יכול להיות פה שמח-

../images/Emo126.gif../images/Emo42.gifיכול להיות פה שמח- ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo163.gif

מי כמוני יודעת שהתקופה שעוברת עלינו עכשיו היא לא מי יודע מה משמחת ומאושרת, אבל בכל זאת, כדי שלא נאבד לגמרי את השפיות לטובת מבזק חדשות באורך 24 שעות- מה גורם לכם לחייך? מי או מה עושה לכם טוב? איך אתם גורמים לימים שלכם להיות קצת יותר שמחים? תשתוללו, אתם לא חייבים לענות על זה בתור שאלון, פשוט תכתבו את כל הדברים הטובים שיש לכם לשתף. אוהבת מאוד, תחייכו. זה חשוב. מנטוס.

קל לענות על זה.

מה גורם לכם לחייך?- כלום. מי או מה עושה לכם טוב?- אף אחד, שום דבר. איך אתם גורמים לימים שלכם להיות קצת יותר שמחים?- לא גורמת. סתם,בנימה קצת יותר אופטימית- החיילים שלנו. חברה שלי ו3 ידידים טובים גורמים לי לחייך. הולכת לחברות, נפגשת עם אנשים, הולכת לבית ספר.

../images/Emo214.gifאנשים שאכפת להם...

אמנם אצלי זה לא מלחמה, זאת המחלה..והיא כבר ארוכה ממש וכמעט התייאשתי, ובכל זאת יש כמה דברים שעושים לי ממש טוב על הלב, אנשים שאכפת להם, שמתקשרים אליי, ששולחים לי הודעות, שמביעים את האכפתיות, ששואלים לשלומי, שדואגים לי, שברגע שאני נופלת - יודעים לא לוותר לי, נותנים לי את הנחישות שלהם ואני מתחילה לקום, זה הכי חשוב.... ובעצם זה שאני מתחילה להשתדל לעשות קצת יותר דברים ולא להעביר את היום ב"כלום". בכל זאת כבר חודש המחלה הזאת נמצאת פה... (וזה קשה.) שגם המחלה וגם המלחמה יגמרו כבר, יהיה טוב יותר..

../images/Emo126.gif--

שיעור אומנות, למרות שהתקדמתי ממש טיפונת, זה לפחות משהו. וגם יש רעיונות
הפסקות בבצפר, לשבת ב"פגייה" ולעשות צחוקים
שיחות הזויות, ומצחיקות, וטובות עם אנשים. ההוא מבלגיה
עצמאות. התקדמות במתנה שלי ושל אחותי לאבא! [אני כזאת גאון!!] מחייכת. מנטוס.

:)

מה גורם לכם לחייך? שירים של אבריל לוין בפול ווליום מסתבר
, ושפורום נועם פנחסוב פעיל, שאנשים ישנים יוצרים קשר כזה.. פתאום, שיחות של שעה וחצי בטלפון עם אנשים חדשים [מרענן משו
], לדעת שאכפת לו והוא כאן.
מי או מה עושה לכם טוב? לישון בלילה
, אנשים שתמיד פה, לנשום אוויר..
איך אתם גורמים לימים שלכם להיות קצת יותר שמחים? שומעת הרבה מוסיקה
, עושה דברים בשביל עצמי לשם שינוי..

inbarIL

New member
אוקי, אני יכולה עכשיו טיפה להירגע.

קודם כל, ידיעה שעכשיו קיבלתי, אחותי חוזרת הביתה מעזה.
אי אפשר להסביר מה זה עושה לי..אחרי השבוע הסיוט הזה בידיעה שהיא שם, וגם להתרחק ממנה, שהיא בערך האדם שאני הכי קרובה אליו יומיומית..ואני קשורה אליה ברמות מטורפות.. היה לי קשה נורא לשאת במחשבה שהיא שם, שהיא מסכנת את עצמה. ועכשיו היא חוזרת, לפחות לסופ"ש, וזה פשוט גורם לי לאושר.
וחוץ מזה, היום היה פה טכנאי מחשבים מרבע לשבע בערב עד רבע לאחת בלילה, ועכשיו המחשב שלי פי אלף יותר שווה ומהיר ומגניבי
ובגלל שלא היה לי מחשב, ושום מבחן להתכונן אליו, וכבר ניגנתי מלא, וראיתי טלוויזיה ואכלתי ומליון דברים, אז לא היה לי מה לעשות, אז החלטתי לסדר את החדר.
יסודי! אז עכשיו החדר שלי מסודרD: הכל מאורגן וממוין ובלי ערימות של שטויות, הכל במגירות [מסודר! לא סתם דחפתי פנימה!] ובתיקיות וניילונים ושקיות וכל האזור של ליד המיטה שלי מסודר, והפינת איפור, והשולחן, וכל הדיסקים, וכל הדפים של המוזיקה שהתרוצצו לי בחדר, וכל המחברות המבולגנות והמדפים וההההההכל
וזה פשוט הכי כיף בעולם להיות עם חדר מסודר
אממ וסיימתי עם המבחנים שלי למחצית! יהיו לי עוד כמה בחנים אבל בעיקרון סיימתי:) והלך לי טוב היום במתמטיקה
ושבוע הבא הופעה
וזהו אני חושבת..מנסה להסתכל על כל הצדדים החיוביים. לילה טוב

למעלה