הפרק המוצלח בבימויו של אלון

zoeid

New member
../images/Emo127.gif הפרק המוצלח בבימויו של אלון

כפי שאתם יודעים, את הפרק האחרון של שבתות וחגים (25.7), ביים השחקן האהוב והמוכשר, אלון אבוטבול. בפרק זה, ניתנה לנו הזדמנות להכיר ולראות את אלון אבוטבול מהצד השני של המרקע, כיוצר. אנו גאים ושמחים לפתוח בשרשור אשר מסמל את הערכתנו לאלון אבוטבול על הפרק האחרון והנפלא שיצר. בפרק זה זכינו לראות את הדמויות שאנו אוהבים ורואים כבר במשך כל העונות, ללא שום מסכות, דרך מבטו של השחקן אלון, אבל הפעם בתור במאי. אני מניחה שזה גרם לכולנו להסתכל בהיבט מעט שונה על הפרק הספציפי, ולהעריך אותו מעט יותר מהרגיל. אז אלון,תודה על הנופים , על המוסיקה , על הבחירות הנפלאות, על השחקנים האורחים שהופיעו. חסרת לנו מאוד בפרק הזה ואין לנו ספק שהיה לך בוודאי קשה לביים פרק שלם לבדך. אנחנו לא יודעים אם ביימת לפני כן , אך מתוך הנחה שלא כך הם פני הדברים , אנו חברי שבתות וחגים אהבנו את הדרך בה בחרת להראות ולהציג את המשך אירועי הסדרה והדמויות, עשית עבודה מעולה. אז, אנחנו רוצים להודות לך על ששיתפת אותנו בחוויה בלתי נשכחת ומאחלים לך הצלחה בהמשך דרכך , אין לנו ספק שתצליח. קדימה חבר'ה תנו לו כבוד.

qt1

New member
../images/Emo47.gifתודה על פרק מיוחד ובלתי צפוי

מעבר לדבריה של zoeid היקרה יש לי רק להוסיף ציטוט קצר מספרו של יו פראתר,בדרך להיות/מאבקי בדרך אל עצמי "איזה רושם של חמור עשיתי."-לא, לא אני הותרתי את הרושם.היה זה הרושם שלו עלי. אינני בנוי חלק אחד בלבד. אין אני מתכנן מראש סדרה של תגובות. אינספור צורות יש, שיכול אדם להגיב למעשי. כיצד הוא בוחר להגיב- זה מעניינו.(קשה קצת יותר להגיב כאשר אני מופיע בלהיט גדול".) שיהיה לך
בהמשך דרכך ובכל אשר תפנה, באהבה רבה.

אין לי מילים חכמות לכתוב פה

הפרק היה מקסים באמת! זה היה לראות את אותן דמיות שאנחנו כבר כל כך אוהבים וכל כך רגילים אליהן ,פתאום בזוית קצת שונה ,אולי קצת יותר אישית,אולי קצת שונה מהרגיל. והכל השתלב בהכל בהרמוניה מושלמת . ופתאום אפילו דמויות שלא פעם העלו בנו כעס או הרגשה לא נעימה הצליחו לגרום לחיוך . הצליחו להראות באור שונה . אלון - להיות שחקן זה לא קל ובוודאי שפתאום לעבור לצד השני ולעמוד מאחורי המצלמה זה מאתגר,זה קשה וזה יכול להיות מסתכל . אבל עמדת במשימה בהצלחה מרובה ואפילו השארת אותי אישית עם טעם של עוד !

Felix 5

New member
באמת מגיע לו

כל הכבוד.
אלון עשה עבודה מצויינת, הפרק היה מעולה ונהנתי מכל סצנה. לטעמי הפרק היה אפילו יותר טוב אם אלון היה משתתף בכל זאת.
כל הכבוד לאלון.

iritg11

New member
כל הכבוד לאלון. הפרק הכי יפה העונה

פרק מרגש במיוחד וגם העריכה של התמונות והמוסיקה (הקטע שקוטעים באמצע את השיר) מהממת. מאוד מיוחד ומקורי. אלון מאוד מוכשר. ואלה היתה כוכבת בסדרה הראו צד אצלה שיהיה מאוד חזק וחושפני יחסית לדמות הסגורה שהיא מגלמת. פרק מוצלח במיוחד. ריגש אותי מאוד. תודה

תקווה4

New member
פרק מדהיייים!!

אחד הפרקים היותר טובים!! באמת כל הכבוד לאלון
נורא אהבתי איך שהוא הציג את הדמויות ובכלל זה היה פרק מהמם זה נתן לי להסתכל על הכל ממבט שונה. תודה רבה לך על הפרק המדהים!!

למעלה