אורבן ביבנה, זה מה שיצא לי היום

arnonke

New member
../images/Emo127.gif אורבן ביבנה, זה מה שיצא לי היום

והיה מ'זה כיף כן אז בגלל שעברתי לגור ביבנה (יחד עם שב"כ ס - אבל לא ממש באותה הדירה) והחושך יורד כבר מוקדם ורשמית אני במילואים אז לא נשארו לי בררות טובות לרכיבה - לפחות כך חשבתי. מכיוון שבמקצוע שלי חשוב לשמור על כושר וקשר טוב עם האופניים וכבר המון זמן לא יצא לי לרכוב (כן כן ככה אומרים בעברית תקנית - זה לא לרכב אלא לרכוב) אז... יצאתי לרחובות יבנה ובראשם הפארק ליד קברו של המקובל רבן גמליאל (אני חושב שזה הקבר שלו), כמעט והשתטחתי ממש ליד קברו שכן זה נהוג אצלנו במשפחה להשתטח על קברות קדושים, בייחוד עם יש ממש לידם גרמי מדרגות בני 8 מדרגות ויותר אלא שברגע האחרון - מפאת הפדיחה של הימרחות בלתי מבוקרת על קבר הקדוש אל מול משפחה בעלת 12 נפשות, (לפחות) תמימות וצדיקות שעושות שם מנגל על הדשא- עזרתי עוז ושליטה על האופניים וסיימתי את הקפיצה בשלום. בהמשך חלפתי מעבר מעל וכמעט גם מתחת לכמה מעקות בטון וגרמי מדרגות נוספים ושבתי הביתה למרק חם ופתיתים שחיכו ממש מעבר לפינה, בבית כמובן בקיצור היה ממש מעולה, אם יש פה יבנאים שרוצים להצטרף מדי פעם אז אתה מוזמנים, צרו קשר ונתאם

ארנון נסה את המדרגות במגדל המים

ארנון שלום ברוכים הבאים ליבנה כתושב יבנה וכרוכב אופניים תמיד משמח לדעת שעוד שרוט בא למחוזותינו על פנין לא נראה לי שיבנה היא מקום מבריק לאורבן אבל השטח מסביב מספק לא מעט מסלולים החל מנחל שורק בכיוון מזרח עד ירושליים , המשך ברכים רכיבות שיובילו אותך לים(אשדוד-צפונה לחוף חברת חשמל),לכיוון פלמחים ועוד כמה מסלולים חביבים. בכל מקרה ,ברוכים הבאים ירון

למעלה