ההודעה המסכמת של ויסמן

RoyalWizard

New member
../images/Emo127.gif ההודעה המסכמת של ויסמן

הרבהההה אותיותתתת כמו לדודה גרציאלה הפרה יש ילדה וחמש ביצים ויש לה סטייק לא כמו לאביטל שמטורפת מבחינת מין שזה דיי אופנתי אצל הבנות כמו שנעמי אמרה והיום הייתי אצל גיא(האח הקטן של ירדן שרובכם מכירים מבר אילן) בגלל שלאמא שלה היה בעיה במשחקים במחשב ושם הייתי כמעט כל היום אבל מי אני שאדע מה אתם חושבים? אני רק מאסטר ויסמן! למרות שויסמן כמוני לא נועד לרכב על משהו אבל להאזין לסיסטם כן לא כמו הויסמן ה"אחר" שהוא בכללל משהו אחר למרות שהוא יצר את הוברט הוברט וטוטה שהם קומיקסים שולטים! אבל דור אומר ששולט זה מילה הומואית אז אני יעצבן אותו ואתן לו צרור מילים הומואיות פחזנית מתוקילה בבי ממי ממוש חומד גיאונה חפציבה בנני בנוני יורדים במדרגות למרות שהמילים למעלה שהם יורדים במדרגות והשאר הם לא הומואים אז הנה מילים הומואים ישבן אכוז טוסיק בולבול ה"כבאי" שלו אם יש לכם עוד הצעות אז ררררררקק תגידו וזה ההודעה הארוכה שלי לכרגע אוי זה יהיה בסיכום השבועי ויקרה מעכשיו כל פעם שיש את הסיכום השבועי אני אסכם פה כל מיני דברים שקרו ואכתוב כל מיני דברים אז בואו נסכםםםםם דבר ראשון אביטל מטורפת מבחינה מינית ואילו נעמי השחילה את המילה לנושא "אופנתי" לפי מה שהיא אומרת שבנות מתחילות לחבק כל בן שהן רואות וכאלה זה אופנתי עכשיו בואו נקח את המילון "משמעויות בדויות ולא נכונות למילים שלא קשורות" שנקרא לו ה"מטומטמון" ונבדוק אופנתי,אופנה - אופנתי להיות אופנתי ללבוש גרביונים. אופנה - לאכול אפונה לחבק בן טוב ופופולרי עכשיו נבדוק במטומטמון מה זה פופולרי פופולרי - שם של צמח מסכנה!!!! אביטל היא צמח!!! אוקי!!! דבר שני!! מועלם+עדן = ספסל! עדן סיפרה לי היום שהייתי בדיכאון רצח (שנגיע לזה בדבר השלישי) שהיא דיברה עם מועלם וישבה על ספסל! עכשיו ספסל בדרך כלל חום אבל!!! כל הסרכזם פה זה הישיבה!!! אז היא ישבה שם עכשיו לשבת זה ממש עוזר! נבדוק במדריך החיים של ויסמן לחיים גרועים!! ~לשבת כל הזמן עוזר בלשתק את הרגליים ולשפר את הביצועים בלימודים~ מסכנה כדאי לשבת! מסכנה עדן חכמה! מסכנה מועלם לא בגלל שלא ישב על ספסל חום! דבר שלישי!!!! הדיכאון העצמי של ויסמן! אתמול רציתי להתאבד אבל לא באמת רק אמרתייייי אבל באמת הרגשתי חרא בגלל שלוי עיצבן אותי וחשבתי שהחיים שלי חרא אחרי שחשבתי קצת אבל אז הגיעיה המושיעה עדן! החכמה שישבה על ספסל! עכשיו מבינים למה ישיבה על ספסל משתלמת היא הצילה אותי ממות איום בשיחים ופרחי רוזמרין נבדוק במטומטמון מזה פרח פרח,הפרחה- פרח לקבל פריחה לאכול טבע. הפרחה - להפליץ פרחים מסכנה יכלתי להפליץ את עצמי למוות תודה רבה נחמה!!!!! דבר רביעי ואחרון יואב לא הומו!! הבנתי שיואב לא הומו הוא רק משחק אותה בשביל להצחיק את כולנו נבדוק במדריך החיים של ויסמן מה עוזר להיות הומו ~אם אתה הומו יהיה לך יותר חברים הומואים כמו בן חיים ושלושת העליזים ומיסטר דרבי~ מסכנה יואב ניסה להרוויח עוד חברים כמו שכולם רוצים אבל נבדוק בטמטומון ונבין עוד מידע הומו - אחד שמזדיין בתחת ויורדים עליו כל הזמן ואין לו חיים והוא סוגד למיסטר דרבי. מסכנה ירדנו על יואב בגלל שרצה חברים אז מעכשיו מפסיקים לרדת עליו אולי לרדת לו כמו שלוי רצה כמה וכמה פעמים אז עד כאן ההודעה המסכמת של ויסמן ולוי אתה עדיין אידיוט חח סתם סתם שבוע טוב

../images/Emo41.gifויסמן רולז!../images/Emo41.gif

היפ היפ הורי לויסמן!! יא גאוניסטטט!!!!!!!
חציליםםםםםםם
עבגניית שרי סגולה (זה רק מועלם..) מוווווווו גרציאלהההה!!!

The MOALEM

New member
בואנה ויסמן...

בוא נמספר את זה ולא כמו שגל עושה!!! 1. אותיות?!?!!? הדבר הזה שאני אומר משהו כמו:"נוווווו תכתוב משהו עם הרבה אתיות." זה לא אומר שאתה צריך לכתוב "הרבה אותיות". זה כמו תגיד משהו - "משהו" שזה כבר דבר שהיינו עושים ב-ו' וב-ז'... 2. בהתחלה לא הבנתי מה אתה כותב... "מסכנה עדן ומסכנה מועלם..." כי מסכנה זה מהמילה מסכן, סכנה... עד שראיתי את ה"מסכנה יכולתי..." ואז הבנתי שזה מסקנה ולא מסכנה... 3. המטומטמון באמת מטומטם... והוא צריך לסדר את המונחים שלו... 4. והסוף שלך הוא הומואי... 4 אחר. ההתחלה שלך גם הומואית... 4 מעולם אחר. סיסטם גרועים...

The MOALEM

New member
נו באמת...

אתה הומופוב הומו... אתה אומר ליואב שהוא לא הומו... אתה אומר שאתה לא הומו... ואף לא הומו... ואז אתה משתמש בזה בתור קללה... ולא ניסיתי לקטול את ההודעה שלך... אתה חיי באשליות...

RoyalWizard

New member
אי אפשר להיות הומופוב הומו

וחוץ מזה אזמה אני מפחד ושונא הומואים איכס שלא יתקרבו אלי!!! הם בטח רוצים אותי בשביל התחת המוצק שלי! וחוץ מזה שאתה קורא לי הומופוב אתה נשמע כמו הומו כמו המשפט הזה "מה הומואים עשו לך?" זה כמו "יש לי חבר כנסת הומו" מסקנה אתה מדבר כמו אליהו אהםהומואהם

בוא נהיה גלדור-הסיפור המלא!

מספריםםםם למספררר בסעיפיםםםם זה התחביב של מועלם אותו הוא יירש מגלדור! 1.אותיות זה מצחיק, מסקנה מבדח, מסקנה סתום תפה ואל תדבר על אותיות בלי שאתה יודע מזה!
2.הוא תיקן בסוף ואמר מסכנה=מסקנה...יא עיוור!!
3.המטומטמון שולט! יותר ממך דורופורוס! 4.ההתחלה שווה! 5.סיסטם רולז יא טיפעש ! ע"פ כל הסעיפים=דור הוא עגבניית שרי סגולה שלא מבינה מהחיים שלה, מנסה לקטול את ויסמן השולט... מ.ש.ל חציל!

RoyalWizard

New member
הופה סטופה!!!

מ.ש.ל זה מאוצר המילים הבר אילני שאמור להגיד מה שצריך להוכיח???? קול!!! בוא אני יעשה הסבר כזה כהנדסיוימן A=Moalem B=Nehama C=Wiseman AB=Safsal Safsal=Wisedom Then A=Got up B=Wisedome B>A Then B Rulez!!!!! מסקנה!!! נחמה רולזזז!!! Then B יותר כוסית ממיר בוהדנה!!

The MOALEM

New member
בואנה נחמה!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אמרתי לך כבר שאל תרדי על גל... ואת אמרת שתפסיקי להיות מניאקית... ואחרי זה את מתפלא שאני כועס עליך... אז את מתחילה עם כל הלמה שלך... למה, למה ,למה ,למה ,למה ,למה ,למה ,למה ,למה ,למה ,למה ,למה אתה לא אומר לי, למה למה למה למה, מי זה מי זה מי זה, נו... דור תגיד לי..., אני לא קמה מהספסל עד שאתה לא אומר לי!!! דיי עם זה!!! אני התחלי לכתוב את ההודעה על ההודעה ה"גאונית" של ויסמן... מתי שלא היה לזה עוד תגובה אבל הייתי צריך לעשות כמה דברים ואז המשכתי לכתוב את התגובה ולא ראיתי שהוא תיקן... ותגידי לויסמן שעם הוא כבר אובססיבי לגבי סיסטם אז שלפחות ישמע סוג אחר של מוסיקה לפני שהוא מחליט מה הוא אוהב... לא כמו נחמה... ששמעה עוד סוגים אחרים של מוסיקה... נ.ב ֱֲֲֲֳֳִֵֵ אי אפשר לבוא אלי היום...

טובבב טובבבבבבב!!

תירגעעעע פשוט עיצבנת אותי עם כל הביקורתתתת שלך על ההודעה השווה של ויסמן.....תחשוב מה שבראש שלךךך!! ולא ירדתי על גלדור!!!!! מועלםם...נמאס לי לריב איתך.....בעעעעע!! סליחה

Bishnet

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

למה את לא משתמש בסימני פיסוק דאמט

למעלה