"תשירי, שירים על כוכבים"

../images/Emo126.gif"תשירי, שירים על כוכבים"

סכמ"שו לי ת'צורה שיר השבוע של כפיר אפשטין: שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: אלבום השבוע: ה-אמן שעשה לי את השבוע: החוויה הטובה של השבוע: הייתי מעדיפה לשכוח : הבן אדם שעשה לי את השבוע: מאכל השבוע: תכנית/סרט השבוע: תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: תכנונים לשבוע הקרוב: משהו קטני להוסיף?:

inbarIL

New member
איזה שבוע../images/Emo99.gif

שיר השבוע של כפיר אפשטין:"את יודעת איזה שיר אני הכי אוהב שלו? אמונה!" "וואלה?
" אממ לילה ויום
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין:הרבה נועם איי גס.
אלבום השבוע:סינגל:)
ה-אמן שעשה לי את השבוע:עברי, נועם.
החוויה הטובה של השבוע:הופעות, בארבי, הילי וטאובר אצלי, הצגה, אצל מיכלי והיא אצלי, חופש, פורים. אללה
הייתי מעדיפה לשכוח : אמ חוסר אונים כזה..
הבן אדם שעשה לי את השבוע:הילי, מיכלי, שיר, טרגר, טאובר, נטע, מעיין..
מאכל השבוע:צ'יפס אתמול במק':)
תכנית/סרט השבוע:סיפורו של אביר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 היליייייייייייייי
תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]:אממ בעיקר לנוח..להירגע מכל השבוע הסופר עמוס הזה..ואולי משהו היום לכבוד יום שישי ה-13
תכנונים לשבוע הקרוב: כפיר בבארבי, כנראה עברי בבארבי
, יומולדת למיכלי!!
, להיפגש עם כמה אנשים, מבחן בסוציו..
משהו קטני להוסיף?:בא לי לישון.

רצית רק לדפוק ת'ראש,בסוף דפקת ת'מכונית של אבא

שיר השבוע של כפיר אפשטין: "מנגינה קטנה" בשלושה ביצועים מרגשים של מיה ואנוכי
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: "20.4"/יואב דגני, "פנסים"/ עברי לידר אלבום השבוע: כפיר והתבלינים בריפיטים עצבניים בנסיעות לכל מיני חורים בארץ ה-אמן שעשה לי את השבוע: לגמרי יואב החוויה הטובה של השבוע: אתמול היה ערב דיי מעולה
הייתי מעדיפה לשכוח: את זה שהוא חשב שאפשר לתמרן אותי בכזו קלות, ואת התאונה הבן אדם שעשה לי את השבוע: אין מישהו ספציפי מאכל השבוע: קבוקים! תכנית/סרט השבוע: הראיון עם עברי בעובדה- "לא פליט! גלותי!"
[ככה זה כשהVOD לא עובד
] תכנונים לסופ"ש? בעיקר סבתא. ולראות את האחיין המושלם שלי. תכנונים לשבוע הקרוב: בארבי ברעל, וחגיגות יומולדת לשני אנשים מאוד אהובים עלי
משהו קטני להוסיף? פתאום נתקלתי בזה, וזה ממש שעשע אותי

אני אסכמ"ש לך ת'צורה של הצורה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של כפיר אפשטין: ליפול ליפול ליפול ליפול ליפול
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: בורח, תראי אותי, שמתי לב-נועם, האמת-אביב גפן , ניו יורק רפיח- שייגעצ אלבום השבוע: של נועם המיועד לצאת
ה-אמן שעשה לי את השבוע: נועם.. החוויה הטובה של השבוע: ההשקה, הפורימון, לישון אצל ענברי, ה-כרטיס
אללההה! הייתי מעדיפה לשכוח : ריבים וכאלה.. הבן אדם שעשה לי את השבוע: הרבה אנשים.. יותר מדיי.. מאכל השבוע: מקופלתתתת תכנית/סרט השבוע: סיפורו של אביר
תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: אממ לנוח ולישון בעיקר, לצאת היום כנראה :) תכנונים לשבוע הקרוב: הופעה של אביב, הופעה של נועם, צופים, עבודה, יומולדת למיכלי
וכאלה.. משהו קטני להוסיף?: חח קטני.. לא

רק עננים של חוסר ודאות.. ../images/Emo14.gif

שיר השבוע של כפיר אפשטין: האמת היא שאין, ולא כי לא שמעתי השבוע.. שמעתי יותר מידי שירים שלו שקשה לי לבחור. שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: עד הקצה/דנה ברגר. אלבום השבוע: - ה-אמן שעשה לי את השבוע: דור דניאל. החוויה הטובה של השבוע: צ'יקה. הייתי מעדיפה לשכוח: את המילים. הבן אדם שעשה לי את השבוע: שנוצ'. מאכל השבוע: קרונפלקס עם חלב
תכנית/סרט השבוע: אולי הפעם. תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: חמישי- הייתי איתו. שישי- פארק, היה טוב.. אנשים מדהימים [רובם..]. היום- לא יודעת, נראה בערב. תכנונים לשבוע הקרוב: ללמוד! הגיע הזמן.. וגם קצת לנוח מהכל. ולחשוב. ולנסות להפסיק. משהו קטני להוסיף?: יותר כואב להפרד במבט.

../images/Emo214.gifהשבוע הבא יכול להיות כ"כ משמעותי..

שיר השבוע של כפיר אפשטין:אמונה
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין:שירים, שירים, שירים... אלבום השבוע:
ה-אמן שעשה לי את השבוע:דור דניאל
החוויה הטובה של השבוע:יומולדת של אחשלי
הייתי מעדיפה לשכוח : לא חסר... הבן אדם שעשה לי את השבוע:רק החברה הכי טובה שלי
מאכל השבוע:על האש
תכנית/סרט השבוע:בשאיפה לראות היום אמריקן איידול... תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]:הבהרתי כל מני עניינים, התבטלתי, ישנתי, ניפחתי מלאאא בלונים, יומולדת לאמא..
תכנונים לשבוע הקרוב:אולי מסיימת פרק משמעותי בחיי, אולי מתחילה פרק משמעותי בחיי, הופעה של השתחררות... משהו קטני להוסיף?:שרק יהיה טוב

../images/Emo126.gif"שיואו אתה כזה קבב."

שיר השבוע של כפיר אפשטין:וואו. האור יעלה
שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין:שמתי
של נועם בעיקר, אבל עוד המון המון
אלבום השבוע:אין משהו מיוחד
ה-אמן שעשה לי את השבוע:נועם בעיקר
החוויה הטובה של השבוע:כל יום שני בלילה: ההופעה-פלורנטין-שיטוטים באלנבי-פרילנד-רכבת, פורים בבצפר כמובן, מילים יפות מחברים של מהגרעין
, יום שישי בערב
הייתי מעדיפה לשכוח : את הבאסה של יום רביעי
הבן אדם שעשה לי את השבוע:גל, סיוון, כל החברות שהיו בת"א, רוב האנשים מהלהקה, האנשים מהגרעין למרות שלא הייתי איתם, כל החברים שיצאתי איתם אתמול
מאכל השבוע:לזניה
תכנית/סרט השבוע:אממממ טינופת
[נגמרה העונההה
] וגם גוסיפ גירל שחזר
תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]:אתמול בערב יצאתי עם חברים לפארק השרון, עשינו מנגל, שתינו בירות, היה מצחיק אש!
והערב אני נוסעת למודיעין אהמענבר
לאיזו הופעה שאמא שלי משתתפת בה כפרעליה. תכנונים לשבוע הקרוב: אממ מחר יום מרוכז בעיצוב גרפי מהבוקר עד 6 אחה"צ! הולך להיות קורע מצחוק, בע"ה ללכת לבצפר, לקבל תעודה, אם הכל ילך כמו שצריך אז הופעה של עברי ונראה לי שזהו. משהו קטני להוסיף?:תמונה של התחפושת

../images/Emo214.gifרציני התחפשת לתפוז????!!

וואו, המקוריות!!!
אני חייבת לשלוח את זה להנהלה שיראו

מה זה?סלק! מה זה עושה פה? זה עציץ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע של כפיר אפשטין: אמונה שיר השבוע לא של כפיר אפשטיין: הביצוע המקסים לדעתי של ג'ונו באמריקן איידול ל Hey There Delilah וגם הדיסק של עידן חביב וגם האמת שלך של ליבי!! אלבום השבוע: Viva la Vida or Death and All His Friends ה-אמן שעשה לי את השבוע: קולדפליי החוויה הטובה של השבוע: פורים ,יומולדת הייתי מעדיפה לשכוח : שיחה מסומיית ביום חמישי הבן אדם שעשה לי את השבוע: הדר חברה שלי שנמצאת בהודו והתקשרה לומר מזל טוב
מאכל השבוע: שוקולד!! תכנית/סרט השבוע: אחים ואחיות אני כמה מכורה !!!!! תכנונים לסופ"ש? [או- מה עשיתי בסופ"ש?]: ישנתי כל כך הרבה תכנונים לשבוע הקרוב: לספור את השעות עד יום חמישי!!!! כי ביום חמישי יש מרוני!!!!!!!!! וביום שישי רואים הרבה אנשים, ואה אולי
הופעה של כפיר בשלישי.
משהו קטני להוסיף?:

אני גם בעד

רק שמשום מה למרפי תמיד יש תוכניות לגבי בימים כאלה ואז אני לא באה. אז אני משאירה את זה בגדר אולי ,ואז אם זה יהיה כן זה יהיה יותר מחביב

inbarIL

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אתי להרגיע!!../images/Emo6.gif

או לבוא לרעות לרחוב רותם

למעלה