2/8 הופעה בבארבי, מי שם?!

../images/Emo126.gif2/8 הופעה בבארבי, מי שם?!

2/8, 22:00 [פתיחת דלתות, אני מאמינה שההופעה תתחיל ב23:00] 40 ש"ח כרטיס
ולקראת ההופעה, כמו שהציעו אחרי ההופעה הקודמת- שאלונון-
באים?
עם עוד מישהו?
הופעה ראשונה שלכם?
לאיזה שיר אתם הכיייי מחכים?
אתם מאלה שיושבים או עומדים?
אתם מאלה שנשארים בסוף להגיד היי לכפיר או מתביישים והולכים? [אל תתביישו!]
עוד משהו שבא לכם להוסיף?
מי שיש לו שאלות, בקשות, התייעצויות, אל תתבישו לשאול , לבקש או להגיד. כל מי שכאן ישמח לענות ולעזור
מקווה לראות נוכחות גדולה מהפורום!!
נטע מנטה

../images/Emo27.gif

באים?
עם עוד מישהו? פעם ראשונה שאני הולכת לבד להופעה.. מלחיץ משהו ;[ הופעה ראשונה שלכם? לא לאיזה שיר אתם הכיייי מחכים? הממ נגיד 'עצוב' אתם מאלה שיושבים או עומדים? עומדים אתם מאלה שנשארים בסוף להגיד היי לכפיר או מתביישים והולכים? לגמרי מתביישים והולכים
עוד משהו שבא לכם להוסיף? נקווה שיהיה בסדר :$

../images/Emo126.gifייאי נראה אותך!

ובובה- אל תתביישי!!! אין לך ממה! ברור לך שביום שבת אני מושכת אותך איתי יד ביד לכפיר , נכון?

inbarIL

New member
../images/Emo3.gif

באים?
עם עוד מישהו?עוד לא יודעת..יש מצב שלבד
הופעה ראשונה שלכם?לא לאיזה שיר אתם הכיייי מחכים?"כלום", "אושר ועצב", "עצוב", "אין כבר זמן", "אם הוא ילך", "הפחד נעלם"..ועוד
אתם מאלה שיושבים או עומדים?בדר"כ עומדת..נראה מה יהיה
זורמים אתם מאלה שנשארים בסוף להגיד היי לכפיר או מתביישים והולכים? [אל תתביישו!]
עוד משהו שבא לכם להוסיף?
ממש מחכה לשבת
ולראות אתכם

בארבי כפר סבא או ת"א?

יו, אם חברה שלי תהיה ספונטנית בטירוף ונצליח להתארגן, יש מצב שאני אגיע!

תשובות לבינתיים

באים?-רוב הסיכויים שכן עם עוד מישהו? כנראה כן הופעה ראשונה שלכם? כן לאיזה שיר אתם הכיייי מחכים? יש לך כוח וגם לבד אתם מאלה שיושבים או עומדים?יושב נראה לי אתם מאלה שנשארים בסוף להגיד היי לכפיר או מתביישים והולכים? [אל תתביישו!] נשאר ברור עוד משהו שבא לכם להוסיף?: שאני רוצה כבר להכיר את כפיר ואת כולכם:)

../images/Emo126.gif../images/Emo9.gif

באים?99.99% ש
עם עוד מישהו?לא ידוע... הופעה ראשונה שלכם?שביעית!!!
לאיזה שיר אתם הכיייי מחכים?האור יעלה
סתם... אממ ליפול! הכי אנרגטי
אתם מאלה שיושבים או עומדים?נראה לי שאעמוד, אבל.. הכל פתוח
אתם מאלה שנשארים בסוף להגיד היי לכפיר או מתביישים והולכים? [אל תתביישו!]כמובן. החיבוק של כפיר זה מה שנותן לי כוח עד ההופעה הבאה
עוד משהו שבא לכם להוסיף?

נטע ח"ח על השירשור!

באים?כנראה שכן. עם עוד מישהו?מסתבר שלא. הופעה ראשונה שלכם?לא לאיזה שיר אתם הכיייי מחכים?אממ להיות עצמי/האור יעלה. אתם מאלה שיושבים או עומדים?ממ גם וגם תלוי. אתם מאלה שנשארים בסוף להגיד היי לכפיר או מתביישים והולכים? [אל תתביישו!]עד עכשיו לא,יום שבת כן. עוד משהו שבא לכם להוסיף?יאללה הופעההה,יאללה בלאגןןן.

inbarIL

New member
כיף שאת באה../images/Emo9.gif

סתם שתדעי..להיות עצמי והאור יעלה זה שני השירים היחידים שהוא לא שר בהופעות
[רק לעיתים נדירות
]

../images/Emo214.gifאת לא מבינה בכלל כמה שמחתי לראותך!

אני ממש רוצה לפגוש אותך בעוד הופעה
שווה להגיע מנתניה בשבילו, נכון? [במיוחד כשהוא מרקיד אותך לכבוד הגעתך...
]

shahar1989

New member
../images/Emo168.gif

באה, ענבר וניצן, לא, כלום, עומדים למעלה, נשארים, אוהבת
.

../images/Emo152.gif

באים? בהחלט. עם עוד מישהו? כן, חברה ששמה בישראל: גילי. הופעה ראשונה שלכם? של כפיר? כן. בכללי? לא, זו השלישית
לאיזה שיר אתם הכיייי מחכים? אין משהו ספציפי. אתם מאלה שיושבים או עומדים? זורמים... אתם מאלה שנשארים בסוף להגיד היי לכפיר או מתביישים והולכים? [אל תתביישו!] מתביישים
עוד משהו שבא לכם להוסיף? מנשמע?

../images/Emo214.gifפספסת את ג"קו ../images/Emo3.gif

בין היתר ביצוע משותף ל"יש לך כוח"... האכזבה היחידה שיכולה להיות לי מההופעה היא שהוא לא שר את "הלילה יעבור לו" [או שכן ולא שמתי לב?] וכנרת לא שרה את "עוד געגוע" מצד שני [לכל מטבע יש שני צדדים...], אלו שירים שקטים שגורמים לי תמיד לשקוע במחשבות... וההופעה אתמול הייתה כל כך מחשמלת שלא היה לי זמן לחשוב בכלל, פשוט להתמסר לשירים, לשיר, לרקוד קצת, להיות עצמי, להרגיש טוב. הכל נראה לי כמו חלום, הייתי בטוחה שאני לא אהיה בהופעה ותוך שעות ספורות ומספר אסמסים וטלפונים החלטתי להגיע מהדרום להופעה... סוף סוף אני לא מצטערת על זה. הייתה הופעה מאוד טובה
הא, וכפיר מתחיל לשיר את "האור יעלה" בהופעות, אני בספק אם יש משהו יותר טוב מזה.

למעלה