטיין-
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין-
אלבום השבוע-
אמן השבוע-
משהו טוב שקרה-
משהו שהיית מעדיפה לשכוח-
התחדשות השבוע-
שוס השבוע-
תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?-
משהו להוסיף?- שיהיה לכן סופ"ש מעולה ושבוע מדהים! אוהבת מכאן ועד הכוכבים, נטע.

../images/Emo214.gifוואי כבר סופ"ש ../images/Emo7.gif

שיר השבוע- כפיר אפשטיין-עוד פעם אחתתת...האור יעלה :) שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין - שירי מימון החדשששש "חלק ממך". כל כך מדהים :) אלבום השבוע-דנה לפידותתתת (וואי השבוע מגוון !) אמן השבוע-דנה לפידותתתת! משהו טוב שקרה-אור באה אליי. ראיתי את שלי. קניתי מגפיים שכולםםםםם אומרים שהן נדירות ומהממות, המפיק המוזיקלי שלי הבטיח לי מתנה שאין לאף אחד, ואישרו לי משהו שרציתי כמה חודשים...(יש דברים שצריכים אישורים!
) משהו שהיית מעדיפה לשכוח-ביום שלישי הלכתי לאיבוד באוניברסיטה
התחדשות השבוע-מגפיייייייים
שוס השבוע-הרופאים במרפאה רבו עליי. מי רוצה אותי יותר
זה היה מצחיק... אין גבול לאהבה פה תמונת השבוע-לא צילמתי, אבל חושהת בהחלט לקנות מצלמה חדשה (כבר שלישית
) תכנונים לשבוע הבא?-אולי הוא יהיה אופטימי, חיייייבת ללמוד (לסיין ממן ראשון) ולדבר עם כפיר...
משהו להוסיף?-איזה יום שמח לי היום

חזרתי לקרוא../images/Emo9.gif איזה כיף.

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- כלום, וואו כל כך.
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- מה יהיה כשתלכי לי- יואב דגני, עברנו לצפון, מוכן לאהבה- שלומי שבן, broken- lifehouse
אלבום השבוע- ימים אחרים
אמן השבוע- אין אחד ספציפי
משהו טוב שקרה- שעמיתי באה
והפעולת שכבה :)
משהו שהיית מעדיפה לשכוח- וואו הגזמה חח, סתם שהייתי חולה [?]
התחדשות השבוע- דיסק של שלומי שבן-עיר
שוס השבוע- אממממ..
תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?- להחלים ולחזור לשגרה.
משהו להוסיף?- לא.

amitshilo

New member
אני אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- אושר ועצב, ליפול
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- "כך או כך", "ימים אחרים", "שמור" ו"כל מה שיכולתי" של יואב, "הומור" של שלומי שבן, "פני השמיים", "במקום להיות זהיר", "אל תמהר", "די עם הבולשיט" - יוני רכטר ועלי מוהר. אלבום השבוע- "ימים אחרים" של יואב דגני, "מחשבות ואפשרויות" של יוני רכטר ועל מוהר, "עיר" של שלומי שבן. אמן השבוע- יואב דגני, יוני רכטר.. משהו טוב שקרה- כרמיאל עם הילי
שיחה ממש טובה עם מישהו ברביעי.. משהו שהיית מעדיפה לשכוח- עייפות
התחדשות השבוע- "עיר" של שלומי שבן!
שוס השבוע- סיוון יחיאלי לראשות כפר ורדים! (
) תמונת השבוע- אין
תכנונים לשבוע הבא?- מחול, עיתון, מחול, עיתון. והופעה של אסף אבידן!!!
משהו להוסיף?-

כבר עייפה רק מכמעט.

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- "להיות עצמי" שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- אני לא אגנוב להדר את התשובה
, אז.. "חוץ ממך"/אמלי קרפל אלבום השבוע- עדיין התבלינים אמן השבוע- כנ"ל משהו טוב שקרה- לא קרה משהו שהיית מעדיפה לשכוח- בערך את כל השבוע הזה.. התחדשות השבוע- המממ איזה 1000 שקל?
שוס השבוע- שירתתי עם בת דודה של אתי בצבא!
תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא? עבודה. דגני. התבלינים. שינה. משהו להוסיף? it's my party and i'll cry if I want to

inbarIL

New member
"'Cause I am hanging on every word you say"

[
]
שיר השבוע- כפיר אפשטיין-אושר ועצב
שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין-Lifehouse- Broken, breathing, Butterfly
אלבום השבוע-
אמן השבוע-לייפהאוס. ללא ספק.
משהו טוב שקרה-אתמול עם אמא ואחותי במסעדה..כמה ימים טובים בבצפר
משהו שהיית מעדיפה לשכוח-הרבה.
התחדשות השבוע-בגדים:)
שוס השבוע-מבולבלת ממש.
תמונת השבוע-הייתה במסן כל השבוע כמעט
תכנונים לשבוע הבא?-להבין מה קורה איתי בעיקר. ומבחנים במחשבת והיסטוריה. ויומולדת לחברה.
משהו להוסיף?-תשמעו לייפהאוס. באמת שהם מדהימים. יהיה טוב. ענבר

../images/Emo126.gifבלופ.../images/Emo221.gif

שיר השבוע- כפיר אפשטיין-אמונההההה שרתי היום מלאא עם ידיד שלי. וגם הלילה יעבור לו.. שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין-אממ... אממ.. לא משהו ממש ספציפי. אלבום השבוע-דגני ולייב של עברי!
אמן השבוע-ידיד שלי
משהו טוב שקרה-מסיבת הפתעה לחברה, אלכוהול, חברים, צחוקים, מוזיקה, - כיףכיףכיף! משהו שהיית מעדיפה לשכוח-עישנתי קצת יותר מדי
התחדשות השבוע-קופסת סיגריות?.. [מקווה שתחזיק שבוע פלוס] שוס השבוע-אפשר לשתות גם וודקה נקי [בתנאי שיש בסטנד-ביי משהו מתוק שיעביר את הטעם
] תמונת השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?-מסיבה ביום שישי, מסיבת גיוס לחברה ביום שבת, בצפר, חברים, ברזיה
משהו להוסיף?-היה לי את אחד הלילות היותר מהנים בזמן האחרון. וכיף לי

פעם 3 גלידה??

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- בובה על חוט שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- החדש של טייק דאת וגם כשאת איתי אבל בגירסה הדנקרית ולא השלומי שבתית.
אלבום השבוע- דיויד קוק
אמן השבוע- דיויד קוק
משהו טוב שקרה- אולי עוד עבודה!
משהו שהיית מעדיפה לשכוח- אמממ לא יודעת התחדשות השבוע- בגדים שוס השבוע- ההודעה מצברבפייסבוק (הוא יצא חמוד על). וגם המשפחתולוגיה בפייסבוק
תמונת השבוע- תכנונים לשבוע הבא?-תלוי אם אחותי יולדת או לא
משהו להוסיף?- עוד 22 יום!!!!111

אוי הוא הכי חמוד בארץ ../images/Emo99.gif

הוא כתב תודה על התמיכה ובלה בלה רגיל ואז אמרתי לו שלפחות הרווחנו משהו טוב מזה, וזה שעכשיו באמת אפשר לדבר איתו ולא עם חברים שלו אז הוא שלח לי חזרה הודעה ואמר לי משהו כמו וואוו תודה אניכולי מסמיק פה מרוב מחמאות.. בקיצור יצא פשוש

שלי פאר

New member
מהמרחקים , שאת בוחרת , לא ידעו דרך חזרה .

שיר השבוע- כפיר אפשטיין- לבד שיר השבוע- לא כפיר אפשטיין- מהמרחקים - גלי עטר אלבום השבוע- אמן השבוע- משהו טוב שקרה- העבודה . משהו שהיית מעדיפה לשכוח- אהמ אהמ אהמ התחדשות השבוע- שוס השבוע- תמונת השבוע- תכנונים לשבוע הבא?- לעבוד ולישון . משהו להוסיף?- אף אחד ! לא שווה את החופש שלי . שבוע טוב .

למעלה