חייבים התפקדות!

../images/Emo126.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifחייבים התפקדות!../images/Emo195.gif

התפקדות:
שם גיל תמונה שלכם [חובה!] מקום מגורים זמן בפורום הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?
ועכשיו- סכמו את החודש!
שיר החודש של כפיר: שיר החודש לא של כפיר: האמן שעשה לכם את החודש: האלבום שעשה לכם את החודש: הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: התחדשות החודש: תכנונים לחודש הקרוב: מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:
שאלת בונוס לכבוד פורים- למה אתם מתחפשים? איך כמה ולמה? משהו שבא לכם להוסיף:
(תהיו בטוחים שבחג יהיו עוד כלמיני פעילויות והפתעות. עד אז- תהנו)
נטע.

../images/Emo126.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

התפקדות: שם נטע גיל 18 תמונה שלכם [חובה!] מהמסיבה שלי
מקום מגורים יבנה זמן בפורום מאז שהוקם הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: אמונה, בואי תפרקי אותי שיר החודש לא של כפיר: I'll follow the sun- beatles
האמן שעשה לכם את החודש: ביטלס האלבום שעשה לכם את החודש: סנואו פטרול הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: מסיבה שלי, מפגש גרעין, אודישנים של להק"צ, יומולדת לחברה הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: הרבה. התחדשות החודש:אממ... לא הרבה
פיג'לינג ופינלנדיה נחשב?
תכנונים לחודש הקרוב:יומולדת משפחתי, אולי הופעה של נועם, אולי הופעה של עברי, מופע לפורים עם הלהקה, פעילות בפורים עם כל השכבה של הגרעין, בגרות בע"פ באנגלית. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:את הגרעין הנחמד שלי!
שאלת בונוס לכבוד פורים- למה אתם מתחפשים? איך כמה ולמה? אני ממש מקווה שהתחפושת שלי תצא לפועל, אם הכל ילך כמתוכנן,תדעו על זה בקרוב
משהו שבא לכם להוסיף:
.

inbarIL

New member
But I don't know nothing 'bout love..../images/Emo14.gif

שם:ענבר[י]
תמונה שלכם [חובה!]:
מקום מגורים:רעות
זמן בפורום:שנה
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?כבר עושה
שיר החודש של כפיר:וואי..אממ והלילה יעבור לו, בואי תפרקי אותי, מנגינה קטנה במוזה
..
שיר החודש לא של כפיר:פנסים של עברי בעיקר
אבל כמובן שמלא..אפשר להגיד שמלא יהושע ומלא תומר גם:)
האמן שעשה לכם את החודש:יהושע לימוני
עברי, כפיר, תומר..
האלבום שעשה לכם את החודש:זיכרון דברים/תומר ממיה
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:וואי אמ..הופעה של עברי במודיעין, הופעה של איתמר בביאליק
, כפיר במוזה
, כפיר בבארבי
, הופעת מחול, יומולדת לידיד שלי, תעודות וזה
, מלא ימי חופש, 11 חודשים
, יומגיבוש טחח
, מיכלי אצלי בסופ"ש
, יהושע בבארבי
, יומצביעה
, שיחה איתו
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:בועה שהתנפצה. למרות שלא הייתי רוצה לשכוח את זה..טוב שזה קרה..
התחדשות החודש:אמממממ בעיקר כרטיסים להופעות..וקצת אוכל וזה..לא חושבת שמשהו מיוחד.
תכנונים לחודש הקרוב:
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:אממ וואי יש מלא
כולכם וכל מי שקשור לפורומים וזה
בהופעות
נסכם את זה ככה
אה ודנה..ושרון..
שאלת בונוס לכבוד פורים- למה אתם מתחפשים? איך כמה ולמה? אני אעלה תמונה בראשון:)
משהו שבא לכם להוסיף:אני הכי מחכה בעולם לשבוע הבא..הולך להיות מושלם

"החלומות באוויר, הראש באדמה"

התפקדות: שם הילי גיל 18 תמונה שלכם [חובה!] מקום מגורים כרמיאל זמן בפורום שנה ומשו הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? לא אכפת לי, אני אומרת את זה כבר שנתיים >< ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: יש לך כוח שיר החודש לא של כפיר: יש ממש הרבה. אבל העיקריים- שמתי לב-נועם פנחסוב, תגידי, ירח-שלמה ארצי, דניאלה, ערב לזכרי, שרמוטה פוריטנית-שלומי שבן... האמן שעשה לכם את החודש: שלומי שבן, שלמה ארצי האלבום שעשה לכם את החודש: אין הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הופעה של דגני, הופעה של איתמר, הופעה של נועם, ימי הולדת לנירו ואליעדי
, צופים, כל מיני יציאות עם חברים
, שיחות ממש חשובות והחלטות חשובות עוד יותר.... הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: את הריב איתה, התפרקויות והתמודדות בלעדיו. התחדשות החודש: אממ צעיף ב-TOP TEN
, לא זוכרת
תכנונים לחודש הקרוב: לעבוד, צופים, השקה
, שנה לפורום
, ימי הולדת לאנשים חשובים, יום מיון! מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: וואו.. כל מי שיבוא להשקה
בעיקר מיכלי.. שאלת בונוס לכבוד פורים- למה אתם מתחפשים? איך כמה ולמה? אנערף.. משהו שבא לכם להוסיף: לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

מגיחה../images/Emo3.gif

שם: דניאל
גיל: 18!!!!@$!!#@$!!1 תמונה שלכם [חובה!] מחר, מבטיחה! מקום מגורים: יהוד.. זמן בפורום: וואו.. בערך מיום היוולדו:-O הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? אני לא טובה בפינות=\ ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: מה נשאר ממני
, ואחד מהדיסק החדש שמתנגן לי בראש אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו..
שיר החודש לא של כפיר: Trouble- ColdPlay
וכל מיני של איימי ווינהאוס ה-
האמן שעשה לכם את החודש: איימי ווינהאוס האלבום שעשה לכם את החודש: אין..=\ הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: הופעה של כפיר במוזה
ו-מומולדתתתת
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: אני מצליחה לחשוב על משהו כזה..
התחדשות החודש: יש הרבה
תכנונים לחודש הקרוב: ימי הולדת
ומתכונות
מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: כפיר בע"ה שאלת בונוס לכבוד פורים- למה אתם מתחפשים? איך כמה ולמה? אין לי מושג!
משהו שבא לכם להוסיף: משנכנס אדר מרבים בשמחה!

אני אהיה שלך ואת, גם אם יכלו זריחות../images/Emo42.gif

תיהי שלי, אהובתי, אפילו ששריפות
שם: יעלט גיל: 15 תמונה שלכם [חובה!]: סרבק איתו הוא לא נותן לי להעלות תמונות^$%&& מקום מגורים: קריות זמן בפורום: שנה וקצת הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו? בכיף למה לא... רק תפילו עליי
ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר: מה נשאר ממני, רק תבקשי[פעם לא אהבתי אותו
], ליפוליפוליפוליפוליפול שיר החודש לא של כפיר: אשם - סינרגיה
, שמתי לב - נועם פנחסוב, כל מורן גמליאל[בייחוד דומים והצבעים משתנים], מתנדנד - יהושע לימוני... פיו. האמן שעשה לכם את החודש: נועם פנחסוב, מורן גמליאל האלבום שעשה לכם את החודש: מורן גמליאל החדש
הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש: תובנות על השכב"ג הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש: מבחן במתמטיקה...
התחדשות החודש: ארנק מעעעעעמם. תכנונים לחודש הקרוב: פסח
, פורים עוד שניה, טיול חניכות, הופעות בע"ה... מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב: אתכן, את כפיר, אותו... שאלת בונוס לכבוד פורים- למה אתם מתחפשים? איך כמה ולמה? לא אומרת
משהו שבא לכם להוסיף: "הבנת?! לא הבנת!" האח הגדול הזה זה פשוט מממממממכר

../images/Emo214.gifחודש מפתיע ../images/Emo42.gif

התפקדות: שם: הדר גיל: חוגגת 19 וחצי
מקום מגורים:מרכז הארץ זמן בפורום:מלא מלא מלא אבל לא מספיק בשביל להשתעמם
הייתם רוצים לעשות פינה כלשהי בפורום? אם כן איזו?
ועכשיו- סכמו את החודש! שיר החודש של כפיר:מנגינה קטנה שיר החודש לא של כפיר:כל מני.. האמן שעשה לכם את החודש:חסוי כרגע
האלבום שעשה לכם את החודש:מורן גמליאל הדבר הכי טוב שקרה לכם החודש:שאני מרגישה יותר טוב וכל מני הפתעות..הכי חשוב שיש אנשים שאוהבים
הדבר שהייתם מעדיפים לשכוח שקרה החודש:אם אני לא זוכרת זה כבר טוב! התחדשות החודש:בגדים של TNT
תכנונים לחודש הקרוב:לנסות להשאר שפויה למרות הכל.. מישהו שאתם מצפים לראות בחודש הקרוב:צריך להוריד ציפיות ולא לדבר על זה בכלל... שאלת בונוס לכבוד פורים- למה אתם מתחפשים? איך כמה ולמה? לא החלטתי אם להתחפש, בכל מקרה השנה אין לי שום מסיבה ... משהו שבא לכם להוסיף: אני מפחדת.
אבל יעבור..אני מקווה

למעלה