10 הצבעים שלכם!

spelling

New member
../images/Emo126.gif10 הצבעים שלכם!../images/Emo126.gif

אתם בוחרים 5 צבעים שמתארים אותכם הכי טוב! ו 5 צבעים שלדעתכם מתארים את אליסה הכי טוב! ולפרטטטטטטטטטטטטטטטטטט!(ניתן להשתמש בצבעים זהים ב 2 התשובות)

always be me mc

New member
עונה:

5 הצבעים המתארים אותי הכי טוב:
כחול= וול דה! כמעט כל הבגדים בארון שלי בצבע הזה וזה הצבע האהוב עלי
אולי כיוון שלשם שלו יש עוד משמעות שזה עצוב= Blue וזה ממש מתאר אותי.
ורוד= הצבע השני הכי אהוב עלי והוא מתאר אותי טוב כי יש פעמים שאני ממש משתדלת להיות אופטימית
ירוק= שונאת את הצבע הזה ולא אוהבת לקנא
אך עם זאת יש כמה דברים עם ירוק שאני לא מתנגדת להם כמו פיקניק על הדשא וכו'
אדום
=אהבה, חום וסופרמן
שלושה דברים שבגללם אני אוהבת ממש את הצבע הזה ומשלבת אותו מדי פעם במלתחה שלי
והצבעים שחור ולבן(לא אני לא מוותרת על אחד מהם) כי השחור מאפיין לפעמים את המצב רוח הקודר שלי והלבן מאפיין את החיים שלי עד כמה שהם לפעמים ריקים ולא הכי נעימים
אגב אם יש לי הרבה יותר בגדים לבנים משחורים אז מה זה אומר לכם?
אצל אליסה:
אדום= חום שלרוב מבטא אצלה סקסיות
שחור= אלגנטיות ולפעמים גם סקסיות
ורוד= עדינות ויופי
כחול=קרירות, מצב פושר. היא לא נראית לוהטת לרוב אלא פשוט נראית ולפעמים הצבע אצלה גם מסמן מעיין מצב רוח Cool
יענו מדליק
לבן=מראה יומיומי כשהיא הולכת לקניות וכו' ואדם חסר לך שאתה צוחק עלי

spelling

New member
עונה../images/Emo153.gif

אני: כתום-נו אתם רואים!צבע אש כמו האופי שלי!תמיד חייב שמשהו יזוז..משתעמם מהר!ואם מעצבנים אותי אני שורף!חחחח אדום-זה קרוב לכתום אבל מזכיר לי שאני אוהב אומנויות לחימה*קרב מגע* ומלעשות מעורב קצת דם חחחח(אה ואני אוהב קטשופ!) צהוב-שמש,ים,חופש!מישהו בא איתי לג'מייקה???(אבל יש שם סופה..בטח תשמעו את ריאנה אמברלה אלה אלה אלהההההההההה בום התנגשה בעמוד חשמל)... כחול-צבע שמזכיר מים!הרבה אומרים שזה מזכיר עצוב אבל אני רואה ים ובריכה!וצבע של מטוס אל על שזה אומר טיסה לחו"ל....וגם הצבע השולט בחדר כושר שכמו שהבנתם אני מאוד אוהב! ירוק-לא מזכיר לכם אקזוטי?טרופי?ספרינג בטעם קיווי מילון???בזמן האחרון התחלתי לחבב את הצבע הזה...וגם צבע של אחד הבשמים שלי שאני מאוד אוהב!ולכל הבכיניות והנגעלות שעוד שניה יצעקו איכססססססס..זה לא מזכיר לכם נזלת?חח נכון בכל ג יש תילד הזה עם בועת נזלת שמתפוצצת?חחחח אליסה: כתום-אנחנו אותו מזל אש..היא בחורה דינמית רצה מפה לשם ומאוד פעילה וכתום אומר לי פעילות וגיצים בתחת! לבן-נקי ולא מלוכלך כמו הרבה מהכוונות שלה ודברים שהיא עושה בשביל האחרים! כחול-מניח שהיא אוהבת תצבע הזה וזה צבע רגוע כמו שהיא יכולה להיות בטח כל עוד היא לא עצבנית חחחחוזה גם מזכיר לי תפרק שהיא היתה בת ים אחח איזה יפה היא היתה הייתי טובע קצת(למרותש אניש וחה מגיל 5 חחח).. ירוק-היא אמרה אז שזה הצבע שהיא הכי אוהבת לכן הוא בטח מאפיין אותה בהמון דרכים ובגלל שמבחינתי הוא טרופי גם לה יש יופי טרופי..הבנתם?הא?הא?חחח סגול-לא יודע אני מקשר את זה לטאץ'..זה חלק מהלוגו שלה ומניח שהיא בחרה תבעים לכן היא אוהבת את זה...

CheN323

New member
עונהנהנה ../images/Emo9.gif

10 הצבעים שלי
שחור
כי זה צבע שמתאים לכולם ואני אוהבת שהוא קודר ואפלולי
{אל תשאלו
} כחול וסגול
כי אנשים אומרים שאני קרה לפעמים
. אבל מילא אלה צבעים עמוקים אז אני חושבת שזה מה שמתאר אותי הכי טוב. סגול זה הצבע האהוב עלי
כתום
כי לפעמים אני ממש תוססת ואנרגטית, וזה מה שמסמל לי אותי
אדום
כי אני מאוד אוהבת לאהוב ולתת אהבה
ירוק
כי כולם קוראים לי ילדת פרחים. אני חולה על טבע וצמחים ונופים והכל
הצבעים של אליסה
לבן
כי זה הצבע שהכי יפה לה
שחור
כי היא תמיד מאוד אלגנטית
ירוק
כי היא אוהבת טבע
, כמוני. {מזכיר לי את שיעורי טבע ביסודי שהיינו חייבים לעטוף את המחברת בירוק
}. ורוד
כי היא כמו ילדה לפעמים, היא מאוד אוהבת ילדים ומאוד פתוחה לכולם. אדום
כי היא סקסית אש
זהו

ה-10 שלי

5 צבעים שמאפיינים אותי 1. תכלת הוא אפשר להגיד צבע של רוגע אז מתי שאני רגועה הצבע הזה מתאים 2. צהוב כמו השמש הקורנת צהוב הוא צבע בואו נגיד ככה שיש לי מצב רוח טוב 3. אדום צבע האהבה אדום הוא מתאים כי זה להרגיש אהבה אם זה של משפחה ואם זה להרגיש מאוהבת 4. שחור מתאים למצבי רוח של כעס שאני כועסת בהחלט הצבע השחור מתאים 5. אפור מתאים לרגעי העצב שלי 5 הצבעים שמאפיינים את אליסה 1. ורוד אפשר להגיד שהורוד מראה כמה היא בנאדם טוב 2. אדום מראה כמה יש לה אהבה למעריצים למשפחה לחברות וגם לאלה שזקוקים לעזרה שלה 3. צהוב כמו השמש שפשוט מקרינה את היופי המדהים שלה 4. תכלת מראה על שלווה ורוגע אף פעם לא ראיתי את אליסה מעורבת באיזה שערוריה או משו דומה 5. שחור מתאים לרגעים שהיא כועסת על משו או מישו

YaEl 15

New member
עונה ../images/Emo126.gif

שלי:
שחור - אני מאוד אוהבת ללבוש שחור, כי.. חח.. לא יודעת, זה יפה, וזה מרזה
ואני חושבת שזה טיפשי לקשר את הצבע הזה כל הזמן לפסמיות, ולדברים רעים.. זה צבע מאוד חיובי
ויש לי אולסטאר בצבע הזה
חום - עוד צבע שיש לי אולסטאר.. חח.. חום זה צבע יפה, ומחמיא, אבל לא לאנשים בלונדינים
תחשבו על זה :-S בעע... אני סוטה מהנושא...
כחול - צבע הג'ינס ! חוץ מזה, פעם זה היה הצבע האהוב עליי, כי הוא שליו כזה
ומרגיע
חוץ מזה.. אהמ המ.. יש אנשים יפים, עם עיניים בצבע הזה...
כתום - החדר שלי צבוע בכתום.. קיר אחד כתום כתום, ושאר הקירות צבע בהיר כזה.. כתום בהיר, שיש עליו פס דק של פרחים בצבע הכתום של הקיר ה..כתום כתום
איזה ניסוח מבלבל. אולי פעם אני אעלה תמונה... ואחרון... לא יודעת, אולי לבן? אבל אין לי מושג...
הצבעים של אליסה
שחור- כי זה יפההה !! בעע.. אין לי יותר מה לפרט בעניין. היא נראית טוב שהיא לובשת שחור..
לבן - כי לאנשים שחומים, בעצם, נשים שחומות, הצבע לבן ממש מתאים. יותר מלאנשים לבנים... לדעתי
אדום - זה מתאים לה !! לא יודעת למה, אני לא קונה את כל ההסברים של ה"חום ואהבה" פשוט צבע שמתאים לה. אולי בגלל שהיא מאוד.. נמרצת
ירוק - כי קראתי את התשובות שלכם, וראיתי שזה הצבע האהוב עליה. חח.. באמת דיי מתאים לה.. "טרופי"? חח.. אולי
וו.. המממ.. למה אני תמיד נתקעת.. לא יודעת. אין לי צבע חמישי. איזה מגניב --->> חגי תשרי

עונה../images/Emo9.gif

אמ..אני אישת מאוד אוהבת ורוד סגול לבן בד"כ אני לובשת בגדים כהים-זה מרזה.חח אני ממש לא מתחברת לצהוב-ממש לא
אמ..חום גם מתחבר אלי.חח גם אדום וכחול אני אוהבת מאוד
|ב|-איזה בלאגן.חח נעשה סדר: 1-סגול 2-ורוד 3-אדום 4-לבן 5-חום ושחור לאליסה לדעתי מתאים אדום-כי ראיתי אותה בבגד אדום מהממםם גם צבע שחור מתאים לה מאוד
כחול גם מתאים לה
אמ..אני לא ממש מסכימה שירוק הוא הצבע הכי יפה אבל הוא בהחלט הולם אותה
ולבן-אלגנטי

למעלה