דבר חשוב !

../images/Emo127.gifדבר חשוב !../images/Emo127.gif

שלום לכולם, ערוץ 24 משדר רק שירים ישאלים נכון? אז למה אין לא משמעים את דנה אינטרנשיונל? איפה הכבוד לזמרת? ואם משמיעים זה אחת לחודש! פשוט בושה וחלימה וחבל שלא משמיעים היא זמרת הכי טובה פה בארץ היא לא צבועה כמו אמנים אחרים ושוב זה פשוט גועל נפש ממני, דני אינטרנשיונל

the bourgeoisie

New member
אני שומע רק דיווה כל הזמן!

כאילו זה הדבר היחיד שהיא עשתה כל החיים שלה! בתור ערוץ מוזיקה ישראלי, ערוץ 24 חייב לטפח אותה!

ממש לא נכון

היי, לדנה אינטרנשיונל יש כמה קליפים דיווה לפני ארוויזיון 1998 כמו שכלום מכירים. ויש לה עוד כמה קליפים כמו "ניצחתי" שצולם במועדון הדום בת"א וגם קלים מאוד יפה ומושקע ששמו "free=(חופשייה)דרור יקרא" שצולם בחומת דוד בירושלים לכבוד ארווזיון 1999 אז להגי שלדנה אין קליפים נוספים זה לא נכון ולהגיד לכם עוד משיהו חצי מהזמרים שערוץ 24 מציג אין להם קליפים אז מה עשה ערוץ 24 צילם להם במיוחד קליפים אצלם בערוץ אז אני שואל למה לדנה לא צילמו קליפים שם ?????..... אז אני יענה לכם כי פה לא יכולים לתת כבוד לזמר ! כמו שדנה צריכה לקבל.. נ.ב: צריך לתבוע את ערוץ 24 בשם דנההה חחח.... ממני, דני אינטרנשיונל

לא לזה הוא התכוון,

דני, הוא לא טען שלדנה אין קליפים, הוא טען שערוץ 24 משדר רק את דיוה כאילו שזה הקליפ היחיד שיש לה. בקשר לניצחתי הוא לא צולם במועדון הדום בתל אביב, תחלום צולם כקליפ במועדון הדום בתל אביב. דנה היא הזמרת הישראלית עם הכי הרבה קליפים שיש לזמרת בארץ: - ישנן בנות, - נוסעת לפטרה, - צינקוומילה, - דיוה, - חופשיה, שני קליפים. - אישה מאוהבת, - ניצחתי, - תחלום. וערוץ 24 משדר רק את דיוה, ופעם ב- את צינקוומילה וחבל!

למעלה