|כוכב|
ספרו איך היה!!

../images/Emo126.gif../images/Emo124.gif|כוכב|../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifספרו איך היה!!

הייתי במרחק הליכה מהבארבי עד 11 וחצי בערך והיה לי קוועץ' בלב. אז מה היה? מי היה? איך היה? ספרו שתפו.. והשתתפו גם בשרשור האופטימיזם כאן מתחת

אריאלה כפרעלייה התקשרה אלי ב"להיות עצמי"

אחח זה היה מושלם לשמוע את השיר הזה חבל שלא הייתי שם בלייב אבל לא נורא,אני מעדיפה להיות שם בלייב כשאני במיטבי ולא כשאני נודל(ית) חסר(ת) כוח ..

../images/Emo214.gifזה מוזר

בחצי שנה האחרונה, ואני לא צוחקת, זאת הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה. כנראה זה צירוף של כל האנשים והרגשות שהיו באותו ערב... כמו שאמרתי לכנרת, הביצוע היום של "הפחד נעלם", כמעט גרם לי לבכות. הרעיון של הזיקוקים...היה ממש מדהים, חייבים לחזור על זה האנרגיות המטורפות, הריגוש...האנשים שהיו איתי, האהוב שלי שכבר יודע כמה שירים שלמים בע"פ.. וההפתעות שבדרך
מחכה כבר ל17 לחודש הבא, יומולדת למיכליייייייי

שמעתם ששחר היא מלכת הבארבי?

טוב-שלא-קפאתי-למוות. אבל אני אומרת, שאם כבר למות מקור, אז שזה יהיה בהופעה של כפיר, כי אז זה מבטיח שנמות מאושרים
התאורה היתה פשוט עוצרת נשימה היום!! וזה אפילו הוסיף עוד יותר לכל ההווי הכללי. אולי זה בגלל שהיינו היום בהאנגר 11 ולא בקיסריה
ב"ליפול" אני אשכרה נפלתי מהרגליים מרוב קפיצות ובלאגנים, וזיקוקים, ויאללה בלאגן ויאללה בינגו [שהנחתי לרגע קט על הבר, ושנייה אחרי זה הסתובבתי ומישהו גנב לי אותו!!], ואני יותר ממוכנה כבר לדיסק הבא, אז קדימה. עכשיו. נו! ואל תשכחו שמי שלא מוחא כפיים, הוא בן זונה [אלא אם כן הידיים שלכם ממש כואבות מהקור הנוראי הזה].

../images/Emo214.gifשחר היא בהחלט מלכה!../images/Emo47.gif

והכי מקורית בעולם ואין עליההההה
והיה כ"כ כיף ומקפיץ וכיף כיף כיףףףףףףףףף
היה כיף, ונגמר כל כך מהר

inbarIL

New member
היה מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ש-ח-ר מלכת עולםםםםםםםםםםםם
הכי ריגש אותי בעולם כשכפיר דיבר על הפורום
ואני עדיין לא יודעת על מי הוא דיבר שאמרה לו שאין לה בינגו
אבל כן..הבינגו [שהשלמתי את כולו!
] והפאקינג זיקוקים באושר ועצב! אחח. אחח. באמת שהגעתי להופעה הזו בציפיות לא מדהימות..כי הייתי די בדאון, ואמצע שבוע, ולא יודעת, חשבתי שיהיה די רגיל. והיה מדהים
..באמת שכן. כפירי נשמה, פעם הבאה שאתה עולה לבמה תשדל לא לשתות כ"כככככככ הרבה לפני
["הרבה ערק אה?" "מה? אתם מריחים?" "לא..די שמו לב כשעלית לבמה
" XD] וכמובן- להיות עצמי. וואו. וואו. וואו. ועוד עם העיבוד הכי מדהים שיש..באמת.. תודה לכם, לכולכם! והדרי מזל טוב
עוד חודש הלילה של היומולדת למיכלי
COME!

../images/Emo214.gifואת שהיית מדהימה כמו תמיד../images/Emo23.gif

ונטע הייתה כ"כ חסרה. בכלל, עוד מעט עוברת שנה מאז ההופעות שהייתה קבוצה קטנטנה של בנות עומדת בשורה הראשונה, לא היה לה אכפת מאף אחד והיא פשוט הייתה עושה רעששש... הגיע הזמן שנחזור לזה, כולנו
*געגועים* Anyway.. אני מתחילה להתרגל לזה שהוא שותה
, הוא גורם לכולנו לצחוק. והיה ממש מגניב שאיילת השתיקה את כפיר כי כבר הדלקנו את הזיקוקים "אולי תסיים כבר ותשיר כדי שהזיקוקים לא יגמרו?" חחחחחחחחחחחחח...וראיתי את פז רוקדת עם שני זיקוקים
הרעיון של שחר היה פשוט מושלםםםםםםםםםםם!!!! וענברי, ת ו ד ה

shahar1989

New member
אבל... אבל..

הייתי מלכת הבארבי עוד לפני, לא אריאלה? החלטנו ביחד..
סתם כפרות! היה כיף וכיף שהיה! בואו תמיד.. סתם סתם.. הייתה הופעה מצויייייינת!!! באמת את ההופעות שהכי נהננתי בה... באמת היה מעולה! שמחתי להאיר את כולכם, היה בארבי יפה מתמיד. אני אומרת שבינגו טוב נגמר ברגע השיא [לא?] אני ממממממממש מקווה להצליח להגיע להופעה הבאה(למרות שזה נראה רחוק ממני
) חייבת להגיד לכפיר תודה, עשית לי את הערב
תודה..

../images/Emo214.gifמסרבת בתוקף!../images/Emo7.gif

הופעה בלי שחר זאת לא הופעה טובה
את כבר חלק ממנה, תתמודדי עם העובדה!

../images/Emo214.gifואיך אפשר לא לציין את...

הביצוע המדהים לשיר "מנגינה קטנה", יש לי תיעוד מושלם בוידאו ורואים את כפיר על הרצפה...
בחיי, לא הייתי צריכה הרבה יותר מזה
אולי אעלה לכם בהזדמנות

../images/Emo214.gifה"אולי" שלי תמיד אופטימי../images/Emo3.gif

זה אחרי עזרה משחר בהמרת קבצים והקטנתם ו...כל זה
תהליך

למעלה