פינת התרבות השבועית

mili2828

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo41.gifפינת התרבות השבועית../images/Emo41.gif../images/Emo126.gif../images/Emo210.gif

you know what to do אתמול היה צו ראשון

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifFlame of the Nightingale

אההה סוף סוף סיימתי אותו [אתמול~] ^____^ טוב, אז זה פאנפיק על סינמה ביזאר, ויש שם כל מני בדיחות פרטיות[ולא פרטיות] מטומטמות כאלה שאולי חלקכם לא יבינו כי הם לא מכירים אותם... אבל אני חושבת שבסך הכל זה פאנפיק די חביב בכל אופן, אז אני כן אפרסם אותו פה ואני בהחלט אבקש גם ממי שלא מכיר אותם שיקרא כי זה חמוד בכל אופן~ רק כמה הערות קטנות על הפאנפיק לפני שאתם קוראים כדי שלא יהיה לכם הפתעות:
הדירוג הוא NC17, ואמנם זה אנסי גרוע כי מזמן לא כתבתי סצנות סקס ופתאום בפאנפיק אחד כתבתי המון סצנות כאלה, אבל אתם תתגברו.
סבב שמות למי שלא מזהה: יו[זה שהפאנפיק הוא מנקודת המבט שלו]- גיטריסט, רומיאו[החבר שלו]- הקלידן החדש יחסית, שטרייפי- הסולן, קירו- הבאסיסט, שין- המתופף.
הפאנפיק מכיל שלישיה[אז אין, ט'ריסאם. אמנם הם רק הסיפור המשני בפאנפיק, אבל חשבתי שכדאי לציין.] ואמפרג[גברים שנכנסים להריון]. וטיפה סאדו-מאזו אבל ממש בקטנה(;
הפאנפיק מכיל בדיחות דמדומים. וזה משום שקירו ממש אובססיבי לזה, וגם השאר די מחבבים את זה~ XP טוב, אחרי החפירות, הנה הפאנפיק.

PUMPKIN juice

New member
זה ממש ממש ממש יפה!

יו ורומיאו כ"כ חמודים ביחד
וגם קירו ושטרייפי
ושין כזה תקוע
שטרייפי היה ממש שטרייפי כזה אבל אני לא חושבת שהוא כזה חסר רגשות בשביל להגיד ליד שין שהוא הצעצוע שלהם וזה.. וגם זה שיו נותן הרגשה כאילו הוא לא סובל את קירו ושטרייפי וזה לא נראה לי נכון כ"כ במציאות כי לי לפחות הם תמיד נראו כמו משפחה מנצנצת ומאוד מגובשת
אבל זה באמת יפה וסינימה ביזאר הם פשוט מושלמים

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifתודה^^

ואממ זה לא חוסר רגשות, זו ממש לא הייתה הכוונה שלי
כאילו, כן, כיוון שהפאנפיק הזה הוא מנק' המבט של יו היה קצת קשה לי להעביר את השלישיה בצורה נורמאלית... אבל ברמת העיקרון זה משהו שהם היו מודעים אליו, שין ידע למה הוא נכנס והוא הסכים עם זה
ואני לא יודעת איפה הרגשת ששין לא סובל אותם, זו ממש לא הייתה הכוונה שלי.
להפך, הוא היה אמור לצאת בתור האוקא הקטן שעושה כל מה שאומרים לו[בגלל זה רומיאו ויו התערבו
], וזה לחלוטין מבחירה פשוט כי הוא אוהב אותם... נה, ברור שזה OOC כי אני לא באמת מכירה את האופי האמיתי של אף אחד מהם. אבל זה מבוסס בהרבה על ראיונות ושטויות כאלה שלהם שחפרתי עליהם ממש, ובין השאר על הדמיון שלי~ ככה שיכול להיות, וסביר מאוד להניח, שהפאנפיק הזה לא ריאלי בשיט. [שלא לדבר על זה שגם יו וגם רומיאו סטרייטים מוחלטים, שליו יש חברה, וזה ששין לא יכול להכנס להריון
] וכן, סינמה ביזאר מושלמים

PUMPKIN juice

New member
כן ברור ../images/Emo3.gif

סתם כזה זה הרגיש לי מוזר.. אולי בגלל שאני אוהבת כ"כ את שטרייפי
אבל באמת, פאנפיק מעולה וכל הקטע הזה עם דמדומים הרג אותי מצחוק! את מאוד מוכשרת

Super Pumpkin

New member
על החיים ועל המוות אני מפרסמת.

היה לי משעמם בשיעור וזה מה שיצא. יש המשך שפשוט אין לי כוח להקליד.

למעלה