מפגש פורום!!!!

../images/Emo126.gif../images/Emo42.gif../images/Emo180.gifמפגש פורום!!!! ../images/Emo124.gif

היי כולם [כולן?] הפורום הזה קיים כמעט שנה, ועוד לא היה מפגש פורום מאורגן. אז עכשיו כדאי שיהיה. המפגש בע"ה יערך החודש, באחד מהתאריכים שאני מיד אשרשר לכאן. כל אחת תשרשר
לתאריך הכי מתאים לה. תשתדלנה לא לכתוב יותר מדי בנושא כדי שלא אתבלבל, בתוכן אתן יכולות להתפרע. המפגש יערך במרכז, בת"א. כולם יכולים להגיע, ויש תחבורה באופן שוטף. הוא יתחיל בשעות הצהריים -12 , 1 וימשך עדדדד מתי שיגמר לנו הכוח. ניפגש בתור התחלה בעזריאלי, ומשם נזרום. או שפשוט נשאר שם. יאללה, לפתוח יומנים, לבדוק מה התאריך הכי מתאים ולשריין את כל אותו היום. *נא לא להגיב עד שאסיים

../images/Emo45.gif

בעיקרון חוץ מה 16 ומה23 נראה לי[יש מצב אני פשוט אהיה שיכורה,אחרי יומהולדת שלי וזה] מתאים לי הכל.

shahar1989

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני לא ממש בפורום, אני מכירה את רובכם ואוהבת את כולכם [
] אז אם באמת המפגש ייצא על התאריך הזה סביר להניח שאני אקפוץ.. כל שאר התאריכים אני לא יכולה [ספרד ומחנה..]

inbarIL

New member
../images/Emo45.gif

האמת שהעדפתי תאריך אחר, אבל אני יכולה לפנות את מה שתכננתי לתאריך הזה, ואני רואה שלזה אתן יכולות לבוא.

../images/Emo126.gifסיימתי. אתן מוזמנות להגיב. וכמה הערות >

בנות, אני מקווה שתהיה היענות גדולה, יכול להיות שלקראת המפגש אני אארגן משחק "גמד ענק" כמו שהדר הציעה פה לא מזמן, עליו נרחיב כשיתקרב. ננסה אולי לקבוע משהו עם כפיר, אבל אל תצפו ליותר מדי. הבן אדם עסוק.
זו יכולה להיות חוויה מדהימה, אם רק תיענו ותירתמו. אוהבת. נטע.

../images/Emo126.gifעוד משהו חשוב ../images/Emo26.gif

לא ניסחתי את עצמי טוב בהודעת פתיחה, אתן יכולות לשרשר לכמה תאריכים שבהם אתן יכולות.

matanky

New member
אם לא הייתי בן יחיד ../images/Emo6.gif

הייתי מגיע
אבל פאדיחה חח

למעלה