חדשות ג'וני

Runaway Train

New member
../images/Emo127.gifחדשות ג'וני../images/Emo127.gif

משחק של שודדי הקאריביים..משהו כזה כתבה על שודדי הקאריביים בלה בלה שריפה על הסט של שודדי הקאריביים ולא ידענו עליה? עוד קישורים למטה!: ג'וני מועמד לשחקן הכי טוב..בלה בלה תמונות קישורים יש שם גם. ומאמר חמוד על ג'וני...תארו אחרי שצקראו תחפשו למטה בצדדים ובכלחור יש קישורים לכל מיני וידיאו קצרים וכל מיני לינקים ותמונות על ג'וני

Deppaholic

New member
תודה...../images/Emo6.gif

לא קראתי באיזשהו פורום איך אפשר לעשות עוד סימנים כאלה בתפוז אבל לא הצליח לי... אוףף נוו מֶרֻד וסקרה בלוׁ....

Vivi Sparrow

New member
יש תמונה של ג'וני דפ גם בראש1 !

ראיתי אותה! זאת התמונה שצרפתי להודעה הזאת. וראיתי גם את התמונה שלו במעריב לנוער, אבל רק לשנייה, כי אחת שהייתה חברה שלי (אני הפסקתי להיות חברה שלה בגלל שהיא קשקשה לי על תמונה שא-ווה של ג'וני מ"ממעמקי הגיהנום") באה אליי עם התמונה שהופיעה במעריב לנוער (השער של מגזין פיפל) ואמרה "הנה ג'וני!" והתחילה לקרוע את כל הדף!!!! אני מה זה התרגזתי עלייה וכמעט החטפתי לה מכות רצח... מזלי שיש לי חברות עם ראש1 ומעריב לנוער...

Deppaholic

New member
וואי

את מזכירה לי את מה עשו לי היום בבצפר.. כמעט בכיתי מעצבים... איזשהו ילד מגעיל, מכוער ומעצבן התחיל לקרוא לו הומו... אז אמרתי לו "רוצה לראות הומו?! 'סתכל במראה"... אבל הוא לא הפסיקקקקק.... וזה מה זה עיצבן אותי ואח"כ בכיתי מעצבים... יווו אני אנקום בו.. בנים הם כל-כך ילדותיים!!!
אההההה מעצבן

Vivi Sparrow

New member
גם לי אומרים את זה!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

גם החברות שלי וגם אנשים מהאינטרנט!!!! ולפני כמה ימים צ'וטטתי עם שתי חברות שלי, אחת מהן מעריצה את אשטון קוצ'ר, והיא התחילה לומר לי שג'וני הומו
, וכבר נמאס לי ממנה אז אמרתי לה "אשטון הומו!!!! מטומטמת אחת!!!!!" היא שיגעה לי ת'שכל!!!!!!!!!!!!!!!!!
המסקנה היא שיש גם בנות ילדותיות.

Vivi Sparrow

New member
יש לך מזל....

היום היה היום הגרוע ביותר שלי בבית הספר!! גם הילדה הסתומה הזאת שקרעה לי את התמונה, גם ראיתי את התמונה שלו בראש1 ולא רצו לתת לי אותה, וגם כל הבצפר מדבר על זה שילדה אחת מהכיתה שלי (שיושבת מאחוריי בכיתה) טסה לארה"ב לפגוש את ג'וני!! וכל פעם שאני מדברת על ג'וני, או אפילו סתם מדברת על משהו אחר, היא מתחילה לצרוח עליי שאני צריכה לשתוק, ואני מה זה שונאת אותה.
בקיצור אין לי מושג אם זה שמועה או נכון, אבל כל היום שלי נהרס. והוא לא באנגליה עכשיו?

Deppaholic

New member
מזתומרת

בקשר למיניות שלך? חוצמזה לדעתי כל מה שהילדה אומרת הכל בולשיט אחד גדול (סליחה על המילה). לא נראה לי שהלוח זמנים שלו בכלל מאפשר פגישה איתו...תבקשי שתוכיח או משו... תאמיני לי היא סתם אומרת גם אני בעיקרון טסה ללונדון בחופש הגדול כדי לפגוש את דניאל רדקליף כי הוא לומד בבצפר של חברים של בת דודה שלי אבל אני לא מפתחת תקוות.

WallFlower

New member
הבנים מהכיתה שלי הכינו רשימה

שהכותרת שלה הייתה "הלסביות בבית ספר שלנו", השם שלי היה מתחת ויחד עימו השם של המחנכת שלי לשעבר. אבל אני לא. לא שזה דבר רע, הם פשוט אמרו - היא הולכת עם מכנסי באגי היא חייבת להיות לסבית! כמובן שזה היה לפני עידן האווריל לווין כי אחרת זה בכלל לא היה קורה...

Deppaholic

New member
אההההה......

טוב.. אני לפחות יודעת ומודעת שאני טיפה מזה וטיפה מזה... בינתיים.. זה מה זה מבלבל... סיפור ארוך... אוח מֶרְד אני שונאת בלבולידה...

Deppaholic

New member
מזתומרת

בקשר למיניות שלך? חוצמזה לדעתי כל מה שהילדה אומרת הכל בולשיט אחד גדול (סליחה על המילה). לא נראה לי שהלוח זמנים שלו בכלל מאפשר פגישה איתו...תבקשי שתוכיח או משו... תאמיני לי היא סתם אומרת גם אני בעיקרון טסה ללונדון בחופש הגדול כדי לפגוש את דניאל רדקליף כי הוא לומד בבצפר של חברים של בת דודה שלי אבל אני לא מפתחת תקוות.

חחחחחחחחחחחחחחחחח הבובה של ג'ק!!!

את הבובה של לרנר ואדי אני מכירה, יש יותר יפה האמת של אדוארד. ועשו גם לאכיבוד קריין אבל היא בכלל לא דומה לג'וני.

למעלה