מי רוצה להיות מומחה

Harajuku boY

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo62.gifמי רוצה להיות מומחה../images/Emo35.gif

טוב, אז במסגרת ניסיון החיית האתר, אני והדרונה החלטנו לערוך תחרות. ועכשיו ההסבר: מה עושים בתחרות
כל שבוע אני אפרסם תמונה מעוותת של קלי+שאלה שקשורה לתמונה. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לזהות מאיפה התמונה, להביא את התמונה המקורית ולענות נכונה על השאלה. אם התמונה ששמתם נכונה אבל התשובה לא נכונה, זה ייחשב כפסילה
התחרות תכלול 9 שלבים, כשכל שבוע הקושי יגבר. מה הפרס
הפרס הוא להיות מומחה בפורום
(מומחה למי שלא יודע, זה להיות בניק אדום, כמו הדר). אני עדיין לא יודע אם המומחיות תהיה זמנית או קבועה, את זה נראה כבר
. איך משתתפים
קודם כל, כל אחד ראשי להשתתף. דבר שני, כל שבוע כשאני שם תמונה ושאלה, אי אפשר לשים רק תמונה או לענות רק על השאלה- מקרים כאלו יפסלו
מה שכן, מי שיודע את שניהם (או חושב שהוא יודע), אם שם התמונה המקורית על גבי הפורום, ואת התשובה לשאלה שולח במסר אלי. במידה ויהיה יותר מפותר אחד- מי שפתר מהר יותר/מדויק יותר הוא יהיה הזוכה לסבב הזה. שימו
- לא מספיק לזכות בסבב אחד, צריך להיות עם יתרון נקודות על פני אחרים. נראה לי שמציתי את כל ההוראות, אם יש משהו לא ברור, אתם מוזמנים לרשום כאן שאלות, הסבב הראשון מיד יתפרסם.

Harajuku boY

New member
תיקון קטן:

מה שכן, מי שיודע את שניהם (או חושב שהוא יודע), אם שם התמונה המקורית על גבי הפורום, ואת התשובה לשאלה שולח במסר אלי. המשפט הנכון זה: מה שכן, מי שיודע את שניהם (או חושב שהוא יודע), שם את התמונה המקורית על גבי הפורום, ואת התשובה לשאלה שולח במסר אלי.

moran500

New member
פחחחחחח אסיל'ה...

(והדרוש והדרוש
) אני לא אהיה אדומה בחיים אבל זה משחק נחמד למומחים אמיתיים (אפילו לא דרוש פה *שיעול* כי כולם יודעים מי המומחים חחחחח)

bhadar

New member
../images/Emo12.gif

בכל אופן, תנסיייייייי
מה כבר יש לך להפסיד?
וזאת פקודה

Harajuku boY

New member
סיבוב מספר 1../images/Emo27.gif

והשאלה היא: באיזה אירוע צולמה התמונה, ומה קלי שרה שם

C o s m i C

New member
אחחחחחחח!

חבל..הייתי משתתפת, אבל בגלל הבדל הזמנים, בטח אני לא אספיק לזכות. בכל מקרה..בהצלחה לכולם. מתן- go get 'em..אני סומכת עליך. חחח

Shai B

New member
כנ"ל..

אין לי זמן בגרוש אבל זה נשמע משחק ממש קל.. התמונה אגב מהגמר של "אמריקן איידול" 3..

bhadar

New member
לאאאאאאאאאא לא הבנתם!!!!!../images/Emo12.gif

אוקיי, הזוכה במחשק הוא לא זה שענה לפני כולם
אלא זה שענה על הכי הרבה תשובות נכון...!!! כלומר, גם אם מתן ענה לפניכם,זה עדין לא אומר שהוא זכה. קודם כל, יש אפשרות שהוא טעה
וגם במשחק הזה אתם צריכים לצבור כמה שיותר סיבובים בהם עניתם נכון
ככה שאל תתעצלו לענות! שלחו לאסי מסר!!

Hadar g

New member
רעיון ממש טוב! אהבתי כל הכבוד חח...

רק חבל אני לא אשתתף....אני לא יודעת מספיק וזה...

אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המטרה העקרית של המשחק הזה היא לעורר את הפורום אז אל תכתבו אני לא יכול/אין לי סיכוי/קשה לי/בלה בלה בלה
אני רוצה שכולם יענו לי
אני צאיך אישכהו למלא את תיבת המסרים שלי, תתחשבו
סתם, באמת, כולם עונים!!
ולמי שאמר שזה קל...חכו חכו

למעלה