סכמש

../images/Emo126.gif../images/Emo11.gifסכמש../images/Emo11.gif

אני לא מוכנה שזה יהפוך להיות פורום נטע וענבריל. פשוט לא! נטע וענבריל זה מגניב- אבל זה פורום! וצריכים להיות פה הרבה אנשים! אז אל תעצבנוני! סכמשו. שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע לא של כפיר- אמן השבוע- אלבום השבוע- הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הייתי מעדיפה לשכוח- התחדשות השבוע- שוס השבוע- תכנונים לשבוע הבא- משהו קטן או גדול להוסיף? מקווה שבקרוב יהיה פה הרבה יותר פעיל. באמת מקווה. שיהיה לכולנו סופ"ש מעולה, המשך חג שמח ושיהיה טוב בכללי! אוהבת, נטע.

שלי פאר

New member
לא משחקים עם שלי פאר .

שיר השבוע של כפיר- אושר ועצב . שיר השבוע לא של כפיר- מה אעשה - ארז לב ארי אמן השבוע- לא היה אלבום השבוע- החדש של עידן רייכל הדבר הכי טוב שקרה השבוע- קניתי מלאאאאאאאא מלאא בגדים בלי קופר . הייתי מעדיפה לשכוח- את מה שאני תמיד נורא רוצה לזכור התחדשות השבוע- לי קופרררררררררררררר שוס השבוע- לא משחקים עם שלי פאר תכנונים לשבוע הבא- לעבוד לישון ולעשות הרבה דברים נעימים . משהו קטן או גדול להוסיף? כל העולם במה , כל החיים כוכבת , חיה לי בסרט . דברי עם העו"ד שלי .

inbarIL

New member
סופשבוע טוב..

שיר השבוע של כפיר-להיות עצמי, אושר ועצב, כלום
שיר השבוע לא של כפיר-פרדרטה..
אמן השבוע-לא יודעת
אלבום השבוע-
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-חופש
הייתי מעדיפה לשכוח- הרבה כאב
התחדשות השבוע-חזייה
שוס השבוע-מיכלי התגייסה
תכנונים לשבוע הבא- מפגש, מבחנים, לימודים, סילבסטר.
משהו קטן או גדול להוסיף?דמדומים סרט מדהים.

../images/Emo126.gif"cuz you're hot and your cold"

איזה שיר ענקקקקקקק!! שיר השבוע של כפיר-מה נשאר ממני- הצלצול החדש שלי
שיר השבוע לא של כפיר-אמממ הוט אנד קולד
אמן השבוע-עברי, יואבי וסנואו פטרול. אלבום השבוע-האנשים החדשים, יואבי והחדש של סנואופ הדבר הכי טוב שקרה השבוע-פלאפון חדשי, מסיבהההה, 600 כסף [כמו הילדים הקטנים
] , נראה לי שזהו
הייתי מעדיפה לשכוח- ריבים עם אמא.. התחדשות השבוע-פלאפון, ווינסטון לייט [הכי איכות!] וכסף. שוס השבוע-דיברתי עם מישהו שהיה איתי ביסודי ובכיתה ז' ולא ראיתי אותו ולא דיברתי איתו מכיתה ח' בערך, ועם עוד מישהי שהייתה חברה הכי טובה שלי ביסודי ולא דיברנו מאז כיתה ו' כי רבנו והלכנו לבתי ספר אחרים. זה היה הזוי. הכל בזכות האלכוהול
[זאת ועוד..
] תכנונים לשבוע הבא- היום מפגש, ובעיקר לחזור לבצפר, ובאמת לחזור. משהו קטן או גדול להוסיף?לא לשתות ברצף! לחכות שישפיע קצת ואז להמשיך. ו- פידג'לינג זה הכי טעים בארץץץ!!

אז מה אם כבר יום שני [שלישי../images/Emo3.gif]

שיר השבוע של כפיר- הפחד נעלם שיר השבוע לא של כפיר- המון המון אביב גפן..
אמן השבוע- אביב גפן אלבום השבוע- אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ההופעה של אביב, היומולדת לשירוש, מפגש פורום הייתי מעדיפה לשכוח- ממ לא לשכוח, אבל המצב הזה /: התחדשות השבוע- ממ :-|P שוס השבוע- אביב גפן הוא המלך
תכנונים לשבוע הבא- לפגוש אנשים, להשלים פערים.. משהו קטן או גדול להוסיף? נופ

למעלה