בלהבלהבלהבלהבלהבלה

לא ראיתי בסער דמות של רוע, מצטערת!

סער עשה טעויות, סער אטום רגשית וזו בעייה שלו, ויחד עם זאת, הבנאם כבנאדם נאמן למדינה שלו, נאמן לערכים שעליו גדל(איך עמד מול עדנה ולא ראה ממטר את משחק האח הגדול כי עדנה באמת באמת הוציאה אותו מדעתו)וחוץ מזה לא כל כך עניין אותי כיצד התנהל בנושא איילה, קשה לי להגיב על מערכת היחסים שהייתה שם מכיוון שמה שרואים מכאן לא רואים משם, אפילו גואל ופותנה אמרו שהם בהלם כי גם שם בתוך הבית הם לא ממש ראו את ההתנהלות שלהם, ומה זה שצעק על אלירז, בסדרררר גם אלירז צרח לא מעט בתוכנית, אתם כאן הגזמתם לגמריי, וזו דעתי!

susu281

New member
אלירז התפרע כל הזמן

בכל מריבה או סכסוך הוא היה מעורב כי הוא טיפוס כזה שדוחף את האף שלו לכל מקום כדי לעשות רושם על הצופים אבל את ההתנהגות שלו אף אחד מהמעריצים שלו לא רוצה להזכיר. כולם זוכרים מה צעק באיום ליחידי שחבר איתו : תזהר ממני מר פינטו

ואת דוחפת את האף שלך לכל מקום

את אוהבת אנשים כמו סער שדוחפים טישו עם אפר לפה של אנשים. מתאים לסוסה כמוך לאהוב את סער, כי את בטח כמוהו.

schmoopy

New member
לא כתבתי על סער דבר כזה בהודעה מעניין שאת

מתגוננת מבלי שתקפתי אותך, נקודה למחשבה. לגבי עדנה, מול מה בדיוק הוא עמד? מול מישהי שרצתה להגיד את דעתה הפוליטית? נו? ומה רע? מה את מעדיפה לחיות במדינות כמו איראן או עיראק של סאדאם חוסן, או כל מדינה שנהוג בה משטר טוטליטרי? ממתי אסור לאדם להגיד את דעותיו? אם את דוגלת במשטר כזה, יתכן שהכתיבה שלך פה בפורום הייתה מזמן נחסמת ויתכן שאפילו היו כולאים אותך או מעלים אותך על מוקד. תחשבי קצת יותר לעומק.

itzik531

New member
מה שאני ראיתי זה בריחה מויכוח עניני אים עדנה

כול ילד בחטיבת בניים היה מנהל איתה ויכוח על עניין ההשוואה בין יהושוע והיטלר תוך חמש דקות היה עושה אותה קטנה כמו גמדה אבל עורך דין סער מה שהיה לו להגיד זה לנסות לסתום לה את הפה וללכת לבכות לאח הגדול הוא לא עמד נגדה הוא ברח מויכוח נגדה וניהל נגדה משא השמצות וסתימת פה

lolibror

New member
"מהסתכלות שיטחית"-אתה אמרת. ואתה יודע ../images/Emo26.gif

מקריאה (שיטחית כמובן) של דבריך לא הבנתי למה בעצם אלירז לא יכול ללמוד פסיכולוגיה. כי חוץ מלספר לנו שאתה סטודנט ומתנדב (כמו עוד אלפי סטודנטים לפסיכולוגיה, אגב, שלא כולם יהפכו בסופו של דבר לפסיכותראפיסטים) וחוץ מהמילה "פרקטיקה" שהצלחת איכשהו להשחיל בששון, לא ממש הסברת לנו מה הבעיה. מדובר בבחור צעיר ונבון עם הרבה סבלנות ויושר אישי וגם כש"יצא האויר" עדיין נישאר למרבה הפלא בחור צעיר ונבון וכו'. אז... כאילו... מה ניסית להגיד?

רקלוש

New member
שפילברג היה חוטף אותו מזמן..לאלירז יש star

quality.... זה של-WANEBE פרובינציאלים מהסוג שלך נאכל הלב..חבל משום שקנאה גורמת למחלות..ועושה נזק לעור הפנים... על הדרך קבלי עוד משהו תגובה שקיבלתי מניק בשם sheilo , ממולץ להעתיק, להדביק לשמור ולקרוא מדי פעם שיעזור לך לחזור למציאות העגומה שאת נמצאת בה: סער וכונפה הם בגדר wanebe אין להם אף לא צל של אליטיזם או משהו כזה, הם רוצים להיות כאלה, מתאמצים להיות כאלה, אין קשר בינם ל"אליטה" או משהו קרוב לזה הם הפרחים האמיתיים , הם לא כלום, שום אינטיליגנציה מיוחדת, שום יופי מיוחד, שום איכות או כשרון יוצאי דופן ובטח ובטח שום דבר שקשור ליחסי אנוש איכותיים, הם אנשים קטנים ונחותים, ובגלל הנחיתות שלהם, הם מנסים להיות משהו שמצטייר אצלם בתודעה כ"אליטזם" אך רחוקים הם שנות אור מהמקום הזה, ואף אחד מ"אוהדיהם" לא נמנע עם איכות, אף לא אחת, הם חיים בסרט שהם כאלה, זה בדיוק מה שדוחה בהם, אין להם שמץ של מושג מה באמת מצטייר כאיכות. האליטיסטים האמיתיים מעריכים איכות אנושית, אמיתית, לא חארטה של wanebe מה נסגר אתכם אנשים, הם לא אמורים לקבל אף לא לשניה את ההרגשה שהם הצליחו בהצגה הזאת, הם אנשים קטנים, קטנוניים, קנאים מאוד, חסרי כל איכות שכל מה שעובר במוחם הפיסטוקי, זה איך מצטייר האליטיסט ומנסים ללא הרף להיות ככה, אך ללא הצלחה. אתם וסער ואיילה פשוט בדיחה מהלכת, לא איכות, לא ארץ ישרא היפה, לא אליטזם ולא נעליים וגם ממש לא יפים. צאו מהסרט אנשים קטנים ופוזאיסטים פשוט צאו מהפריים אתם גורמים לנו להקיא....

אין לי אפילו סבלנות לקרוא את השטויות

שאת כותבת כאן כל פעם מחדש, דיי תחזרי לחיות, את יודעת יש חיים גם בחוץ!!!

susu281

New member
לא במקרה שלה

החיים שלה זה אלירז המלך - 24 שעות ביממה

jak51

New member
ושלך? susu281 את נמצאת פה 24 שעות ביממה

לפחות רקלוש אוהבת משהו ששווה אהבה .

לאל או לאלירז?

על כך אמר פעם ילד קטן שישב על כתפיי אביו כשעברה תהלוכת המלך: 'המלך הוא עירום!' עוד נראה האם אלירז הוא מה שמייחסים לו או שהוא 'עירום'

רקלוש

New member
מה כל כך כואב לך שאלירז זוכה לכזו כמות אהבה

והזדהות שמורעפים עליו.... זה פוגע לך בחשבון הבנק? מפריע לחיים האישיים שלך??!!... אנשים נהנים ורוצים לבטא את ההזדהות שלהם עם בחור צעיר שגילם ומגלם בתוכו כל כך הרבה תכונות שקיימות בכולנו ונלחם תרתי משמע בפוזה ובשקר ובצביעות הקלוקלת שמנסים לפמפם לנו אותה כל הזמן דרך התקשורת פרסום ועוד... אני מרגישה שזה הנצחון של האזרח הקטן שנעשק גאן מדי יום ביומו על ידי הכוחות האלה שהזכרתי קודם...

הכל נחמד וטוב ואני לא נגד הזדהות עם דמות

נערצת. מטבעה הערצה היא עיוורת, רואה רק את החיובי בלי ביקורת ובלי שאלות. בסופו של יום יחזרו כל הדיירים לחייהם הפרטיים ואנחנו נישאר עם הבעיות הגדולות שלא ניתן לטאטא מתחת לשטיח הריאלטי. אם רק היה אפשר לרתום את כל ההתלהבות והרגש הזה לסולידריות חברתית, אהבת המדינה, צדק חברתי עזרה לזולת וכל ה"סיסמאות" האלה, שמשום מה מגונות בעיני אחדים. ולא רק לבדיקה יומית היכן מתארח ה"מלך" ,איזו תוכנית קיבל, מה הוא עושה עם זוגתו והאם כבר פדה את הצ'ק... אני מאוד בעד שמי שנהנה בזכייתו של אלירז ילגום כמה שיותר ממנה וממנו. כמו כל אופנה, גם זו תחלוף. חשוב, שבחלוף האופנה לא נדרוך על ערכים גדולים יותר. בינתיים מאחל לך וליתר מעריצי אלירז הנאה מרובה בהערצה והסגידה לאלירז. שבת שלום

רקלוש

New member
מסכימה איתך שהלוואי ואפשר שכולם היו מתאחדים

ןנסחפים לדבר יותר נעלה..אך היות והסיכוי לכך הוא קלוש..ראה את ההתנפלות על h&m.... מבחינתי העיסוק בתופעת אלירז היא השתעשעות ובריחה למחוזות שמודעת שהעסוק בהם לא מוביל לשום מקום...ואט אט נמוג...
אבל שוב לדעתי אלירז הוא כוכב עולה ומקוה בשבילו שידע לנתב ולנצל את ההזדמנות שניתנה לו לדברים חיוביים בחייו ולעתיד טוב כי זה מגיע לו!! ושבת שלום גם לך...

shouldistay

Active member
מה הקשר?

אפילו אם הוא היה מגה-מגה-מגה ערס, אז מה? מה שקובע זו ההתנהלות בבית ולא התואר/השכלה/קצונה. בבית כולם מתחילים שווים. ואלירז התעלה הרבה מעל כולם ביושר/כנות/משחקיות נקייה ועוד. אני שופטת נטו לפי השהות בבית לא לפי נתונים קודמים. אז מה? מבחינתך צריך לתת את הפרס לפני המשחק? לפמי שקצין? למי שיש לו תואר? לא הבנתי אותך. סער הגיע לשחק (גם בלבבות של אנשים מסתבר), הגיע לעשות "סנסציות", "להתפרע". זה לא מה שאנשים אוהבים.

למעלה