החוליה החלשה - אגם ~ סבב 1

AGaM RuDbErG

New member
../images/Emo127.gif החוליה החלשה - אגם ~ סבב 1 ../images/Emo128.gif

משרשרים לכאן איפה הכי אהבתם את אגם ואיפה הכי פחות אהבתם את אגם ובסוף אתם תבחרו את השיר, התפקיד או הפרסומת שהפורום הרשמי של אגם רודברג ב
הכי אוהב אז המתמודדים בתחרות "החוליה החלשה של אגם רודברג" הם לא אחרים מ... 1.אגם כשירלי באהבה מעבר לפינה 2.הפרסומת צ'רי קוקה קולה 3.הסרט "אבא שחור לבן" 4.פרסומת לאמינח 5.פרסומת לקולנוע 6.פרסומת לבזק נט 7.פרסומת לשוקו יוטבתה 8.אגם בפסטיגל 2004 9.אגם במחזמר החדש "שיר נולד" 10.דוגמנית בפוקס [ופוקס קידס] 11.דוגמנית בסקצ'רס 12.אגם על העיתונים [ראש1, מעריב לנוער, דיסני...] איך זה ילך? סבב 1 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 2 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 3 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 4 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 5 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 6 - סבב מיוחד ~ גלגל הצלה ל-1 סבב 7 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 8 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 9 - סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 10-סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 11-סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 12-סבב רגיל מודח ומחוסן סבב 13 -סבב מיוחד - גלגל הצלה ~ ל-2 סבב 14-סבב חצי הגמר ראש בראש סבב 15-סבב חצי הגמר ראש בראש סבב 16-הגמר הגדול
\
____________ [לכתוב במקום הריק את מי שאתם הכי אוהבים]
\
_____________[לכתוב במקום הריק את מי שאתה הכי שונאים]

אביחי 33

New member
איזו השקעה סחתיין../images/Emo47.gif

/
1.אגם כשירלי באהבה מעבר לפינה
/
4.פרסומת לעמינח

כמו אביחי ושרית../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

\
אגם כשירלי באהבה מעבר לפינה:]
\
פרסומת לעמינח:] כה"כ

שירוש 221

New member
כמו אביחי ושרית ורעות רק ש..

אגם כשירלי באהבה מעבר לפינה
אבא שחור לבן
עמינח

טל ועדי1

New member
אז מה אם זה משחק.. באמת שאהבנו

את כל מה שהיא עשתה עד היום אבל הנה משהו אחד שלא אהבנו:
/
הפרסומת צ'רי קוקה קולה

יקיר15

New member
שכחת את אינטימה ../images/Emo4.gif

האמת שאהבתי כל מה שהיא עשתה אפילו שזה משחק אני לא חושב שהיה איזה משהו שלא אהבתי שהיא עשתה ... אז רק בשביל המשחק ...
אגם באמ"ל
פרסומות לשוקו יטבתה [ האמת שאפעם לא ראיתי אותה ככה שאני יכול להצביע עליה נגד
]

טל ועדי1

New member
אה וגם היא שכחה עוד דברים:

1) ההצגה תום סוייר. 2) הקלטת בכיכובה "אגם הבירבורים". 3) הטלנובלה הסלולרית. ועוד משהו שפתאום שכחתי.. אם אני יזכר אני יכתוב..

אביחי 33

New member
היא לקחה דברים ייצוגיים.

נו תפסיקי להיתקל בשטויות ותזרמו .. זה מעצבן

טל ועדי1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifמה מעצבן../images/Emo35.gif

גם יקיר, וגם איילה אהבו אותה בכל הדברים חוץ מדבר ספציפי.. וכבר כתבנו למעלה.. איזה דבר פחות אהבנו

אניייייי:]../images/Emo204.gif

וואי, אחלה של משחק:)
כשירלי באמ"ל (אממ לא פלא שהפריצה לתעשייה קרתה בתקופה ההיא...העובדות מדברות בעד עצמן..)
אגם על עיתונים [רק אם זה רכילויווותתתתת, ככה מתחמקים
]

אנייי ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

/
1.אגם כשירלי באהבה מעבר לפינה כפרעלייה
\
4.פרסומת לעמינח למרות שכל דבר שהיא עושהה מהממםם

למעלה