Through The Mirror
פרק 35

Little McMickey

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo121.gifThrough The Mirror../images/Emo63.gifפרק 35../images/Emo213.gif

אז ככה, זה הפרק לפני האחרון ורציתי לומר לכולןןןןןן שאתן מדהימות ותודה רבה שקראתן והגבתן בצורה מדהימה
וזה ממש נתן לי השראה לכתוב יותר טוב. הפיק הזה באמת שינה את הכתיבה שלי, השתפרתי כל כך והכל זה ממוטיבציה שנתתן לי לכתוב עוד ועוד ועוד
אני מרגישה שעליתי רמה
. נתחיל: מאי שוחררה מבית החולים הישר הביתה עם כל החברים, בהמשך הפרק ראינו איך התפתחו החיים השונים של כל אחד ואחד מהחבורה, הלהקות המשיכו ומשפחות נוצרו ולפתע קרה דבר:שורות אחרונות: "מיקי? ראית את זה?" אשלי שאלה אותה בפתאומיות. "מה? מה קרה? את בסדר?" מיקי הסתכלה עליה. "אני.. אני.. הנה שוב!" אשלי אמרה לה. "אני לא מאמינה" מיקי אמרה ואלה קראו להארי ולכולם מיד. הפרקים הקודמים לפרק הזה אני מוסיפה ציור, שקוראת סמויה בפורום ציירה בהשראה של הפיק שלי
קוראים לה יפי [עם חיריקים
] והיא ציירת מדהימה
מימין: מיקי, אלכס, אשלי ומאי. תודה רבה לך
אז הנה הפרקים האחרונים ותהנו
פרק 35 *בבית החולים* "אני לא מאמין שזה קורה, אני פשוט לא מאמין" הארי אמר לעצמו. כל החבורה הגיע אל בית החולים לראות מה קורה עם אשלי. "אוקיי אז ככה" הגיע דוקטור שפירמן לדווח על מצבה. "אני לא יודע מי אמר לכם שהיא לא תוכל ללכת שוב אבל היא בהחלט יכולה. ראינו סימנים של עצבים באזור, ופעילות באזור, היא בהחלט הצליחה להזיז את כפות רגליה וזו רק ההתחלה. הסברתי לה שנוכל לנתח כדי להחזיר לה את השליטה ברגליה והיא תוכל ללכת שוב". "באמת? זה אפשרי??" הארי קם ושאל. "בהחלט אפשרי! יש לנו כמה ממנתחי המוח הטובים ביותר" דוקטור שפירמן אמר. "זה נס, פשוט נס!" מאי אמרה. "הו דאגי! איזה כיף". "לא יכול להיות יותר טוב מזה" הארי אמר. "שמעת, חמודה? אמא תוכל ללכת שוב". "עכשיו היא תוכל לשחק איתי כדורגל גם, אבא?" ג'ונאס שאל באיטיות. "כן, היא תוכל! ועוד יותר מזה" הארי הרים אותו על ידיו. "תודה". *בחדרה של אשלי* "היי אלופים!" אשלי חיבקה את ילדיה. "שמעתם, אה?". "כן, ואנחנו כל כך שמחים!!" הארי ניגש אליה ונשק לה בלחי. "זה נפלא אשלי, את עושה את הניתוח, נכון?" מיקי שאלה. "יש לי את החששות שלי, אבל הרופא הסביר לי כל צעד ואני בטוחה שיהיה טוב" אשלי אמרה. "אנחנו נהיה פה, כל שלב ושלב איתך" אלכס אמרה לה. "אני יודעת, אין עליכם בעולם" אשלי אמרה ובאותו רגע הגיע שליח אל תוך החדר. "משלוח פרחים" אמר השליח. "ממי? אלוהים כמה זרים?! ובלונים??" אשלי ראתה את הכמות. "1,2,3,4,5 יאו!" "יש פה כרטיס, רק תחתמי על זה" הוא אמר ויצא. "יואו! מדהימים!" אשלי קראה את הכרטיס. "תקשיבו 'למתופפת הכי מדהימה בלהקה הכי טובה אי פעם, החלמה מהירה ושלא תדעי עוד מחלה. לא עוד תאונות ולא עוד חדרים בבית החולים שתחזרי אלינו לבמה בריאה ושלמה לעוד הופעה שאין כמותה. מקבוצת המעריצים שלכן במייספייס' ויש את האתר שלהם כתוב פה וגם את המייספייס". "מעריצים מדהימים יש לכן" דאגי אמר. "גם לכם, אבל לא כמו שלנו... הם כאלה מסורים" מיקי אמרה. "כן כמו שלכן ואפילו יותר!" דני צחק. "סתום" מיקי צחקה. "כן, אז קבעתי לך תור לניתוח וניפגש מאוחר יותר" הדוקטור נכנס שוב להודיע. "אין בעיה, תודה רבה" אשלי אמרה לו. "היי, מאי, דאגי תוכלו לקחת אותם למטה? לחדר משחקים?" הארי שאל אותם. "כן בטח" מאי אמרה לו. "לכו עם דודה מאי ודוד דאגי וכשאמא תחלים תבואו להגיד לה שלום, אוקיי?" הארי התכופף ואמר להם. "אוקי, אבא" אמרה ג'יימי. "תשמרי על אחיך הקטן" הארי אמר. "אוקי, אבא" היא חייכה אליו וחיבקה אותו. "ביי אמא". "ביי מתוקים שלי" אשלי אמרה להם כשהכינו אותה לניתוח. "את תהיי בסדר!" מיקי אמרה לה. "אני יודעת... אני חייבת להיות" אשלי חייכה. "אשלי!" באותו רגע נכנסה לחדר אימה של אשלי, סוזן, ואביה וויליאם. "אמא" אשלי חייכה בשמחה. "זה נכון? שמענו נכון?? מיקי התקשרה אלינו... ו... ו—" סוזן החלה לומר. "כן, אמא, זה נכון!" אשלי חייכה מאוזן לאוזן וחיבקה את אימה. "הו, אבא... התגעגעתי". "גם אני, ילדונת" אביה וויליאם ניגש אליה והחזיק את ידה. "הארי! בני... מה נשמע איתך? איפה הילדודס?". "ממש כאן, הכל מצויין... אין בעיות אין כלום, חוץ מהנס הזה שקרה עכשיו" הארי סיפר לו. "היי! ג'יימי, איזו ילדה גדולה את כבר!" וויליאם קרא לג'יימי. "כן סבא. אמא גם מנסה ללמד אותי לקשור שרוכים, זה קשה" אמרה ג'יימי. "הו, לא כל כך קשה, אני מבטיח שאלמד אותך אוקיי?" הוא אמר וקרץ לה. "אוקיי" היא חייכה אליו. כולם התכוננו לרגע הגדול, לראות אם הניתוח הצליח ואם אשלי תוכל ללכת שוב, סוף כל סוף. *לאחר הניתוח* כולם קמו ממושבם כשהגיע הרופא לבשר להם על שקרה. "דוקטור?" אימה של אשלי, סוזן שאלה. "הניתוח... הצליח! אשלי בריאה ותוכל ללכת על רגליה!" הוא אמר בשמחה. "הו! יופי... איזו הקלה.. תודה תודה רבה!" הוריה של אשלי התחבקו וכולם היו שמחים. "חדשות מעולות, שיואו איך הכל מסתדר" אמרה מאי. "לגמרי" הוסיפה מיקי. "היא תצטרך לעבור שיקום בזמן של 3 שבועות בערך. אתם בבית תצטרכו לעזור לה, להציב לה אתגרים שהיא תוכל לשלוט שוב ברגליה ולהתרגל לזה ש... היא יכולה ללכת בעצמה" הרופא הסביר להם כל מה שצריך לדעת אחרי הניתוח. הוריה של אשלי נשארו בסביבה כל זמן השיקום ותמכו בה. בזמן הזה מיקי, דני, דאגי ומאי נסעו להוריה של מאי, שהיו כמו משפחה למיקי. "אז מה, דני? יש כבר תכנונים?" שאלה ג'קי, אימה של מאי. היא תפסה את דני לשיחה. "אני חושב שאחרי שנתחתן... אני לא מתכנן שום דבר עכשיו" דני ענה לה. "אתה לא רוצה ילדים?" היא שאלה. "אולי בעוד... שנתיים ככה. כרגע? לא" הוא צחק. "אני לא חושב שזה מתאים לנו...". "הבנתי... הו! מיקי... בדיוק דיברנו עליך" אמרה ג'קי כמיקי נכנסה לחדר. "באמת? נחמד לדעת" מיקי צחקה. "בטח בקשר לחתונה". "כן, בדיוק" דני אמר במהירות. "אז מתכוננים לזוז?". "כן, מאי ודאגי כבר העמיסו הכל" מיקי אמרה לו. "תוכלי לקרוא למאי? יש לי משהו להגיד לה, חשוב... בעצם לשתיכן" אמרה ג'קי למיקי. "כן בטח" מיקי הלכה וקראה למאי. מאי הגיעה יחד עם מיקי לראות מה קרה. "אמא?" מאי נעמדה על ידה. "שבי" אמרה ג'קי. "לא רוצה. מה קרה?" מאי שאלה בסקרנות גדולה. "בבקשה שבי!" ג'קי התעקשה ומאי ומיקי התיישבו שתיהן בעוד דני ודאגי עומדים מנגד. "הו, הנרי. אני מספרת להן... בוא שב" ג'קי אמרה לבעלה, אביה של מאי. "אמא! את מוכנה בבקשה להגיד לי מה קורה? על מה העניין??" מאי שאלה. "אוקיי, לפני כחודשיים... הלכתי לבדיקה, לא משנה איזה. החדשות הן... הו הנרי..." ג'קי החלה לומר ולא יחלה לסיים מרוב ריגוש. "זה בסדר..." הוא ניחם אותה. "לאמך יש... סרטן בכיס ההמרה". "מה?! אמא?" מאי לא האמינה למשמע אוזנייה. "כן... הו..." ג'קי חיבקה אותה. "הו, ג'קי" מיקי ניגשה אליה גם היא. "זה במצב מתקדם... ולא נשאר לי הרבה זמן... כל רגע" ג'קי בכתה. "אמא... לא, יותר מדיי אסונות במשפחה הזו!" מאי אמרה. היא צדקה, במשפחתה יש היסטוריה של מוות מסרטן, כל סרטן שהוא. "אני מצטער..." דאגי גם הוא נכנס. "אתם צריכים ללכת... בבקשה מאי, זה קשה לי" ג'קי אמרה. "לך? לך?? אמא, את לא יכולה ללכת לי" מאי בכתה ומיקי חיבקה אותה מצד אחד ובשני דאגי. "לכי ילדתי... אל תשארי פה, אני יודעת שאת תסבלי... כמו שקרה עם סבתא" אמרה לה ג'קי. מאי והאחרים התארגנו לעזוב. משמחה של האיחוד המשפחתי זה הפך לעצב. "להתראות! ביי, ג'קי... אוהבת אותך" מאי ומיקי קראו ביחד. "ביי אמא! אני אחזור!" מאי אמרה. "נחמ

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק+פרק 36- פרק אחרון../images/Emo124.gif

המשך: "נחמדה.. המשפחה שלך... נורא" דאגי אמר. "כן... רק שאבא שלי, לא אהב אותך ממש" מאי אמרה לו. "באמת? זה נראה כאילו הוא כן" דאגי אמר. "אממ לא" מאי התעקשה וצחקה. "הפסד כולו שלו" דאגי צחק. "אני בטוח שאמא שלך תהיה בסדר" אמר דני. "היא לא יכולה כבר... עבר החלק הזה, דני, אין צורך" מאי אמרה. "נחיה ונראה". -------- פרק 36 ואחרון *בחזרה בבית לאחר שבועיים* "אוקיי מוכנים?" אשלי שאלה לאחר שאספה את כולם בסלון ביתה. "נו אשלי!" אלכס זירזה אותה. אשלי קמה ממושבה והארי גם כדי להיות בכוננות לעזור לה. אבל היא לא הייתה צריכה עזרה כלל. היא נעמדה למשך כדקה והחלה ללכת צעד צעד, בזהירות רבה. היא הצליחה ללכת ונהנתה מזה. "אשלי! ואוו!!" מיקי קראה ובאה לחבקה, כולם באו גם ועשו חיבוק אחד גדול, חיבוק קבוצתי. "אני לא מאמינה בעצמי" אשלי אמרה ודמעות עלו לה. "זה נפלא" דני אמר וחיבק אותה. "כל מה שנשאר זה להיפטר מהכיסא הארור הזה" אשלי חייכה ודחפה אותו מחוץ לביתה. לאחר כשבוע מאז אשלי עשתה את צעדיה הראשונים היא החלה ללכת כמו כל בנאדם רגיל, היא נעזרה במקל פה ושם אך בכלליות היא הייתה משוחררת יותר מתמיד ובשליטה מלאה על חיה. היא והבנות נתנו הופעה ראשונה מאז התאונה שבה אשלי ללא כיסא גלגלים, המעריצים הריעו ושמחו על כך. זו הייתה ההופעה הכי טובה. "הו! עוד זר!" אשלי אמרה כשנכנסה אל ביתה. "יש שם עוד אחד אמא" אמרה לה ג'יימי. "ואוו! מי עשה את זה?" אשלי שאלה. "אני!" ג'יימי קפצה ואמרה. "כל הכבוד! אני מתה על זה!" אשלי נתנה לג'יימי נשיקה ענקית. "איפה אבא?". "בחצר..." ג'יימי ענתה לה. "ואחיך? היכן הוא?" אשלי שאלה. "מקודם ראיתי אותו... הוא היה בחוץ" ג'יימי ענתה והחלה לחפשו. "איפה בחוץ? הארי?!" אשלי קראה לו. "כן? היי שלום" הארי אמר לה ונשק לה על הלחי. "ג'ונאס איתך, נכון?" אשלי שאלה אותו. "לא, הוא יצא עם ג'יימי לקבל אותך" הארי אמר. "ג'יימי, היכן אחיך?". "חשבתי שהוא איתך" היא החלה לבכות. "אני מצטערת". "לא, מתוקה אל תבכי..." אשלי חיבקה אותה. "הארי תחפש אותו בבקשה!". "ג'ונאס! ג'ונאס!!" הארי חיפש אותה מחוץ לחצר, ברחוב. "אלוהים..." "אלכס? בבקשה, את יכולה לבוא אליי? ג'ונאס נעלם!" אשלי התקשרה אל אלכס. "מה?! אוי אלוהים, אני אתקשר גם למיקי" אלכס אמרה וניתקה. דני, מיקי ואלכס הגיעו כדי לעזור ולבנתיים התקשרו למשטרה. "הוא היה בבית ונעלם... השער היה נעול, אין מצב שהוא היה עובר אותו" סיפרה אשלי למשטרה. "הוא רק בן 3..." הארי היה מתוסכל. "הו, הארי.... בוא... בוא נמשיך לחפש" דני אמר לו. "ג'ונאס! ג'ונאס הקטן? זה דוד דני...". "סליחה... איפה אבא?" ג'ונאס פנה למישהי ברחוב, איפה שהוא היה. "איפה ההורים שלך קטנצ'יק? אויש אתה מלוכלך... בוא ננקה אותך" האישה הזרה לקחה אותו איתה, ביתה היה ממש קרוב. אשלי והארי נתנו את תיאורו של ג'ונאס ופירסמו אותו ברחובות. התקבלה ידיעה שראו ילד דומה הולך עם אישה כלשהי, השוטר שראה את זה עקב אחריה. "חטפו אותו??" אשלי שאלה. "אנחנו נברר הכל גברתי" אמר השוטר. "אוי..." אשלי מילמלה והארי אחז בה. "אל תדאגי אשלי, נמצא אותו" אמרה לה אלכס בנסיון להרגיעה. לאחר כשעתיים מצאו את ג'ונאס בדירתה של האישה, עצרו אותה על ניסיון לחטיפה ובסוף היא שוחררה לאחד עדותם של כמה עדים, שכניה. "ג'ונאס!" אשלי רצה אליו לחבקו, יחד איתה גם הארי. "שלא תעשה את זה שוב!". "איך יצאת?!" הארי שאל אותו. "פרחים, פרחים" ג'ונאס אמר. "מה?" אלכס שאלה. "זו הדרך שלו להגיד גנן" אשלי צחקה ועליה דמעות של שמחה. "אז הגנן בטח עשה משהו..." מיקי אמרה. "פה אין לו מה לחפש יותר" הארי אמר. "בדיוק!" דני הוסיף. "מה קרה, דני?" הארי שאל. "כלום... אני פשוט... שמח" גם לדני היו דמעות שמחה, הוא היה קרוב מאוד לג'ונאס. --------- יש המשך זה פשוט ארוך מדיי XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifנו איפה ההמשך?../images/Emo69.gif

אני כבר מ-11 עושה רענןרענןרענן XD אשלי יכולה ללכת!
איזה חמודני

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו איזה מדהים הציורDD:

עכשיו נצטרך לחכות עד שתחזרי מהעבודה להמשך?

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifההמשך של פרק 36../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

סורי ממש סורי!! פשוט לא ידעתי שיקח כל כך הרבה זמן להעלות את הפרקים הקודמים וכבר הייתי צריכה ללכת לעבודה וב"ה הרווחתי 170 שקל ככה שכסף למחר יששששש!!! המשך *יומיים לאחר מכן* "אוי לא..." מיקי התעוררה בבוקר וראתה את סדיניה, מוכתמים בדם. "לא.. לא..." היא החלה לבכות. "מיקי?! מה קרה? מה זה?!" דני התעורר וראה את הכתמים. "לא... אלוהים לא.." מיקי לא הפסיקה לבכות ופנתה אל דני שאחז בה. "בבקשה, ספרי לי" דני אמר בייאוש. "הו, מיקי". "לבית חולים דני! קח אותי לבית חולים!" מיקי קראה לו. הם הגיעו לבית חולים תוך זמן קצר ומיקי עשתה בדיקות, זה לבטח היה קשור להיריון. דני ומיקי חיכו בחדרם לשמוע על התוצאות. "מיקי... מה קרה? מה זה היה?" דני שאל. "אני מצטערת שלא סיפרתי לך קודם..." מיקי החלה בכך. "אני בהריון של 4 וחצי חודשים..." היא חייכה חצי חיוך. "רציתי לספר לך ממש עוד שבוע...". "באמת?! אני... ואוו" דני אמר. הוא היה בשוק. "דני... אין מה לשמוח, אני לא בטוחה שיש על מה לשמוח יותר" מיקי הייתה עצובה. "למה מה—" דני החל לומר והרופאה נכנסה לחדר. הוא הסית את מבטו אליה מיד. "אני מצטערת, מה שקרה לה זה הפלה טבעית... הבעיה הייתה שהעובר שלך היה פגום, היה לו מום כלשהו שהוא לא יכל להתגבר עליו וזה מה שקרה. אני מצטערת" אמרה הרופאה. מיקי הייתה עצובה לשמוע על כך, היא כל כך רצתה תינוק, אחד משלה. לאחר שראתה את התינוק של הארי ואשלי נהיה לה חשק. היא זאת ששמרה עליהם כשהיה צריך, זאת שתמיד עזרה. היא הבינה בזה, בהכל. "כן... הבנתי את זה... לא רציתי להאמין..." מיקי בכתה. דני תמך בה וניחם. "תהיה אפשרות... כלומר, עוד נוכל.." דני רצה לשאול ולא מצא את המילים. "כן, אם העוברים יהיו בריאים, אתם בהחלט תוכלו להביא עוד ילדים. הבעיה הייתה רק בעובר זה" הרופאה הסבירה. "הנה מיקי, עוד נוכל... אנחנו נהיה בסדר" דני אמר לה. "אני יודעת..." מיקי אמרה ונרגעה. דני עידכן את כולם בבית שלא ידעו, רק אשלי ידעה והייתה המומה. "אני כל כך מצטערת מיקי..." אשלי ניגשה אליה יחד עם ג'ונאס הקטן. "למה דודה מיקי בוכה? היא קיבלה מכה?" ג'ונאס שאלה בתמימות. "דודה מיקי נורא עצובה עכשיו, רוצה להיות איתה קצת?" שאלה אשלי. "אשלי, לא... בבקשה..." מיקי אמרה לה. "אני מבינה, עוד מעט נבוא שוב אוקיי?" אשלי אמרה לג'ונאס שהלך לאביו. "יש לך מזל שתוכלי עוד להביא ילדים, אם הרחם שלך היה פגוע.. זה היה אבוד" אשלי אמרה לה. "אני יודעת... זה כל כך כואב, לאבד ילד, אלוהים! למה... למה" מיקי כאבה. מיקי שוחררה לאחר כמה שעות לביתה והייתה בדיכאון זמן מה. לאחר מספר חודשים היא ודני ניסו להיכנס להריון שוב, דני אמר לעצמו שהוא חייב... אפילו לפני החתונה שהייתה רחוקה במספר חודשים. הם לא הצליחו אך לאחר חודשיים מאז החתונה, ביולי, מיקי נכנסה להריון. כרגע היא בחודש השישי עם בתם שלה כבר נתנו שם, צ'לסי. על שם קבוצת הכדורגל האהובה גם על מיקי וגם על דני. טום ואלכס התגברו על הבעיות שלהם ביחד, וטום נקי כבר שנה שלמה. אך הוא ואלכס נפרדו ועדיין חברים טובים. דאגי ומאי עדיין ביחד ומבלים כמו כל זוג צעירים אחר, יותר מדיי אפילו. אך דאגי מתכוון להיות רציני עם מאי ולהציע לה להינשא לו בסוף ינואר הקרב. אימה של מאי נפטרה בדיוק כשמיקי נכנסה להריון ומאי בעצמה נכנסה לדיכאון, היא ואימה היו ממש קרובות אך דאגי היה שם לתמוך בה, היא אמרה בראיון שללא דאגי... היא לא הייתה יכולה לעבור את זה. באשר לאשלי והארי? הם החליטו להיות יותר מחברים וכרגע גם אשלי בהריון בחודש השני. הם עדיין מתנהגים יותר כמו חברים טובים מאשר מאהבים, אבל ככה הם מעדיפים בעצם. הלהקות עדיין מופיעות ביחד ולחוד, יש להם הצלחה גדולה וקהל רחב בכל העולם. לאחר כל האסונות וכל הבעיות שהיו להם, לחוד וביחד בסוף הכל מסתדר והגיע האושר שלו כולם חיכו וזה אושר יותר ממה שיכלו לקוות, בשמחה, בזוגיות, בילדים, באהבה ובחברות מדהימה. מי ידע שאת כל זה ייצור מפגש אחד ויחיד באודישנים ללהקת חימום, על רקע המוזיקה ועבודה שמפה התפתחה למשהו אישי, חדש ומפתיע. "לחיינו!" כולם הרימו כוס בארוחה חגיגית לכבוד השנה החדשה, לכבוד משפחה, אושר, כיף והמון אבל המון אהבה. ה ס ו ף . --------- אז? איך? הופתעתם? אהבתם? איך הפיק בכלליות? עכשיו תגידו כל מה שאתן חושבות בכנות
אוהבת
ושוב סליחה חח

dougie10

New member
הכל מושלם!!!..אין מה להוסיף יותר מזה!

אהבתי כל פרק ופרק!!!...

dougie10

New member
נ.ב-

את גאון!!.. איך את יכולה לחשוב על דברים כאלה!!... נהנתי מכל פרק בסיפור שלך.... והפרק האחרון היה שולט במיוחד....חבל שזה נגמר...ואני אשמח אם תעשי עונה שנייה שיהייה לך זמן! (אני בטוחה שהוצאות ספרים יקבלו את הסיפור שלך!!.. >> וזה יהייה מגניב אם תעשי מזה ספר!! ) ושוב....השלמות חוגגת!

יאיי חיכיתי לזה כל היום D:

חיכיתי לזה כל היום,כל שניה נכנסתי לבדוק אם העלת D: וואו פשוט אין לי מילים! איזה סיום מושלםםםםםםםם !@#^%$&*^@%#! היית חייבת להרוג מישהו אה?
לא נורא,זה ממש הוסיף! איזה כיף שדני ומיקי התחתנו ומיקי בהריון יאייייי! אבל לקרוא לבת שלהם על שם קבוצת כדורגל? כמה אופייני לדני
ידעתי שטומי יצליח להיגמלל! רק חבל שהוא ואלכס כבר לא ביחד :/ איזה חיוך ענק עלה לי על הפנים כשקראתי שדאגי עומד להציע נישואין למאייי
ס'פשוש דאגי הזה,שהוא מנחם אותה! הם הזוג הכי מדהים שיששש הארי ואשלי-ידעתי ידעתי ידעתי שהם בסוף יהיו יותר מחבריםםם! איזה יופיי,הם כאלה חמודים ביחד DD: כלכך פחדתי שיהיה לזה סוף דיי עצוב כמו ב"לא רק ידידים".. אבל עשית סוף ממש מוצלח! גם עצוב(התינוק של מיקי ודני,ואמא של מאי),מרגש,מפתיע ובעיקר סוף טוב ומשמח :) נורא חבל שזה נגמר,ואני כבר לא יכולה לחכות לפיק הבא שלך, כי יהיה עוד פיק נכון? (נכוןןןןןןן?!?!?)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואווו תודה../images/Emo9.gif

חייבם להרוג מישהו כדי שהכל לא יהיה מושלם
נמאס לי לעשות קיטשי למרות שזה מה שיצא כמעט חחח זה לא רק רעיון של דני לקרוא על שם קבוצת כדורגל, גם מיקי
אבל כן כל כך אופייני לדני
אממממ התחלתי פיק חדש.. אני קצת תקועה, אבל לא יהיה לי זמן להשלים אותו וגם להעלות לפורום כי אני עפה לצבא בעוד חודשים... פחות אפילו...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הווו מרגש! DDD:

אלכס וטום נפרדו??
חחחחח סתם מגניב מגניב, זה טוב שלא הכל מושלם בקיצור, ממש אהבתי את כל הפיק היה חמוד ביותר והיו קטעים ממש מצחיקים, מרגשים ואמיתיים. הסוף ממש יפה
אהבתי

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

אהבתי
אחלה סיום
פיק מפתיע,מותח ומגניבD:

McFly My Life

New member
מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אחח הנה הגיע הסוף.. אני התגעגע
מאוד מאוד!!
וואו אני מצטערת מראש על החפירה הייתי חייבת לשפוך חחח
וואי אהבתי כ"כ את הסוף אני שמחה בשביל דאגי ומאי איזה חמודים דאגי מציע לה נישואים?!איזה מתוק
אני כ"כ שמחה בשבילם אבל מסכנה מאי..אויי דאגי עוזר לה איזה חמוד ודני ומיקי איזה מזל שהם יכלו ללדת בטח צ'לסי תהיה מדהימה
חח הם קראו לה על שם קבוצת כדורגל אויי דני דני.. אשלי והארי כבר שלושה ילדים יש להם יואו..ואשלי הולכת יאיי
רגע אז הם לא מתכוונים להתחתן?!
ובאשר לאלכס וטום למה הם נפרדו?חבל..אבל לא נורא חברים טובים גם טוב
עשית בטוב שלא הכל מושלם בסוף כי אז זה היה יותר מדי הזוי.. אבל הסוף ממש טוב אהבתי אותו מאוד
ובאשר לכתיבה שלך אני ממש אוהבת אותה... את כותבת ברור ומובן וקליט ויפה ומדהים
ד"א אמרתי לך שקראתי את הפיקים האחרים שלך?!לא כולם אבל 2 כבר סיימתי וכל מה שיש לי להגיד אליהם זה:ו-ו-א-ו!!!
הייתי רוצה אם תוכלי להעלות לי את שאר הפיקים\סיפורים שלך
ולגבי זה:"מי ידע שאת כל זה ייצור מפגש אחד ויחיד באודישנים ללהקת חימום, על רקע המוזיקה ועבודה שמפה התפתחה למשהו אישי, חדש ומפתיע." כאילו באמת הכל התחיל רק מהמפגש הזה!? הם לא הכירו אחד את השני ועכשיו הם כבר נשואים+
וכמה הם עברו ביחד תאונות,עצב,כעס,שמחה,אכזבה,חזרות,הופעות פשוט לא יאמן...
וואו אני מצטערת על החפירה חחח
אהה ומיקי..האם יש לי למה לקוות,לצפות,לחכות
נ.ב-לגבי הציור הוא מדהים אהבתי אותו כל כך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני אוהבת חפירות../images/Emo3.gif

צ'לסי תהיה מדהימה!! עם איך שדני נראה איך לא
הארי ואשלי.... לא תיכננתי כזהה רחוק עד לחתונה אבל רק שתדעי שיש כאלה שמעדיפים בלי חתונה למשל דודה שלי וחבר שלה יש להם ילד כבר והם לא נשואים וטוב להם ככה. לפעמים נישואים קצת הורסים משהו. אני יעלה לך את הסיפורים שסיימתי, עוד מעט אני מעלה לפורום עוד פיק שסיימתי לאחרונה
הכל התחיל מהמפגש הזה, באודישנים כי הן היו צריכות להקת חימום.. וכן.. ככה זה קורה.. מפתיע. יש מצב שיש למה לקוות

Mcflymylife

New member
../images/Emo180.gif מקמיקי ...... ../images/Emo180.gif

וווווווווואו , אין לי מה להגיד . @ זה כ"כ מרגש . :) הפיק היייה ממש ממש טוב , :) היה בו קצת מהכללללללל P: את כותבת באמת מדהים 3 > ויש קצת מהכל , ~ האמת היא שאני לא יודעת מה אני יעשה כל שבוע בלעד בפיק שלך . :) זה יהיה דיי חסר לי .
אני יהיה ממש ממש מאושרת אם תפרסמי עוד פיק שלך [ ; ואני הייתי ממש רצינית ואני יודעת שאני חופרת ... אבל אני באמת באמת חושבת שאת צריכה להשקיע בזה , הרבה יותר מלכתוב פיקים באינטרנט . 3 > חחחח ב3 מילים יש לך עתיד
אז ככה -
פרק 35
הקטע עם המעריצים של הבנות מהמייספייס , הייה די הומוריסטי ומצחיק חח 3 > במיחחד תקטע הזה , "מעריצים מדהימים יש לכן" דאגי אמר. "גם לכם, אבל לא כמו שלנו... הם כאלה מסורים" מיקי אמרה. "כן כמו שלכן ואפילו יותר!" דני צחק. "סתום" מיקי צחקה. " חחח זה היה מצחיק אווח איזה מתוק דני הזה . ^^ היה ממש משמח שאשלי עברה את הסיוט עם הכסא גלגלים , אבל אם תשימי לב לנו זה עבר מהר , בגלל שרשמת לאחר ארבעה חודשים או חודשיים . ו " לה " ( לדמות חח ) זה באמת עבר הרבה זמן ככה שזה יותר מציאותי . 3 > מה שקרה עם ההורים של מאי באמת היה עצווב . :) דאגי היה כ"כ תוומך כל הכבוד לו חחח [[[= "נחמדה.. המשפחה שלך... נורא" דאגי אמר. "כן... רק שאבא שלי, לא אהב אותך ממש" מאי אמרה לו. "באמת? זה נראה כאילו הוא כן" דאגי אמר. "אממ לא" מאי התעקשה וצחקה. "הפסד כולו שלו" דאגי צחק. אייך הווא לא אוהב אותו ?! את יכולה להסביר לייייייייי חח בקטע הזה , באמת רואים שזה לא אמיתי כי לא לאהוב את דאגי זה לא יכול לקרות חחחחחחחחחח 3 >
פרק 36 ו א ח ר ו ן
ווואי זה היה פרק שהיה בו קצת מה-כל ! וזה מה שאהבתי . :) חשבתי כזה איזה פרק תעשי לפרק אחרון ועד כמה רחוק תלכי חח , וזה בידיוק הפרק שציפיתי לו ולא התאכזבתי בכלל !!! ממש אהבתי
"בדיוק!" דני הוסיף. "מה קרה, דני?" הארי שאל. "כלום... אני פשוט... שמח" גם לדני היו דמעות שמחה, הוא היה קרוב מאוד לג'ונאס. איזה יפה הקטע הזה :) "תהיה אפשרות... כלומר, עוד נוכל.." דני רצה לשאול ולא מצא את המילים. יא איזה מתוווקי הוא . ^ וזה הקטע שאהבתי מכל שני הפרקים !! מי ידע שאת כל זה ייצור מפגש אחד ויחיד באודישנים ללהקת חימום, על רקע המוזיקה ועבודה שמפה התפתחה למשהו אישי, חדש ומפתיע . גמאני חשבתי על הקטע הזה בהתחלה של הפרק 36 . % בקיצווווור מיייקי ? את ממש מוכשרת , :) והפיק היה הכי מדהים שבעולם . !1 הציור באמת באמת מקסים בעיינייי ......... [= וזייהו אני מקוה שיהיה עוד פיק . :) תשמרי על קשר במסן
[email protected] נ.ב. בקשר לתמונה ... איזה קשה יהיה לדמיין אותו אבא 3 > חח אוהבת
3 >

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשלום שלוםם

תודה רבה לך! ואני לא חושבת שיהיה לי עוד פיק עם פרקים בפורום כי פשוט אין לי זמן לכתוב כל כך הרבה פרקים ובכלל לחשוב על עלילה ולהתחיל לכתוב עלילה וזה חח יש מיליון רעיונות אבל להעלות אותם בכתב זה פשוט קשה.. אני חושבת שגם אם אני הייתי מביאה את דאגי הביתה לא היו אוהבים אותו
אמא שלי כבר אמרה את זה
דני כאבא..... אחחחחחח איזה חלווווום
תודה תודה תודה

Mcflymylife

New member
חחחחחחחח

אני הייתי אוהבת אותו זה הכי חשוב לא ? :) חחח כה זה דיי חמוד לתאר אותו כאבא ( את דני ) במיחד שהוא הסתדר עם גואנס הקטן :) ממ וחבל . ::(:(:(:( אבל אמרת שיש לך פיק מוכן לא?

למעלה