התחלות חדשות

rolan

New member
../images/Emo127.gifהתחלות חדשות../images/Emo127.gif

יש לנו כאן הרבה כאלה בימים האחרונים... יונה - מתחילה חיים חדשים, בית חדש, חברה חדשה יעלי - מתחילה טיפול, בתקווה לימים של שקט בלונדה - מארגנת בר מצווה, לשמחת המשפחה מיוחדת הנהדרת - מתחילה את שנתה הרביעית לכולכם וגם למי שלא, אני מביאה קטע מספר שקראתי לפני הרבה שנים, קטע שאני שומרת במקום מבטחים. "וכאשר ישתרעו לפנייך דרכים רבות ולא תדעי באיזו מהן ללכת, אל תבחרי באחת באקראי, אלא התיישבי על מקומך והמתיני. נשמי נשימה עמוקה שופעת אמונה, כפי שנשמת ביום צאתך לאוויר העולם. אל תניחי לדבר להסיח דעתך, המתיני עוד ועוד. שבי במקומך, בדממה, והקשיבי לקול ליבך, וכאשר ידבר איתך, קומי ולכי לאשר יישאך." סוזאנה תמרי מתוך הספר – ללכת בעקבות הלב

maof

New member
ושוב מהתחלה חדשה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

כן זה תמיד מתחיל שוב בהתחלה הן זוהי נקודת המוצא כל אדם וכל חיה מתחילים בהתחלה בהתהוות החיים ונקודת אחיזה ישנה פה ציפייה למשהו טוב שיקרה ישנה פה תקווה חדשה שמשהו בכל זאת ישתנה וכן ישנו את הפחד מפני החדש הלא מוכר והלא ידוע אבל תמיד מה שכן ברור וכן ידוע שכל התחלה יש סוף שתמיד נגיע בשלום אל החוף אולי אם קצת בהלה כן זה תמיד מתחיל בהתחלה מעוף

*יערית

New member
נסיך שלי../images/Emo24.gif

כמעט וגם אני שלחתי את זה .. ובדקה ה99 שיני את דעתי....
העיקר.... בוא הביתה

maof

New member
אופטימיות זה ניפלא...אבל טלפטיה../images/Emo9.gif

דרכנו (דני בסן) מבצע : דני בסן !!! אור הנר נמהל באור הירח על הכר שערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר, רואים לפי החיוך סערה הייתה, הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה, המסע עדיין לא תם לא קלה היא, לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים, וצונני פסגות לא קלה היא, לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים, וצונני פסגות רסיסים של אור בדמעותייך וחיוך שוב מגשש דרכו אלי כל הטוב עודנו לפנייך שימי ראש על כתפי, תני לי ידך בידי עוד מעט, יתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לבקוע לא תלכי לבדך, אני אהיה שם איתך לא קלה היא, לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים, וצונני פסגות לא קלה היא, לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים, וצונני פסגות. מעוף

*יערית

New member
כמה שאני אוהבת אופטימיות../images/Emo20.gif

כי יכול/לא ידוע בעולם חשובה מאוד הצלחה מביאה היא שמחה ותמיד יש לדעת כי להצליח בכל יכול רק אדם החושב כי יכול כי יכול הוא לקפוץ גבוה מכל כי יכול הוא לחצות את מדבר החול כי יכול הוא לגבור ולהשיג ניצחון וכל זאת תלוי במידת הרצון ובמידת האמונה בעצמך תלויה מידת הצלחתך אם תחשוב כי לא תוכל - אז נכשלת אם בלי היסוס תהיה החלטי - אז ניצחת לכן כל אדם חייב להבין כי בעצמו ובכוחו חייב הוא להאמין מוקדש לכולנו ב

למעלה