פורום 1851 חוגג שנה!

../images/Emo126.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifפורום 1851 חוגג שנה!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אנשים, ביום שלישי, 30.9.08 הפורום היקר שלנו חוגג שנה. [
] ככה שיוצא שבסמוך לתחילת השנה העברית החדשה, אנחנו מתחילים שנה שניה, וחדשה בפורום האהוב שלנו.
שנה זה לא צחוק, ככה שהולך להיות פה פסטיבל שלם. מה זאת אומרת
זאת אומרת שכל השבוע הזה, יוקדש, חוץ מלחג הראשון של השנה גם ליומולדת של הפורום.
אז אני מתכבדת לפתוח את
שבוע ספיישל לחגיגות שנה לפורום כפיר אפשטיין!
מה הולך להיות בשבוע הזה?!
שאלונים [
]
תמונות
חוויות
זכרונות
בעיקר- הרבה הרבה כיף!
את השבוע נפתח בשאלון על הפורום, על כפיר, עלינו, עליכם. נתחיל? נתחיל!
מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? [אתם אפילו מוזמנים לחטט בארכיון ולמצוא קישור
]
איך הגעתם למוזיקה של כפיר?
איך הגעתם לפורום?
מהו הפורום הזה בשבילכם? [מוזמנים לפרט כמה שבא לכם]
האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר?
איך היה?
האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום?
אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא?
אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר?
אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה?
מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה?
מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה?
אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע?
איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת?
וב2 מילים?
עכשיו ב3.
וסיימנו.
אז אנשים, שתהיה לכולנו שנה טובה. בפורום ומחוצה לו. אוהבת אתכם מאוד!
נטע, שהפורום הזה חשוב לה מכל
לענברי שעזרה ייעצה ותמכה ברגעים קשים [
] , שעזרה ותעזור בתכנון השבוע המטורף שהולך לבוא, האחת והיחידה.

inbarIL

New member
הולך להיות שבוע מדהים, ביליב אס../images/Emo3.gif

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום?לפי מה שאני זוכרת 10.2 [אפילו יומולדת של עברי
]
איך הגעתם למוזיקה של כפיר?אנשים בפורום עברי
איך הגעתם לפורום?הייתי סמויה הרבה חודשים עד שהחלטתי לאמלל אתכם ולהצטרףD:
מהו הפורום הזה בשבילכם? [מוזמנים לפרט כמה שבא לכם]חשוב לי בצורה מטורפת.
האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר?בשניהם:)
איך היה?מ-ד-ה-י-ם.
האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום?אני גם די עושה את זה
אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא?בכל מיני דרכים, ואני לא באמת צריכה להסביר למה.
אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר?ברור. אנחנו נעשה שהוא יחזיק. :)
אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה?כי נוצר פה משהו שהוא הרבה הרבה מעבר לסתם פורום וסתם אמן שלא קשור אלינו. יש פה משהו מאוד אישי, מאוד נוגע, מאוד מחובר. לא יודעת להסביר..אתם כבר יודעים, נו.
מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה?ממ..יותר פינות.
מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה?טחח..שאלה קלה. הרבה, נו.
אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע?לא
[הייתם מתים
]
איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת?בית.
וב2 מילים?הבית שלי.
עכשיו ב3."יאאאאללללללה בבבאאאלללגגגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ב-1851!!!!!!!!!!!111111" הייתי ממש חייבת, נו
יש לכם למה לצפות. אוהבת אתכם, משפחה.

אללה חפירות בארכיון!../images/Emo47.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? אע, ב15.12.07
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1851&msgid=110161501 לפחות לא הבכתי את עצמי יותר מידי
איך הגעתם למוזיקה של כפיר? דרך האתר והמייספייס אחרי שנמאס לי לשמוע שאנשים חופרים בשכל עליו.
איך הגעתם לפורום? כשמכורים לתפוז, אי אפשר לצאת החוצה
מהו הפורום הזה בשבילכם? [מוזמנים לפרט כמה שבא לכם] עם כל הפלצנות הדרושה, אני מתה עליכן, תעשו לי ילדים, תחייכו אליי בהופעות, תביאו לי מקלות, תעשו לי זיגדנים קטנים... מה שבא לכם!
האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר? אמ אני חושבת שאפילו בשניים או בשלושה!
איך היה? היה כיף
הראשון היה מרגש השני פחות...
האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום? בטח! אבל הם יצטרכו לעבור מבחני אייקיו מחפירים.
אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא? אנשים שאוהבים את המוזיקה אני אשלח קישור, אני גם חופרת עליו בשכל לכל החברות שלי. לא הייתי ממליצה לאנשים לבוא לפה כי אתן חבורה של בנות חולות. כן, גם את!!1
אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר? בטח! אבל זה לא מובן מאליו, צריך להחזיק אותו.
אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה? כי יש פה יותר מידי אהבה של יותר מידי בנות שחשוב להן שכפיר והפורום יעמדו על הרגליים[ואתן יודעות על מי אני מדברת]
מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה? יותר אנשים, יותר פרסום, יותר כפיר, יותר אדום.
מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה? לא יודעת...
אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע? בטח!
איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת? כפיראפשטיין
וב2 מילים? כפרה עליינו
עכשיו ב3. אני אוהבת אתכן!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifפאקינג שנה!../images/Emo99.gif

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? [אתם אפילו מוזמנים לחטט בארכיון ולמצוא קישור ]http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1851&msgid=106439250&FlagSybase=1 4/10/07 4 ימים אחרי שנפתח
"נראה לי ששווה להיות פה ולעקוב" אוהו כמה היה שווה!
איך הגעתם למוזיקה של כפיר?שמעתי בגלגלצ בקטנה את יש לך כוח ואז ביום בהיר אחד בהופעה של נועם בתמונע הוא עלה ושר את אמונה ואח"כ את יש לך כוח ואמרתי לחברה שלי "היי! אני מכירה את השיר הזה מהרדיו"
איך הגעתם לפורום?הייתי בקומונה של נועם [וואי ישן!]וכנראה מישהו פרסם שם שנפתח לו פורום, אז החלטתי לזרום
]
מהו הפורום הזה בשבילכם? [מוזמנים לפרט כמה שבא לכם]הפורום הזה כלכך חשוב לי! אתם לא מבינים עד כמה. כבר כתבתי את זה פה לא מזמן, שאני כלכך שמחה להיות חלק מהמקום הזה. עברתי בשנה שאני פה הרבה דברים, ואפשר לראות את זה על ההודעות שלי, הכרתי פה המון אנשים, שתופסים עכשיו חלק כלכך חשוב מהחיים שלי,ובינהם כפיר המדהים כמובן שאי אפשר לתאר את אהבתי אליו. וזהו בעיקרון. אני פשוט אוהבת להיות פה. לא משנה מה יקרה.
האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר?בארור
בשניהם!
וגם בוידאו צ'אט!!
איך היה?היה טובבב!!! בהכל!
האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום?כמובן! ואני גם עושה את זה
אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא?"היי אתה! בוא לפורום כפיר אפשטיין!" למה?- זה מיותר לכתוב שוב
אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר?אני מאמינה, שעם הרבה מאמץ אנחנו יכולים להחזיק עוד מלא שנים ולפרוח ולגדול! אבל רק עם מאמץ
אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה?כי זה מקום איכותי! עם אנשים איכותיים! ויש פה את ה-כפיר!
מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה?יותר פעילויות, יותר הודעות, יותר אנשים!
מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה?מיותר לענות
אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע?כנ"ל
איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת?מדהים!
וב2 מילים?מדהים ומגניב!
עכשיו ב3. מדהים מגניב וכפיר! תתכוננו לשבוע מטורפוס!!! אוהבת!

נו צריך להעיר את הזמן ..

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? [אתם אפילו מוזמנים לחטט בארכיון ולמצוא קישור ] נראה לי שכמה ימים אחרי הפורום קם לא זוכרת ממש .. איך הגעתם למוזיקה של כפיר? במסיבת סיום של חניך מהפנימייה שהדרכתי בה עשו לו סרט ושמו לו בסרט את יש לך כוח ממש התלהבתי מהשיר וחיפשתי אותו ,ומצאתי עוד שירים.. איך הגעתם לפורום? מההודעה של תפוז של פורמים חדשים בתפוז אנשים
מהו הפורום הזה בשבילכם? [מוזמנים לפרט כמה שבא לכם] פורום?! האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר? כן איך היה? מרגש האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום? הייתי ממליצה להם קודם לשמוע את כפירו אח"כ להחליט אם בא להם פורום אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא? אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר?כן אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה? כי יש פה אנשים באכפת להם ומזיזים דברים וחוץ מזה עם פורום גלעד שגב קיים 4 שנים הכל יכול לקרות
מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה? הייתי מחזירה את הדר לפה? איפה את הדר?!?!
מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה?לא יודעת אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע? אולי? איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת? פורום וב2 מילים?פורום 1851
עכשיו ב3. פורום כפיר אפשטיין הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? ב4.10 איך הגעתם למוזיקה של כפיר? חחח דרך הדר מרקס
שממש התלהבה ממנו כשהיא השמיעה את 'יש לך כוח' ב'סינגלס' בגלגלצ איך הגעתם לפורום? אם אני לא טועה, הדר [מנהלת הפורום
] שלחה לי לינק במסנג'ר מהו הפורום הזה בשבילכם? הממ פורום? האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר? יאפ איך היה? סבבה אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר? למה לא? אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע? יש מצב איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת? מגניב וב2 מילים? מגניב אש עכשיו ב3. מה קורה וזה?
אני חושבת שמגיעה תודה גם להדר, שפתחה ועמלה והשקיעה בפורום הזה המון

נטע וענבר-אני מאוהבת בהן../images/Emo99.gif

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? [אתם אפילו מוזמנים לחטט בארכיון ולמצוא קישור ] וואי מזה אין לי כוח
אבל אני אתאמץ בשבילכם.http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1851&MessageId=111879620 נזכרתי עכשיו בכל כך הרבה דברים.. פףף
איך הגעתם למוזיקה של כפיר? ראיתי את הקליפ של "יש לך כוח" במוסיקה 24 ואמרתי שכפיר ממש חתיך
ואז שמעתי בלי סוף את אמונה והחלטתי להצטרף..
איך הגעתם לפורום? אוף כבר הסברתי
מהו הפורום הזה בשבילכם? [מוזמנים לפרט כמה שבא לכם] פורום חם, ומצחיק, ומדהים
האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר? כן יצא לי להיות בשניים אפילו!
איך היה? היה מרגש, היה מעניין, כפיר באמת מקסים ויודע לרגש.
האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום? נו ברור.
אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא? כי למדתי פה הרבה על כפיר ובמיוחד הרבה עליו כבן אדם. וזה גם כיף להכיר אנשים עם אותו תחום עניין כמו שלך
אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר? אני מאמינה שהוא יחזיק הרבה יותר משנה או שנתיים, כי כפיר הוא מלך
והוא תמיד ייתן לנו סיבות להישאר פה. וגם כי יש פה אנשים כל כך מדהימים שתמיד יחזיקו את הפורום הזה חיי ובועט. שמשקיעים פה את הנשמה שלהם, והן יודעות מי הן כבר
אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה? הסברתי למה.
מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה? הייתי רוצה שהפורום יתגבש יותר, וזהו :)
מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה? מה שצריך... באמת.
אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע? יאפ=]
איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת? אדיר.
וב2 מילים? יוצא מהכלל.
עכשיו ב3. הכי מדהים שיש.

אני מצטערת שאני כבר בקושי מגיבה..

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? [אתם אפילו מוזמנים לחטט בארכיון ולמצוא קישור ]לפי מה שבדקתי ההודעה הראשונה היא מה6 לאוק 07 איך הגעתם למוזיקה של כפיר?מייספייס איך הגעתם לפורום?לא זוכרתO: מהו הפורום הזה בשבילכם? [מוזמנים לפרט כמה שבא לכם]..מקום בו הכרתי אנשים נפלאים האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר?אממ כן..האמת מאוד התרגשתי איך היה?^ האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום?כן אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא?כי זה מקום מחמם לב. אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר?ברורררררררררררר אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה? מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה? מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה? אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע?יש מצב:!:] איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת?אוהב וב2 מילים?אנשים מדהימים עכשיו ב3. אנשים מדהימים ויפים

מזל טוב לנו. ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מתי היתה ההודעה הראשונה שלכם בפורום? 18.11.07,עוד חודש ו14 ימים אני פה שנה:) איך הגעתם למוזיקה של כפיר? אני לא ממש זוכרת. איך הגעתם לפורום? גם את זה לא. מהו הפורום הזה בשבילכם? יותר מידי, באמת שככה. למרות שבזמן האחרון אני כבר לא הכי פה. האם יצא לכם להיות נוכחים באחד האירוחים של כפיר? לא. איך היה? האם הייתם ממליצים לאנשים לבוא לפורום? ברור,זאת ההמלצה הכי גדולה שלי. אם כן- איך ולמה? אם לא- למה לא? כי זה פשוט..זה לא פורום,זאת משפחה. אתם מאמינים שהפורום יחזיק עוד שנה? ויותר? כן. אם כן- מגניב! אבל למה? אם לא- לא מגניב. אבל למה? נטע,את חופרת
מה הייתם משפרים בפורום החל מהשנה הקרובה? לא יודעת.. מה הייתם מוכנים לעשות בשביל הפורום החל מהשנה הקרובה? להיות פה יותר ולהיות פעילה :/ אם היה מתארגן מפגש פורום, עם או בלעדי כפיר, הייתם מעוניינים להגיע? כן.. איך הייתם מגדירים את הפורום במילה אחת? משפחה. וב2 מילים? כפיר אפשטיין. עכשיו ב3. אני אוהבת אותכם.

למעלה