הזמנה+

../images/Emo126.gif../images/Emo32.gifהזמנה+../images/Emo91.gif ../images/Emo26.gif

להקת "התחנה"
להקת רוק/בלוז שהוקמה ע"י הדר משולם, זמרת ושחקנית [אפילו לא בת 18!!!] הלהקה הופיעה פעמיים בקולטורה והופיעה במקומות נוספים בת"א.
ב10/10 מתקיימת הופעה מיוחדת במועדן הסאבליים בת"א, רח' סאלמה 53 ת"א, 21:00 , מחיר כניסה- 40 ש"ח.
מומלץ בחום- כיף, אנרגיות , מוזיקה קצת אחרת אבל מעולה!
מייספייס הלהקה: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=317912438
אני אהיה שם כמובן. ואני אשמח לראות אתכם!

היי. ../images/Emo23.gif

אני כ"כ מצטערת שהזנחתי כאן בתקופה האחרונה, תיהיו בטוחים שהייתם הכי חסרים לי בעולם. ואני אוהבת כל אחד ואחת מכם, אין לכם מושג איזה חלק אתם תופסים אצלי. ובגלל שלא יצא לי- אז שיהיה לכולכם שנה מדהימה! שנה מתוקה כדבש, שנה של הצלחות והישגים, שנה של אהבות והרפתקאות, שנה של חידושים וריגושים, שנה של חיוכים וחיבוקים, שנה של אושר, שנה של בריאות, שנה של מוזיקה טובה, שנה מיוחדת! מקווה שהיה לכם חג טוב ושנהנתם מהחופש הקטן הזה. אוהבת המוןהמון!

../images/Emo126.gifמהממת אחת, ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אין לך על מה להתנצל, את צריכה לעשות רק מה שעושה לך טוב ורק מה שאת מרגישה. אוהבת אותך ומחבקת!
נטע

inbarIL

New member
אני אוהבת אותך הכי הכי שיש. ../images/Emo23.gif

והשאר נאמר כבר בנפרד..

inbarIL

New member
משפחה שלי,

למרות שאני לא חושבת שיום הכיפורים זהו היום היחיד בשנה שצריך להגיד סליחה, ושאנחנו צריכים לעשות עם עצמנו חשבון נפש כל השנה ולא רק בפעם אחת שמספרים לנו שצריך [אבל הדעות שלי לא מה שחשוב פה], אני כן רוצה לבקש מכם סליחה, אם במשך הזמן הזה שאני כאן- פגעתי העלבתי לא התנהגתי כראוי לדעתכם... אני באמת מתכוונת לכך, ורוצה להגיד לכם שאתם מאוד חשובים שלי, ושאני אוהבת אתכם המון.
צום קל למי שצם
שלכם תמיד.
ענבר.

../images/Emo126.gifשלום, אני נוסעת ../images/Emo160.gif

היי נשמות, אני לא בטוחה שיצא לי מחר להיות על המחשב אז אני רוצה לעשות את זה עכשיו. בלילה שבין שבת לראשון אני נוסעת לשדה"ת וב6 בבוקר יום ראשון אני ממריאה מפה לפולין לשבוע. שבוע שהולך להיות מאוד מאוד מאוד משמעותי עבורי, הולך להיות לא קל, אבל אני חייבת לעבור אותו. לפני שאני יוצאת אני חייבת להגיד לכם שאפילו שלא אהיה פה, הפורום הזה יהיה בראש שלי ובלב שלי כל הזמן, אני בטוחה שבאמצע ארוחת ערב יום שישי למשל, אני אחשוב על איך אני מסכמשת שאני חוזרת, ועל איך אני אכתוב פה כמה שהתגעגעתי. יש לכם שבוע בלעדי, ואני רוצה כשאני חוזרת ללכת לפחות שני דפים אחורה בשביל לראות מה הפסדתי! תכתבו, זה טוב! אני אהיה עם הפלאפון, ואפשר יהיה לשלוח לי סמסים [במחיר רגיל] ואני אוכל (בחלק מהפעמים) גם להחזיר. אז אל תתבישו. ואם אין לכם את המספר- תבקשו
אז יאללה משפחה, אוהבת אתכם, מאוד מאוד מאוד, שיהיה לכם חג סוכות שמח , נטע -דה מנטה- בליץ.
ואם אתם עוד רוצים לראות אותי היום בואו להופעה של להקת התחנה! פרטים ב
שמעלי

למעלה