אותי מעניין משהו אחר לגמרי !

imuser

New member
../images/Emo127.gifאותי מעניין משהו אחר לגמרי !../images/Emo127.gif

לנמרוד או לכל מי שמייצג אותו ... אותי בכלל מעניין משהו אחר, השאלות שלי הם אחרות לחלוטין. אני יוצא מנקודת הנחה, שאכן הכל זה לא כוחות על טבעיים, אלא יכולות נרכשות של שליטה בכח המחשבה וריכוז נפשי ... ************************** ולהלן תהיותי: האם היכולות / כוחות האלו - עושות אותך לאדם יותר מאושר ? האם לדעת הכל על אנשים לא גורם לך לסבול ? האם זה שאתה יודע שאנשים משקרים לך - האם זה תמיד טוב ? האם זה בכלל נשלט ? האם יש דרך להשתחרר מהיכולות האלו ביום יום ? איפה נכנסת בכל זה אהבה ? קשרים חברתיים ? מה ההשפעה של הכוחות האלו על חיי היום יום, בהקשר של טוב ורע, חוויות, סבל, אושר, עצב ? ברגע שיודעים שהכל במחשבה, האם עדיין קיים כעס, חוסר שביעות רצון, צער, עצב - הרי הכל בראש ואפשר לשלוט בו ! מה קורה עם כל הרצונות הפשוטים של האדם, לעבוד, להרוויח כסף , להנות ... - הרי הכל בראש ... ואם ניתן להוזיז חפץ ע"י כח המחשבה ... ניתן גם לדמיין ולחוות דברים שלא קורים בפועל ... אז בעצם מה קורה עם כל עולם החוויות שלנו ? מה החסרונות / יתרונות של הכוחות האלו למי שיש אותם ... *************************** אני מקווה שמישהו הבין את רוח השאלה שלי ... תודה מראש לכולם ...

BolraK

New member
חחח טוב שלא הפכת אותו למוטנט

"האם זה בכלל נשלט ? האם יש דרך להשתחרר מהיכולות האלו ביום יום ?".....אתה לא שם לב שאנחנו חושפים פה את כל הטריקים שלו? הכל טריקים, אין פה שום יכולות בלתי מוסברות. זה בדיוק כמו שתשאל קוסם אם זה לא מפריע לו שיוצאים לו שפנים מהכובע כל הזמן.....

yoyole123

New member
אני חושב שהכוונה היא שונה.

הכוונה היא לצד של הפסיכולוגיה. כשאתה לומד לדוגמא, איך מזהים שקרן, יהיה קשה לך להפסיק לבהות בעיניים של אנשים ולבדוק את כיוון התזוזה של העין ביום-יום. כשאתה לומד שפת גוף או כל עניין שבא מהצד הזה של "עולם הקסמים", זה בטח חודר גם לחיים האישיים שלך.

BolraK

New member
אני אתפלא אם באמת הם יודעים שפת גוף

ברמה כזאת כמו שהם טוענים..... לבנתיים גילינו שהכל זה שטויות ויש טריקים מאחורי כל דבר. מעצם זה שהקוסם אומר שהוא עושה את הטריק ע"י קריאת שפת גוף אפשר להסיק שהוא לא באמת עושה ככה את הקסם. תמיד הקוסמים אוהבים לגרום לקהל לחפש את הטריקים בנתיבים הלא נכונים...

למעלה