"תחייך, תגיד שסוף-סוף הכל בסדר.."

../images/Emo126.gif"תחייך, תגיד שסוף-סוף הכל בסדר.."../images/Emo42.gif

"שהכל במקומו מונח.." בהשראת השיר של הקטנטונת של הפורום- יעלטאוברסקסיביץ', שרשור אופטימיזם. למה, כמה, מי ומה גורם לכם לחייך? מה משאיר את החיוך היפה שלכם על הפנים היפות שלכם בימים האחרונים ובכלל?
מנטוס.

חשבתי הרבה...

על מה לכתוב פה, אולי שירים מסויימים, אולי אנשים, אולי סיטואציות, מקומות.... אבל אחרי הימים הקשים שעברתי, אני יכולה להגיד שהדבר היחיד שבזכותו אני מחייכת באמת זה.. אני עצמי. :) גם זה צריך לקרות מתישהו..

../images/Emo9.gif

האנשים שלי. החברות שלי, שיודעות בדיוק מה לעשות כדי להצחיק אותי עד מוות. השבט הזה, שעוד מעט אני סוגרת בו שנתיים ובדיוק אתמול התחלתי לחשוב כמה השנתיים האלה שינו אותי, וכמה שהמקום הזה הוא בית בשבילי...
יש כל מיני שירים שגורמים לי לחייך, כמו השיר שאני הולכת לשיר בכשרונות, "סתיו ישראלי" של גלי עטרי או שירים של נועם בתקופה האחרונה... זה תלוי. תתעוררו אנשים!!%^$%

עכשיו הוא בטח מדוכא שהיא שמחה, כבר לא בוכה

|החמסה חמסה שום בצל| חייבת לציין שיש סוג של תחושת אופוריה באויר בשבוע וחצי האחרונים, בעיקר כי החלטנו על דף חדש, ונראה מתי זה יסתיים. בינתיים אני נהנית מחוסר המרמור המשווע שעובר עלי. אה, וברור שהופעה של כפיר גורמת לי לחייך, ואפילו לצחוק, ולקפוץ ולהמציא תנועות הזויות לשירים, וחוויות שמשאירות את החיוך על הפנים לפחות עד ההופעה הבאה. ועצם זה שהכניסו את העונה הראשונה של בוורלי-הילס-90210 לVOD, גורם לחיוך נוסטלגי על הפנים |סחמסה חמסה שום בצל|

../images/Emo214.gifאני כ"כ אוהבת את העונה החדשה!!!

ראיתי כבר 6 פרקים והם כל כך מדהימים!

inbarIL

New member
קיי:)

אז זה נשמע ממש טיפשי- אבל התלבשתי היום לבצפר ממש ממש יפה
וזה עשה לי מצברוח כיפי כזהD: והשלמתי עם חברה שאתמול רבנו וזה עשה לי ממש טוב
וההופעה אתמול שהיה מושלם
והבטחה אחת שהכי חשובה לי בעולם.

למעלה